joi

Lumea mea perfectă





Viața perfectă nu poate fi doar un vis! 



Vă puteți imagina o societate în care nu există sărăcie, nedreptate sau foamete, o întreagă lume care să se bucure de o sănătate fizică și emoțională perfectă!? Cine, oare, n-ar tânji după o astfel de lume!? N-am ignorat niciodată progresele științei și ale tehnologiei și cred cu adevărat că vom reuși, cu ajutorul inteligenței și cunoștințelor noastre, să realizăm o lume în care să trăim în pace și fericire deplină. Dar cum tendința noastră este aceea de a face îmbunătățiri și de a corecta imperfecțiunile continuu, simpla noastră dorință irealistă nu ne va ajuta să scăpăm de sărăcie sau suferință; căci omul, în general, cu toate capacitățile sale creatoare, crede că nu poate realiza o lume perfectă. Totuși, în pofida suferințelor și a opresiunii din prezent, eu cred că există motive întemeiate să înțelegem că această lume, pe care cu toții am numi-o perfectă, nu este, de fapt, foarte departe.

Și cum ar arăta viața perfectă!? În locul competițiilor și al ambițiilor egoiste, iubirea și bunătatea dintre oameni ar face ca viața chiar să merite să fie trăită, eliminând total grijile și neajunsurile. Această viață nu ar fi în niciun caz plictisitoare, cu toții am avea o părere mai bună despre noi înșine dar și despre ceilalți, numai dacă evităm să fim perfecționiști sau chițibușari. V-aș ruga să încercați să vă creați o imagine mentală a ceea ce vă doriți, să găsiți o imagine a viitorului perfect. Și v-aș mai întreba: Ce s-ar schimba!? Ce v-ar face mai fericiți!? Cum ar arăta o zi perfectă pentru voi!? 


O nouă zi - o nouă experiență


Acum, pentru mine, o zi perfectă începe întotdeauna cu o cafea bună! Dar recunosc că nu a fost dintotdeauna așa! 
Mi-amintesc că totul a început într-o dimineață geroasă de iarnă, când am fost trezită de un miros amețitor de cafea proaspăt râșnită. Am crezut că visez și nici nu-mi venea să deschid ochii pentru ca aroma aceea plăcută să nu dispară. Am îndrăznit, totuși, după câteva clipe de maximă euforie, să întredeschid, timid, ochii, și, din contră, parfumul cafelei a devenit tot mai accentuat. Și, dintr-odată, mi-am dat seama că e Crăciunul și că i-am amintit Moșului, din nou, că-mi doream din tot sufletul un espressor Philips HD8650/09. Și în momentul când am intrat în bucătărie și l-am văzut (căci, DA! el era - My Precious☺), vă spun sincer, a fost dragoste la prima vedere! De-atunci, aparatul acela minunat îmi strecoară în ceașcă, în fiecare dimineață, energia și optimismul necesar pentru o zi cu adevărat perfectă!

Acum, indiferent de modul în care mă trezesc, rețeta tuturor dimineților mele perfecte cuprinde neapărat și o ceașcă mare de cafea fierbinte, energizantă și extrem de savuroasă. De fiecare dată, cafeaua mă ajută să-mi încep ziua cu o atitudine extrem de pozitivă și să conștientizez că toate zilele pot fi reușite și frumoase doar dacă am să le încep cu o atitudine pozitivă. Și sunt sigură că nu doar tipul de cafea este responsabil pentru inspirația și motivația de a avea o zi excelentă!


