miercuri


Tratamentul magic pentru reconstrucția firului de păr




Structura firului de păr este alcătuită din proteine, iar cea mai importantă și consistentă proteină în structura firului de păr este keratina. Proteinele sunt lanțuri de aminoacizi unite prin legături (punți) peptidice. Există mai multi factori care pot afecta lanțurile de aminoacizi și legăturile peptidice: mecanici, chimici, fizici, de mediu și nutriționali. Acești factori pot reduce considerabil procentajul de aminoacizi prezenți în proteine, determinând deteriorarea legăturilor peptidice ce țin aminoacizii împreună. Rezultatul este o degradare serioasă a structurii interioare a firului de păr și a cuticulei. Pentru a readuce părul la starea lui originală de sănătate și vitalitate este necesar să-i redăm aminoacizii care s-au pierdut, reconstruind în acest fel structura firului de păr. 

Vrei să te bucuri din nou de un păr sănătos cu aspect natural? 


Înainte de a fi prea târziu, poți începe și tu un program de tonifiere și reconstrucție a părului. Este adevărat- primăvara se ivește timid, deci nu avem încă agresiuni majore din partea soarelui, dar provocarea de a avea un păr puternic și sănătos primează. Încearcă noul șampon Advance Techniques Reconstruction de la Avon, un sistem complet care reconectează legăturile disultidice rupte din păr care are puterea de a întări, proteja, detoxifia și, în același timp, de a repara firul de păr. Folosind acest șampon vei descoperi un ritual profesional de reconstrucție cu tehnologia FIBER PLEX!
Tehnologia unică Fiber Plex a fost realizată de experții în îngrijirea părului de la New York care au creat un fel de plasă tridimensională ce are capacitatea de a repara structura părului. Este, de fapt, o nouă generație de îngrijire a părului pentru păr extrem de deteriorat:
- cu keratină lichidă pentru reconstrucția și netezirea firului de păr, cu uleiuri și D-pantenol, 
- pentru hidratare și protecție împotriva deteriorării.  

Balsamul Reconstruction vine perfect în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus:
• ajuta la prevenirea căderii părului- ceea ce ne dorim toți, nu-i așa!?
• face descurcarea mai ușoară.

Ritualul nu ar fi complet, însă, fără puți răsfăț-atât pentru păr, cât și pentru celelalte simțuri ale tale, cu serul hidratant cu uleiuri de argan și cocos. Uleiul de argan reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textură mătăsoasă. Acestea sunt cele două indrediente principale care reprezintă ADN-ul Uleiului ser hidratant Advance Techniques și îl fac să fie un produs atât de îndrăgit. Are o formulă ușoară, care nu încarcă, iar părul nu va fi mai uscat la atingere. Serul este multifuncțional și poate fi folosit atât ca mască înainte de șamponare, cât și ca un scut protector și hidratant înainte de uscarea părului sau ca un retuș rapid, pentru netezirea vârfurilor despicate.

Gama AVON Advance Techniques Reconstruction a pus cercetarea și dezvoltarea în fruntea produselor extrem de avansate destinate părului sănătos și frumos. Îngrijirea profesională a părului a devenit o știință de ultimă oră dedicată îndeplinirii viselor femeilor, obținând excelență prin frumusețea părului. Prin dezvoltarea de produse inovatoare, alese și apreciate de profesioniști din întreaga lume, AVON a atins un nivel înalt al calității profesionale, câștigând încrederea clienților dar și a multor stiliști de renume. Formulele excepționale și combinațiile de principii active testate cu scrupulozitate creează o sinergie funcțională de eficacitate dovedită și de cea mai înaltă calitate. În saloane sau acasă, tratamentele AVON aduc perfecțiune părului femeilor, zi de zi.

Eu mă simt minunat atunci când părul meu arată bine și se simte bine. Și de aceea aleg să îi ofer îngrijirea de care are nevoie tot mai des, folosind noua gamă AVON Advance Techniques Reconstruction. BYE, BYE PĂR USCAT ȘI DESHIDRATAT!!! 

12 comentarii:

Lamiita Petre spunea...

Si parul meu este destul de degradat, dupa atatia ani de agresare, vopsit toata viata, tapat, placa, feon... ce mai vreau de a el? As avea nevoie de un sampon reparator. Toate promit incat nu stii pe care sa-l alegi.

Mikyangel spunea...

Am folosit si eu aceasta gama si intradevar e foarte buna pentru parul uscat si deteriorat.

Mihaela Nistor spunea...

Pare gama ideala pentru persoanele care folosesc mult placa si ondulatorul.

Miss Bear spunea...

Nu am mai folosit de mult sampon sau balsam de la avon, insa am vazut ca aceasta gama este foarte laudata.

Natura este viata mea spunea...

Avon detine produse foarte bune calitativ si chiar cred ca ce ne prezinti tu este bun si folositor parului meu!

Unique by MM spunea...

Multitudinea ofertelor de produse în acest domeniu ne atrag precum albinuțele la cules polen. Totuși, trebuie să alegem după natura ingredientelor, compoziției și desigur, review-urilor.
Acesta merită să-i acordăm ceva credt deci, notăm în lista de cumpărături.

Anonim spunea...

Am inceput sa testez si eu noua gama, astept sa vad rezultate.

Georgiana Sabina spunea...

Nu prea am avut asa mare incredere in produsele Avon pentru par, dar poate ca totusi as incerca.

Deya spunea...

Nu prea am folosit sampoane de la Avon pentru ca am un scalp sensibil, dar am prietene care folosesc si sunt multumite

Albu Steluta spunea...

Il folosesc si eu si trebuie sa recunosc ca-mi palce si samponul si tratamentul!

Catalina Coman spunea...

Nu am mai folosit de foarte multi ani produse Avon pentru par. Poate le voi da o sansa.

Kamy Journey spunea...

Am folosit prin liceu aceste produse si imi amintesc ca erau bune de tot. Aproape ca uitasem de ele si voi incerca si eu aceste produse pentru ca sunt convinsa ca le-a imbunatatit