joi


Planifică-ți acum sejurul în România cu tichetele de vacanță





Ce sunt tichetele de vacanță?


Cunoscute și sub numele de vouchere de vacanță, acestea sunt bonuri valorice oferite de către angajatori salariaților și pot fi utilizate doar pentru servicii turistice pe teritoriul României. Tichetele de vacanță sunt nominale și netransmisibile, sunt deductibile și scutite de taxe, atât pentru angajator, cât și pentru angajat. Serviciile pot fi achiziționate de la hoteluri, pensiuni, agenții de turism licențiate sau unități de tratament balnear autorizate.

Cum pot fi folosite tichetele de vacanță în 2019


Persoanele care beneficiază de tichete pot achiziționa servicii precum cazare, masă, transport, servicii de tratament și de agrement sau chiar pachete turistice. Legea impune însă la folosirea tichetelor achiziționarea a cel puțin o noapte de cazare și folosirea doar pentru achiziționarea de servicii turistice pe teritoriul României. Neapărat, locațiile în care vor fi folosite aceste tichete trebuie să aibă autorizație/licență de la Autoritatea Națională pentru Turism. Aceste tichete au valabilitate 1 an de la data emiterii iar valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie este multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei. În Romania, voucherele de vacanță sunt emise numai de companiile de tichete valorice Cheque Dejeuner, Edenred și Sodexo Pass. 

Cu aceste tichete putem lua în vacanță pe oricine dorim, membru al familiei sau prieten, putând să acoperim orice alte cheltuieli din concediul de odihnă - cazare, masă și transport cu avionul sau cu autocarul pe curse interne, tratamente în stațiunile balneare și servicii suplimentare oferite de unitățile de cazare (ex. plimbare cu bărcuța în Delta Dunării), atâta vreme cât sunt incluse în pachetul turistic achiziționat inițial. Aceste servicii pot fi achiziționate direct de la hoteluri, pensiuni, unități de tratament balnear autorizate sau prin intermediul agențiilor de turism licențiate. 

Bucură-te de zilele de concediu și planifică-ți acum concediul în țară cu tichetele de vacanță!


Ca exemplu, pe platforma online Travelminit.ro se poate plăti orice vacanță în România cu tichete de vacanță, beneficiind de mii de locuri de cazare și relaxare extrem de avantajoase. Încă din 2013, atunci fiind un start-up, Travelminit a înregistrat cea mai rapidă creștere din regiune, față de celelalte afaceri de rezervări online. Pe acest site, rezervarea este gratuită, nu există cheltuieli ascunse iar pentru cazare se plătește direct proprietarului (la cererea de rezervare întotdeauna va răspunde direct acesta). Aici, cele mai multe unități pot fi rezervate fără avans. Niciunde nu se pot face rezervări mai ieftin, pentru că proprietarii garantează, prin contract, cel mai mic preț. Procesul de rezervare se poate face atât prin apel telefonic cu tarif normal din România și prin e-mail, astfel încât să se poată alege varianta cea mai comodă de către turist. 

Ce poți să cumperi cu tichetele de vacanță de la Travelminit.ro?


Ne putem alege o vacanță pe litoralul românesc, câteva zile într-un complex cu servicii de spa la munte, o aventură într-o expediție pe crestele Carpaților sau o mini-vacanță în care să descoperim flora și fauna Deltei Dunării și multe, multe altele. De fapt, putem cumpăra orice alte servicii de masă, de transport și oricare alte servicii opționale, conexe cazării. Pentru că Travelminit.ro oferă destinații extrem de variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale. 
 

Drumul spre vacanța mult dorită începe cu Travelminit.ro 


Eu am ales deja pentru vacanța de vară minunatul oraș Brașov și voi  face plata cu tichete de vacanță prin Travelminit, pentru La Maisonnetteo locație recent renovată, inedită, ce se află chiar în Piața Sfatului, pe latura opusă a Bisericii Negre. Cum valoarea tichetelor a fost mai mare decât valoarea rezervării, am solicitat servicii suplimentare de la unitate până la valoarea tichetelor (servicii de masă suplimentare și câteva circuite turistice).