Made în Heaven


Căci pentru mine, în fiecare dimineață, ,,cafeaua miroase a Rai proaspăt măcinat...”(Jesse Lane Adams). Cu siguranță, acest lucru se datorează mai ales espressorului care îmi oferă în fiecare dimineață o licoare cu un gust desăvârșit de aromat și parfumat. O să-mi spuneți că orice cafea e bună, însă vă garantez că cea făcută cu acest aparat ultraperformant, este într-adevăr, specială. Nu mai am nevoie de ochi pentru a o vedea, nu mai am nevoie de nas ca s-o miros, nu mai am nevoie nici de gură să o gust. Pentru că, la această cafea, e nevoie doar de suflet pentru a o savura! Cafeaua aceasta mă energizează, mă face să renasc în fiecare dimineață și mă inspiră pentru întreaga zi! 


Întotdeauna am fost de părere că aparatul de cafea este la fel de important ca și cafeaua pentru obținerea celor mai bune valențe ale cafelei, așa că mereu am fost atentă la funcțiile espressorului și la calitatea gustului. Aparatul acesta mi-a oferit de fiecare dată o ceașcă de espresso cu concentrația ideală, indiferent de boabele folosite, pentru că are o tehnologie adaptabilă care monitorizează constant boabele pe care le folosesc la prepararea cafelei. Această tehnologie detectează orice schimbare a tipului de boabe folosit și ajustează automat dozajul în camera de preparare pentru a-mi oferi întotdeauna ceașca de espresso ideală. Și mereu mi-aduc aminte de bunica care-mi spunea că viața e mult prea scurtă pentru o cafea proastă.

Vă recomand să încercați și voi acest aparat pe care îl puteți găsi și în faimosul magazin online magNET.ro, o extensie a firmei Profimatic în domeniul comerțului online, cel mai vestit importator și distribuitor în segmentul de piață ocupat de acele produse și servicii care ne ajută să ne menținem sănătatea (precum storcătoare Hurom, blendere Omniblend, mori de cereale KoMo, prese de ulei Yoda). Cu siguranță aici veți găsi tentante promoții la espressoare dar și oferte de neegalat la electrocasnice.


Nu uitați, o zi excelentă începe, întotdeauna, cu o cafea bună, și-acum știți și voi cum vă puteți bucura de ea!





Articol Spring SuperBlog 2019

13 comentarii:

Oana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Oana spunea...

Ziua perfecta intr-adevar incepe cu o cafea buna.

Paula Ion spunea...

O ceasca de cafea dis de dimineata Imi place si ma face sa redevin functionala. De un espressor am si eu nevoie cat mai curand posibil.

Luca Raluca spunea...

Imi place tare mult sa savurez dimineata o cafeluta cu mult lapte. Noi avem espressor micut de la Tassimo, dar isi face treaba.

Bratu Gabriela spunea...

o, da, cafeaua chiar miroase a rai! fug sa imi iau si eu una, ca dimineata asta a fost cam pe fuga si am uitat o multime de chestii acasa!

Mikyangel spunea...

Sunt intru totul de acord cu domnul Adams. :) Pentru mine cafeaua este si a fost mereu doza de energie absolut necesara in fiecare zi.

Ramona Violeta Barascu spunea...

O cafea la espressor este minunata si ma bucur de fiecara data cand merg la prietena mea care detine un aemenea aparat si ma asteapta cu o cafea perfecta.

Anonim spunea...

Nu pot incepe ziua fara o cafea generoasa. Chiar sunt in cautarea unui nou esspresor.

Mihaela Nistor spunea...

Sotul meu isi doreste un espressor nou, e mare iubitor de cafea!

Lamiita Petre spunea...

De mult doresc si eu un astfel de espressor, mai ales ca sunt mare iubitoare de espresso. Beau in oras ori de cate ori am ocazia.

Catalina Coman spunea...

Eu ador cafeaua. Uneori cam profit de ea si beau chiar mai mult decat trebuie.

Georgiana Sabina spunea...

Felicitari pentru articol, eu nu beau cafea, imi place mirosul dar gustul e iac pentru mine.

Rokolla spunea...

Viata mea se invarte in jurul cafelei. Am inceput sa fiu dependenta de acest lichid magic si sa fie o placere s-o savurez dimineata