marți


SUNTEM PE FELIE MEREU!!! 

CEL MAI SIMPLU MOD DE A GARANTA SUCCESUL ORICĂREI PETRECERI




Pizza este grozavă oricând și în orice context. Fie că vrei să te uiți la un meci de fotbal, fie că sărbătorești ziua copilului, a femeii sau ești la un film cu prietenii, o pizza va veni întotdeauna cu cele mai potrivite ingrediente adaptate și celor mai exigente gusturi. O pizza delicioasă e o sărbătoare în sine, o felie gustoasă de bucurie! Pentru că, iată, totul, dar TOTUL, începe cu o comandă de pizza!

Întotdeauna pizza este alegerea cea mai potrivită


Trebuie să sărbătorim iubirea de atâtea ori - și această perioadă, pentru unii, poate fi chiar ușor obositoare!!! Totuși, sunt și destui cei care consideră că o Valentine’s Day pizza este cel mai tare cadou de ziua îndrăgostiților! La fel și pentru Dragobete, mărțișor sau Ziua Femeii - tot atâtea motive de bucurie care pot începe atât de romantic și eficient, cu o pizza. Oricum, de cadou nu scăpă nimeni, oricât de gustoasă și arătoasă ar fi pizza oferită! Și să nu credeți că eu nu aș fi de acord cu acestă idee de dragoste! Dimpotrivă, am recunoscut dintotdeauna că-mi place atât de mult pizza încât am început să cred că și ea mă îndrăgește pe mine (am dovada clară, kilogramele mele în plus)!!! 
....................

Sărbătorile sunt minunate și le iubim cu toții. Studiile au arătat (sic!) că românii comandă pizza chiar și atunci când tradiția spune că pe masă ar trebuie să fie doar caltaboși, cârnați și sarmale. Dar e și normal! Dacă cele câteva zile în care ai mâncat sarmale și piftie la micul dejun, prânz și cină v-au fost de-ajuns, atunci, cu siguranță, veți dori și voi să gustați măcar o feliuță dintr-o pizza bine-făcută, cu de toate, pe-un blat subțire și ușor crocant, nu-i așa!? Poate nu e cea mai dietetică opțiune după masa de Crăciun, însă știm cu toții că merită întotdeauna!
........................

- Ce repede s-a dus și săptămâna aceasta, nu-i așa? Ce-ar fi să sărbătorim împreună  acest minunat sfârșit de săptămână cu o pizza!? Recunoște și tu acum, o pizza bună e oricând binevenită! 
- Numai una!? Pentru mine, două, să am și pentru ,,mai încolo” o felie! (vi se pare extrem de cunoscut, nu-i așa!?☺)
..........................

Sau de 1 Decembrie, când toată lumea face coadă la fasolea cu ciolan, când toată lumea se îngrămădește în mall-uri sau pe la muzeele etnografice pe care, de altfel, le ignoră în toate celelalte zile din an, mulți preferă, totuși, să fie autentici și să sărbătorească Ziua Națională cu o pizza rustică, aromată și originală, cu cel mai neaoș gust românesc: cu șuncă, ceapă roșie, ardei gras, sos de roșii și porumb. Deci, ce să nu vă placă de-aici!? Dar, o pizza rustică este, de fapt, oricând, binevenită, că-i aromată și ne amintește tuturor de mesele tradiționale. 
......................

Chiar și pentru cei care țin post există varianta vegetariană care satisface garantat atât pofta cât și foamea: cu busuioc, ceapă roșie, măsline rondele ardei gras, sos de roșii, roșii proaspete și ciuperci.  Mmm... O bunătate cu de toate, special creată pentru vegetarieni. Sau pentru când nu avem chef de carne. Ați încercat!? Și-o să vă placă, negreșit căci veți simți cu prima îmbucătură aerul italian într-un amestec atât de insolit și savuros. 

Cum recunoști o pizza perfectă!? După numele companiei IT care o prepară!


Dodo Pizza este, într-adevăr, o super-companie IT care face pizza. De fapt, putem spune, pe bună dreptate, că este o rețea internațională de pizzerii neobișnuite, cu origini rusești; cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, inclusiv România, pizzeriile ies în evidență prin transparență – oricine poate vedea imagini live transmise de o cameră web din bucătărie – și creativitate, în cazul în care livrarea depășește 45 de minute, clientul va primi pizza gratuit. Au o echipă plină de energie și pasiune, care pune suflet în tot ceea ce face. Iar ingredientele premium compun, la fiecare comandă, o pizza de top, o explozie de culoare și gust, care ajunge la fiecare destinație fierbinte și care ne surprinde plăcut de fiecare dată! 

Dodo Pizza e mereu apreciată de iubitorii triunghiurilor!


Recunosc, eu am o relație specială cu această pizza, o aventură, chiar, cu fiecare comandă. Nu ne certăm, nu ne reproșăm niciodată nimic, e alături de mine, caldă și arătoasă, (toată a mea!!!) și mă tot îndeamnă s-o savurez, felie după felie. Aaaaa.... și vine și devreme acasă. În 45 de minute mai exact. Pentru mine e numărul 1 în livrare pizza la  nivelul capitalei! Tu ai încercat Dodo Pizza?! Acum e momentul!!!


Articol SpringSuperBlog 2019

12 comentarii:

Bratu Gabriela spunea...

si eu am aceeasi relatie de iubire cu pizza, ca si tine :D si la mine stau dovada aripioarele. da stii cum e... din cand in cand, mai merge si o placere vinovata!

Mikyangel spunea...

Si eu iubesc pizza si o aleg de foarte multe ori in detrimentul altor preparate. Si sunt foarte norocoasa pentru ca in Brasov avem doua locatii Dodo Pizza.

Ioana spunea...

Imi place muuult pizza, in special Capriciosa, dar nu comandprea des ci doar cand mi-e foarte pofta sau cand mi-e lene sa gatesc.

Georgiana Sabina spunea...

Nu vrei sa stii ce pofta de pizza am, am si scris si eu pe acest subiect si pofta mea s a triplat.

Raluca Brezniceanu spunea...

Si eu sunt pe felie cu tine si iubesc triunghiurile, iar cel dupa care ma dau in vant se numeste quatroformaggi.

Anonim spunea...

Yuuum, ce ne place pizza!! Mancam si noi des si deseori o comandam acasa, e mai simplu si rapid.

Unique by MM spunea...

Pizza este preferată de majoritatea planetei, cred :)
De la mic la mare, toată lumea este cucerită de arome, ingrediente, blat... Abia aștept să merg din nou la Dodo pizza. Pe bune, este gtrozavă!
Mult mai bună deât Pizza Hut.

Albu Steluta spunea...

Si noi iubim pizza, mai ales cand e vorba de o aniversare!

Mihaela Nistor spunea...

Cine nu iubeste pizza? Eu o prefer pe cea cu blat subtire si ingrediente putine.

Catalina Coman spunea...

Si eu am o relatie buna cu pizza. Vreau sa o mananc cat mai des. :D

Rokolla spunea...

Daca nu m-ar ingrasa, cred ca as putea sa mananc zilnic pizza. De fapt, nici nu cred ca cunosc vreo persoana careia sa nu-i placa pizza

Andraxela spunea...

Mie nu imi trebuie ocazie speciala pentru a comanda pizza! In ultima vreme chiar m-am pus pe testat pizza de la mai multe restaurante pentru a o gasi pe cea mai buna :))