sâmbătă


Grădinăritul- hobby sau artă!?



          Trandafirii sunt unele din cele mai îndrăgite și populare flori perene de grădină. Simbol al iubirii, purității, sincerității timp de secole, trandafirii sunt flori romantice și voluptoase, cu petale vopsite în mii de culori fermecătoare. Trandafirii au fost cultivați din vechi timpuri iar interesul crescut și plantarea pe scară largă s-a înregistrat de la începutul secolului al XVIII-lea, în timp ce în prezent aproape că nu există grădină fără trandafiri. Se mai spune despre trandafiri că sunt flori care nu au vârstă - pentru că arheologii au descoperit trandafiri fosilizați ce datează de mai bine de patruzeci de milioane de ani.

          Trandafirii nu sunt plante pretențioase iar specialiștii spun că nu trebuie să fii expert pentru a prinde un trandafir în pământ. Dar, indiferent dacă respecți sau nu toate instrucțiunile, se întâmplă foarte rar ca planta să nu se prindă, însă dacă plantarea este făcută corect și la timpul potrivit va duce întotdeauna la o tufă bogată de trandafiri.  Dacă sunt îngrijiți corespunzător, trandafirii ne vor oferi foarte multe flori, frumos colorate și deosebit de parfumate. Cei cărora le place să-și petreacă timpul în grădină știu că îngrijirea trandafirilor poate fi un hobby plin de satisfacții. Tocmai de aceea, culoarea și parfumul acestor deosebite plante au făcut ca trandafirii să fie foarte iubiți de grădinari. 

         De unde îți poți procura cei mai frumoși trandafiri de grădină


         La FamousRoses.eu putem găsi unii dintre cei mai populari și celebri trandafiri din lume. Compania garantează că are un trandafir potrivit pentru fiecare loc din orice grădină, trandafiri care să ofere farmec și strălucire oriunde ar fi plantați: fie o specie cățărătoare peste un gard, peste un șopron, fie alt soi plantat într-o roabă sau o tufă de parfum și culoare, aliniată de-a lungul unui drum de acces. Fie că iubim trandafiri roșii, galbeni, albi sau trandafiri urcători parfumați trebuie, însă, să știm cum, dar mai ales, când și unde se plantează și cum să-i îngrijim pentru a avea flori frumoase și sănătoase pe timp cât mai îndelungat. 

         FamousRoses.eu este cel mai renumit magazin online dedicat trandafirilor de grădină. Aici am descoperit și eu cei mai frumoși și cei mai cunoscuți trandafiri de grădină din lume. Și am mai descoperit că FamousRoses este singurul loc unde autenticitatea și prinderea butașilor de trandafiri este garantată 100% (dacă un trandafir nu se prinde, este imediat înlocuit, gratuit). Pentru că oricare din acești butași de trandafiri este livrat cu o etichetă specială care dovedește autenticitatea produsului. Eticheta conține un cod unic al producătorului ce asigură un control al calității corespunzător pentru fiecare dintre trandafirii livrați. De aici am obținut eu trandafiri viguroși, de cea mai înaltă calitate. Și tot de aici am primit și instrucțiuni de plantare și îngrijire a fiecărui soi de trandafir comandat, pe tot parcursul anului.

         Asigură-te că alegi cei mai frumoși trandafiri pentru grădina ta! FamousRoses.eu îți pune la dispoziție o gamă impresionantă de soiuri de trandafiri care mai de care mai frumoși și mai parfumați. Documentează-te și vei deveni un artist iar grădina ta va înflori anul acesta mai frumos ca niciodată!



2 comentarii:

Unknown spunea...

Trandafiri agatatori,unde pot gasi?

Corina Podocea spunea...

Puteți încerca să vă alegeți de aici soiul preferat https://jardina.eu/collections/top-climbing-roses-for-your-garden sau de aici https://www.famousroses.eu/collections/trandafiri-urcatori-cataratori
Garantez pentru aceste site-uri. Trandafirii vin în ghiveci, ambalați separat. Iar dacă îi cumpărați acum, cu siguranță se vor prinde toți!