duminică


Slăbim sănătos cu Smart Diet




Alimentația sănătoasă chiar este posibilă! 


O dietă sănătoasă începe prin a mânca inteligent! A mânca sănătos  nu se referă la limitări stricte în ceea ce privește adoptarea unei diete, de a avea o silueta subțire sau de a renunța la alimentele preferate. Mai degrabă, este vorba de a te simți minunat, de a avea mai multa energie, de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a obține o stare de bine. Cu toții ne dorim să mâncăm sănătos și facem eforturi mai mari sau mai mici în acest sens. În ziua de azi o alimentație sănătoasă este o adevărată loterie dacă nu ești informat. Nu mai suntem în epoca în care alimentele erau simple și prepararea lor se făcea în mod tradițional. Dezvoltarea societății noastre și a tehnologiei ne-a forțat să ne adaptăm la o modificare constantă a surselor de hrană și a modului de preparare. De aceea e absolut normal să ne intereseze calitatea alimentelor, pentru că orice aliment introducem în corp ne afectează într-un anumit fel. Iar dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus, este esențial să știm câte calorii trebuie să consumăm în funcție de greutate și de obiectivele propuse. 

Care este necesarul caloric?


Numărul de calorii pe care trebuie să le consumăm în fiecare zi depinde de vârstă, gen și grad de activitate fizică. Astfel, un tânăr sedentar cu vârsta între 16 și 18 ani ar trebui să se limiteze la consumul a 2.400 de kcal pe zi, în timp ce unul activ la 3.200. Similar, o tânără de aceeași vârstă sedentară nu ar trebui să depășească 1.800, iar dacă este activă 2.200. Pentru un bărbat între 26 și 30 de ani cu activitate moderată, necesarul caloric este de 2.600 și de 3.000 dacă este activ, și de 2.000 și 2.400 pentru o femeie de aceeași vârstă moderat activă, respectiv activă. Între 41 și 45 de ani un bărbat activ ar trebui să se limiteze la 2.800 de kcal pe zi, iar o femeie la 2.200, în timp ce un bărbat trecut de 65 de ani, activ, ar trebui să consume 2.600 de calorii, iar o femeie de aceeași vârstă 2.000 de kcal. 
Dar cheia unei alimentații sănătoase nu stă, de cele mai multe ori, într-o suită de reguli scrise pe hârtie, ci în obișnuințe create în timp. Corpul ne va spune ce îi face bine și ce nu, dacă suntem atenți și îl ascultăm, îi putem interpreta corect toate semnalele. Trebuie să ne ferim, în general, de excese; iar moderația și echilibrul pot reprezenta, pentru fiecare din noi, cheia care închide ușa în fața doctorului.

Smart Diet Experience și dieta perfectă


Dacă te simți copleșit de toate aceste sfaturi nutriționale și de dietele contradictorii, să știi că nu ești singurul. În ziua de azi o alimentație sănătoasă este o adevărată loterie dacă nu ești informat. Nu mai suntem în epoca în care alimentele erau simple și prepararea lor se făcea în mod tradițional. Dezvoltarea societății noastre și a tehnologiei ne-a forțat să ne adaptăm la o modificare constantă a surselor de hrană și a modului lor de preparare. Și se pare că pentru fiecare expert care ne spune că o anumită mâncare este bună pentru noi, vom găsi un altul care ne va spune exact contrariul. 

Iar dacă până azi nu ți-a păsat foarte mult ce mănânci, nu e prea târziu să începi chiar de acum și să pășești pe drumul unei alimentații sănătoase și echilibrate. Nu trebuie să fii nutriționist ca să cunoști și să respecți câteva sfaturi și să le transformi în reguli simple de viață, care să te ajute să fii în formă, să te ferești de diferite afecțiuni sau să îți păstrezi silueta. Și cel mai simplu mod pentru a realiza toate acestea ar fi să apelezi la Smart Diet! Folosind acest sfat simplu, poți scăpa de confuzii și poți învăța să menții o dietă sănătoasă, gustoasă, variată și nutritivă, care este la fel de bună atât pentru minte, cât și pentru corp. Smart Diet poate fi și aliatul tău în lupta contra kilogramelor în plus.

Începe acum prin a-ți planifica mesele!


Pentru că o alimentație sănătoasă începe cu o planificare minuțioasă. Iar Smart Diet tocmai asta face, fiind un serviciu de livrare la domiciliu a unor meniuri atent concepute de către nutriționiști pentru pierderea în greutate. Una dintre cele mai bune metode de a avea o dietă sănătoasă este de a consuma numai mâncare preparată ,,în casă” și de a mânca în mod constant alimente sănătoase. Numai așa vom putea câștiga deja jumătate din lupta pentru un stil de viață sănătos și un corp sănătos, având la îndemână o bucătărie bine aprovizionată și cei mai buni specialiști care să ne pregătească un meniu sănătos cu un set de rețete rapide și ușoare și o mulțime de gustări sănătoase.
Smart Diet livrează doar mâncare gătită, preparată cu atenție de către bucătari, ajutându-ne astfel să slăbim într-un mod confortabil, sănătos și eficient. Un pachet Smart Diet conține mâncarea necesară unei singure persoane pentru 7 zile și poate fi comandat oriunde în România. Putem alege din cele trei pachete Smart Diet disponibile (YUMMY, TASTY, VEGGIE) pe cel preferat și ne putem alcătui un program în jurul lui. Toate pachetele Smart Diet folosesc principii solide de nutriție pentru a ne ajuta să slăbim sănătos. Este dovedit că cel mai simplu mod de a pierde în greutate este să ne hrănim corespunzător. De aceea bucătarii Smart Diet gătesc zilnic mâncarea livrată, pentru ca noi să ne bucurăm de rezultatele unei diete sănătoase fără să ne tot numărăm caloriile și fără să mai gătim (URAAA!!!). Cu Smart Diet ne putem bucura cu toții de garanția gustului și prospețimii cu fiecare pachet. 

Planifică-ți mesele la Smart Diet pentru o săptămână sau chiar pentru o lună! Alege și tu calea deșteaptă de a slăbi!



Articol Spring SuperBlog 2019

8 comentarii:

Albu Steluta spunea...

O idee tare faina pentru cei care nu au timp sa-si pregateasca mesele dar vor sa tina dieta!

Monica spunea...

Aveti un blog de nota 10!

Mihaela Nistor spunea...

Cu meniuri gata stabilite și livrate la domiciliu, dieta nu mai e o corvoadă.

Anonim spunea...

Mi se pare foarte interesant acest concept. Acum e mutl mai usor sa tii o dieta.

Oana D. spunea...

Nu m-am gandit pana acum la un plan de acest gen, dar mi se pare benefic si chiar as vrea sa incerc si eu asa ceva.

Unique by MM spunea...

Am urmat un plan alimentar sănătos personalizat, dar greul a fost când nu am mai avut timpul și energia necesară preparării zilnice. smart Diet este o soluție, smart :)

Rokolla spunea...

Chiar am un stil tare de mancat tare dezorganizat. As fi curioasa daca as incerca acest stil de a slabi. Sunt curioasa daca ma satur cu acele cutiute

infofiltru spunea...

Eu mancam putin dezordonat insa de cand am avut acum cativa ani o problema medicala am inteles cat de importanta este sanatatea,,