duminică


Întâmpină vara fără celulită!




Odată cu anotimpul fierbinte - vara, vine și provocarea majoră pentru femei: costumul de baie, provocare care, de multe ori, vine alături de o prietenă deloc dorită: celulita. Aceasta este o problemă cu care se confruntă, din păcate, cele mai multe femei, adesea indiferent de greutatea la care se află, pentru că celulita nu este decât o consecință directă a stilului de viață, a ritmului accelerat în care trăim, mâncăm, existăm și, nu în ultimă instanță, a atenției pe care alegem sau nu să ne-o acordăm zi de zi. 

Celulita, în termeni medicali, este o boală care implică inflamarea celulei. Persoanele cu această boală sunt foarte rare și nu suportă să fie atinse. Ceea ce numim noi în termeni populari celulită este o modificare a pielii adesea descrisă ca o “coajă de portocală”, datorită apariției pe coapse, fese și abdomen, în cantități diferite uneori, mai mici la femeile sănătoase și nu are legătură cu boala descrisă mai sus. în procent de, 90-98% din cazuri, celulita apare la femei.

PUTEM PREVENI SAU CHIAR SCĂPA DE CELULITĂ?



Cu siguranță! Dar nimic nu se obține fără efort, iar lupta contra celulitei poate fi o adevărată probă de anduranță. De aceea, direcțiile esențiale pe care ni le recomandă specialiștii sunt: alimentația corecta, sport de 3-5 ori pe săptămână și masaj, câte 3 ședințe pe săptămână. 
Când faci exerciții și transpiri, nu numai ca ajuți la ameliorarea stresului dar, în același timp, elimini toxinele prin piele. Aceasta este o cale sigură care este bine să nu fie ignorată dacă îți dorești să reduci aspectul celulitei. De asemenea, te va ajuta să îmbunătățești aspectul general al corpului prin strângerea pielii, tonifiere și fermitate, astfel încât, chiar dacă celulita este acolo, aspectul general al corpului va fi îmbunătățit.

Alimentele joacă, totuși, un rol esențial în acest proces, iar cele indicate și pe care poți miza mereu sunt:

* proteinele: pește, fasole boabe, legume (cartofii, din cauza cantității mari de carbohidrați, nu se încadrează aici)
* ouăle – acestea conțin aminoacizi ce împiedică retenția de apă și facilitează digestia
* apa – minim 2 litri de apă pe zi!
* acizii grași esențiali: ulei de măsline, ulei de migdale, pește mai gras, care conține Omega 3, semințe (de in, de floarea soarelui), nuci, alune, fistic, caju, migdale, (acestea sunt și surse foarte bune de proteine) etc.
* antioxidanții: aceștia ne ajută să împiedicăm acumularea toxinelor în organism. Fără antioxidanți procesul nostru de îmbătrânire ar fi mult mai rapid. Surse din care ne putem lua antioxidanții: alunele, cereale, fructe (kiwi, rodii, mango, papaya, afine, coacăze, zmeură), ouă, morcovi, etc.
* ceaiurile diuretice: ceai verde, ceai de păpădie, ceai de ginko biloba și ceai de cozi de cireșe

Totodată, este bine să ținem cont și de “tratamentul” extern al celulitei, în care cremele anticelulitice termoactive sunt foarte eficiente, precum și cremele/uleiurile pe bază de ardei iute special destinate combaterii celulitei. Este foarte important să ne hidratăm corect pielea, să consumăm alimente bogate în minerale și vitamine. Dacă ne menținem un tonus bun și un stil de viață sănătos, pielea va reflecta acest lucru.

Scapă de celulită cu produsele Apidava!


Deci, pentru a lupta cu succes împotriva celulitei, avem nevoie, pe lângă răbdare și perseverență, și de produse eficiente. Printre acestea se numără și crema anticelulitică și crema hidratanta de corp de la Apidava, ambele pe baza de miere, propolis și unt de Shea, alături de alte ingrediente naturale de excepție! Mierea e binecunoscută pentru proprietățile ei calmante, tonifiante, remineralizante, antioxidante și de stimulare a metabolismului celular, iar propolisul, în afară de acțiunea dezinfectantă, ajută la susținerea sistemului circulator și la refacerea funcțiilor protectoare ale pielii, eliminând inflamațiile și redând frumusețea pielii. Datorită vitaminelor din compoziție, untul de Shea stimulează regenerarea celulară, are proprietăți hidratante și nutritive excelente pentru corp, previne și tratează vergeturile, dacă este folosit cu regularitate. În plus, combinația de propolis cu ulei de pin și extract de salcâm, din crema anticelulitică, are un deosebit efect de stimulare a microcirculației locale. Crema anticelulitică este ideală pentru un masaj prelungit care tonifică pielea și reduce apariția aspectului de coajă de portocală.

Să aveți parte, cu toții, de o vară perfectă, plină de soare, frumusețe și sănătate!!!



13 comentarii:

Luca Raluca spunea...

Am auzit numai de bine despre aceste produse. Trebuie sa le testez si eu neaparat!

Albu Steluta spunea...

Trebuie sa recunosc ca am inceput si eu sa le folosesc. Astept si rezultate :)

Lamiita Petre spunea...

Am mai citit numai impresii bune despre aceste poduse,dar pentru a scapa de celulita nu este suficient sa fosesti doar creme, asa cum spui si tu.

Mikyangel spunea...

Chiar mai facut curioasa in privinta acestor produse si o sa le incerc si eu in combinatie cu masajul cu bete de bambus, sa vedem ce iese.

Georgiana spunea...

Nu am stiut de acele beneficii ale alimenatiei pe care le-ai mentionat. Eu evit oul pentru ca imi face rau. Dar crema de la Apidava am si eu :)

Mirela Marin spunea...

Și eu le-am luat,îmi plac, dar fără celelalte ”ajutoare” pe care le-ai menționat și tu, sunt conștientă că nu voi avea rezultate.

Mihaela Nistor spunea...

Eu am inceput din ianuarie, masaj, alimentatie, gimnastica, dar si creme anticelulitice. Facute toate in combinatie vom va avea rezultate bune.

Catalina Coman spunea...

Eu sunt norocoasa si nu am inca celulita. Probabil si faptul ca beau foarte multa apa ma ajuta. Insa, e bine de stiut ca exista produse potrivite, care ajuta.

Oana D. spunea...

Si eu folosesc aceste creme, de mai multa vreme, si sunt foarte incantata de efectul lor emolient asupra epidermei.

Raluca Brezniceanu spunea...

As prefera un produs anticeluluitic miraculos care sa ma scape intr-o luna de aspectul inestetic. Ce zici, sa incerc cu cremele prezentate de catre tine?

Corina Podocea spunea...

Raluca, nu are ce să strice, sunt produse naturale! Mierea e folosită dintotdeauna pentru frumusețe!

Rokolla spunea...

Celulita asta ma incurca si pe mine. Am inceput sa recurg la fel de fel de metode numai sa n-o mai vad

coupon codes spunea...

thanks for the post