miercuri

Păstreză inocența și candoarea copilăriei cu


,,Copilăria și inocența sunt descoperiri târzii, când amintirile și greșelile își alungesc umbrele. Ni le apropiem prin regret. Nemaiavându-le, știm ce-am pierdut. Nu e teama copilăriei o obsesie a maturilor?”-se întreaba Octavian Paler.
De ce oare nu putem să fim și la maturitate inocenți, iubitori, sinceri și empatici? Cum de ne transformăm așa de mult pe parcursul câtorva ani, din suflete frumoase și pure în suflete nepăsătoare, pline de gelozie sau invidie? 
Când ne maturizăm, unii dintre noi înlocuiesc facil iubirea cu ura, inocența cu parșivitatea, sinceritatea cu minciuna și dragostea cu gelozia. Inocența, prin definiție, este sinonimă cu sinceritatea. Și pentru că primul cuvânt care-ți trece prin minte când te uiți în ochii unui copil este cu siguranță ,,inocența” și pentru că fotografia este o artă care ne ajută să păstrăm amintiri frumoase și momente unice din viață, de ce să nu le unim și să surprindem cu ajutorul aparatului de fotografiat această inocență? 
Îți dorești să păstrezi inocența și candoarea copilăriei într-un album foto? Îți dorești să imortalizezi momente speciale din viața copilului tău!?
Fotograful profesionist Marius Niculae este cu adevărat un artist pentru că reușește într-un impresionant studio foto copii să empatizeze în cel mai natural mod cu micuții și să stabilească cu ușurință o legătură care reușește să pună de fiecare dată în valoare candoarea și inocența celor mici. Cu un impresionant portofoliu, fotograful Marius Niculae surprinde cu ușurință nerădarea, extazul, ușurarea, emoția, curiozitatea, împlinirea, fiind alături de micuții clienți încă din timpul sarcinii și până la prima zi de școală sau chiar mai departe. 
Dacă-ți dorești o ședință foto cu un fotograf bebeluși și vrei ca peste ani copiii să-ți mulțumească pentru acest cadou, alege-l pe artistul Marius Niculae, un fotograf profesionist! El este singurul care poate realiza cu micuțul tău fotografii de poveste.
Pentru că bucuriile și gândurile bune ale prezentului pot deveni amintirile frumoase ale viitorului cu fotograful Marius Niculae!

Un comentariu:

Florin spunea...

Foarte frumos!