Descoperă și tu Romania printr-o vacanță în Brașov, cu Travelminit.ro!


Considerat unul din cele mai frumoase orașe ale României, Brașov este un oraș istoric care își prezentă bijuteriile sale arhitecturale, cultura autentic românească și peisajele minunate de munte încă de la periferie, într-o atmosferă de poveste. Consider că este destinația perfectă pentru vacanțele de familie. Pornind de la arhitectura spectaculoasă și până la gastronomie, Brașovul este o adevărată operă de artă și n-am ratat nicio ocazie de a mă îndrăgosti mai tare de frumusețea acestui oraș. Sunt locuri în care aș merge oricând cu mare plăcere și datorită cărora pot spune că sunt îndrăgostită de Brașov! 

Piața Sfatului (centrul orașului) este cea mai plină de viață zonă a Brașovului. Aici se găsește Biserica Neagră, Casa Sfatului, Turnul Trompetelor, Muzeul Mureșianu, Casa Hirscher, Catedrala Ortodoxă. Centrul este ca un muzeu în aer liber, unde poți sta la o cafea și poți admira clădirile impunătoare din jur, care sunt create după un model arhitectural impresionant. Fiind un oraș istoric, Brașovul are o multitudine de obiective turistice demne de admirat: Strada Sforii, care este cea mai îngustă stradă din țara noastră, Cetățuia Brașovului, care este o reprezentare a istoriei Brașovului, Bastionul țesătorilor, unul dintre simbolurile culturii locale, Muzeul de etnografie, Biserica Sf. Nicolae și prima școală românească.

Este vremea planurilor de vacanță! 

Te numeri și tu printre beneficiarii unor astfel de tichete și urmează să-ți faci vacanța în țară? Nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să găsești exact oferta potrivită pentru tine. Alege Travelminit! Aici toată lumea câștigă!







Articol Spring SuperBlog 2019
Foto: Pixabay, Travelminit

11 comentarii:

Deya spunea...

Eu nu am tichete insa sotul meu da, abia astept sa profitam de ele in concediul acesta

Georgiana Sabina spunea...

Mama mea are tichete de anul trecut pe care o sa le folosim in vacanta de dinainte de Pasti.

Mikyangel spunea...

Si eu i-am rezervat un sejur de Paste unchiului meu cu tichete de vacanta prin Travelminit si a fost totul extrem de usor, iar el e multumit.

Mihaela Nistor spunea...

Noi nu beneficiem de tichete de vacanta, dar asta nu ne impiedica sa plecam in vacante.

Lamiita Petre spunea...

Tichetele de vacanta sunt o bucurie pentru cine le are, un regret pentru cei care nu au apucat aceste sanse si o invidie pentru cei care nu beneficiaza de ele :))Sunt bine venite

Bratu Gabriela spunea...

Am fost si noi la munte cu tichetele de vacanta și chiar ma bucur ca nu a fost bataie de cap!

Unique by MM spunea...

Mi-am făcut și eu planuri de vacanță cu ajutorul tichetelor de vacanță.
Abia aștept!

Catalina Coman spunea...

Mi-ar placea si mie sa am tichete de vacanta. Chiar mi se par tare utile.

Anonim spunea...

Din pacate nu beneficiez de tichete de vacanta, fericire pe cei ce au. In schimb, e musai sa mergem si noi intr-o vacanta, cat mai curand.

Paula Ion spunea...

Ar fi fost bine sa beneficiez de astfel de tichete, dar din pacate nu. Insa cei care au tichete cu siguranta apreciaza asemenea vacante.

Rokolla spunea...

Ma bucur sa descopar acest site. Chiar imi este util pentru ca viitoarea vacanta mi-am planificat-o in tara