miercuri

Mai sunt jucăriile erotice un subiect tabu?





Jucăriile sexuale, subiect tabu pentru unii și plăcere ocazională pentru alții, astăzi sunt prezente în toate sex shop-urile și pe toate site-urile de acest gen, oferind doritorilor performanțe diferite în funcție de formă, mărime, viteză, textură, etc. Spun doritori, deoarece, contrar așteptărilor, nu doar femeile folosesc jucăriile erotice, ci și bărbații.
Jucăriile sexuale nu mai sunt demult motiv de roșit în obraji, mai ales dacă ne gândim la Statele Unite sau la popularitatea pe care o au în producțiile de la Hollywood. În România, dacă judecăm după numeroasele sex shop-uri ce au apărut în ultimii ani, am putea afirma cu încredere că nu suntem deloc atât de pudici și conservatori pe cât părem. Dacă te-ai hotărât și tu să îți achiziționezi o jucărie erotică și nu știi cum să faci asta, iată câteva indicii importante pentru neinițiați.

Ce alegem!?

Cele mai cumpărate sex toys de către femei sunt vestitele vibratoare. Acestea vin în toate formele, mărimile și chiar culorile. La femeile care folosesc vibratoare, este stimulat fluxul local de sânge. În afară de plăcerea sexuală, acestea îmbunătățesc starea de sănătate a organismului prin eliberarea de hormoni care oferă organismului o stare de bine, în timpul orgasmului.

Un dildo este o jucărie sexuală ce poate avea fie forma unui penis, fie alte forme speciale concepute pentru a produse plăcere. Dildo-urile sunt folosite pentru penetrare în timpul masturbării sau a contactului sexual cu partenerul. Pentru a evita confuzia cu vibratoarele, un dildo nu are părți care se mișcă. Conform studiilor recente, 25% din utilizatorii jucăriilor sexuale prefera ca dildo-urile folosite să fie realiste. Dildo-ul este a doua jucărie sexuală preferată, după vibratoare.

Bilele vaginale sunt o modalitate foarte bună pentru întărirea mușchilor pelvini ai sexului feminin. Bilele vaginale, odată introduse în vagin, prin mișcarea lor generează un exercițiu pasiv de stimulare în mod constant a mușchilor pelvieni. Acest „exercițiu” are numele de exercițiu Kegel. Exercițiile Kegel sunt potrivite pentru a reintra în formă după o naștere naturală sau pur și simplu pentru a crește capacitatea de a ajunge mult mai ușor la orgasme intense și lungi. Putem folosi aceste bile și ca o jucărie erotică, împreună cu partenerii noștri. În primul rând bilele vaginale au un efect excitant asupra femeii care le poartă. La început pot părea incomode, dar încearcă să le păstrezi timp de câteva minute, iar apoi crește treptat timpul de purtare. Încearcă să le porți în timp ce faci o plimbare, la cumpărături sau în timp ce ești la locul de muncă. Motivul purtării acestor bile nu trebuie să fie numai stimularea fizică. Ele ajută la creșterea  lubrifierii naturale și vă mențin într-un exercițiu constant. Ideea de a purta o jucărie sexuală, fără ca cineva să știe, aduce un plus de excitare foarte interesantă. Acestea fiind spuse, primul joc erotic pe care îl poți cere partenerului tău, este de a ți le insera.

Inelele pentru penis sunt  jucării sexuale pentru bărbați, care sunt  excelente atât pentru jocul solo, cât și pentru a face sex cu o parteneră. Plasat la baza penisului, inelul de penis restricționează fluxul sanguin, menținând astfel sângele în penis. Ca rezultat bărbatul are o erecție mult mai fermă, ceea ce este benefic pentru el și partenera sa. Un alt mare avantaj de a folosi un inel de penis este faptul că erecția durează mai mult și produce orgasme mai puternice și mai intense.


Bărbații și femeile care au libidoul scăzut au constatat că viața lor sexuală s-a îmbunătățit atunci când au folosit diverse jucării sexuale. Jucăriile sexuale pentru bărbați, care masează prostata pot determina un orgasm de prostată. Prin acestea este eliminat lichidul prostatic vechi, acumulat în prostata. Cu ajutorul jucăriilor sexuale, la bărbați este îmbunătățit fluxul local de sânge. Toate aceste beneficii oferite sănătății demonstrează că jucăriile sexuale susțin dezvoltarea sănătății unei persoane.

Dacă îți e jenă, totuși, să intri într-un sex shop pentru a cumpăra o jucărie, nu trebuie decât să dai o comandă online. Coletul poate fi ridicat de la poștă sau poate fi adus direct la ușa ta, iar pachetul este de regulă unul cât mai discret ambalat, pentru ca nimeni să nu își dea seama ce conține.

Ollo.ro - Un magazin erotic online unde siguranța este pe primul loc, care oferă produse de cea mai bună calitate, atent selecționate, comercializând doar acele produse ale companiilor de încredere, confecționate din materiale care nu conțin compuși chimici dăunători, ce pot afecta sănătatea celor care le folosesc. Toate produsele comercializate de Ollo sunt întotdeauna confecționate din materiale non-poroase fiind, astfel, și foarte ușor de curățat.

Jucăriile sexuale câștigă popularitate întrucât s-a demonstrat că nu oferă doar plăcere sexuală ci și variate beneficii pentru sănătate. Utilizarea regulată a jucăriilor sexuale influențează organismul, așa cum am văzut mai sus, într-o multitudine de moduri pozitive, atât fizic cât și psihic. Deci, de ce să mai considerăm jucăriile sexuale un subiect tabu!?



5 comentarii:

Bianca spunea...

Interesante informații

Mihaela Nistor spunea...

E pacat ca ne ferim, in loc sa cautam informatii si sa ne bucuram de experiente noi.

Georgiana Sabina spunea...

Nu i nimic de condamnat, fiecare face ce vrea in intimitatea lui

Catalina Coman spunea...

La noi inca sunt tabu. Eu zic ca fiecare face ce vrea in patul lui. :D

Albu Steluta spunea...

N-am nimic impotriva lor dar nici nu le folosim ca nu avem nevoie :)