sâmbătă

Salopeta, piesa cool a acestei veri





În zilele fierbinți de vară, avem nevoie de haine versatile, care pot fi îmbrăcate în două-trei mișcări. Nu-i așa că și tu te-ai gândit la o salopetă!? Salopetele sunt ușor de purtat, șic și distractive – o ținută dintr-o bucată, perfectă pentru cele mai diverse ocazii casual și formale. 

Despre salopetă  s-a vorbit, se vorbește și se va vorbi mereu, fiind una din cele mai reușite invenții ale modei, la limita perfectă dintre feminin și masculin. Cu doar un obiect vestimentar, avem toate șansele să obținem oricând un outfit perfect. De fapt, putem înlocui orice outfit cu o salopetă potrivită, fie ea de zi sau de seară. Căci salopeta poate fi purtată cu succes oricând, afișând un look cool și aparent nestudiat, fiind și singura piesă vestimentară care nu ne dă dureri de cap în ceea ce privește asortarea. 

Doar câteva exemple: o salopetă cu imprimeu animal print poate fi accesorizată cu piese neutre și bijuterii stratificate, pentru un aspect mai subtil și sofisticat; una cu imprimeri florale poate fi accesorizată cu piese în culori pale; o salopetă evazată trebuie purtată neapărat cu tocuri pentru a scoate în evidenta silueta; salopeta neagră poate fi purtată cu încălțări colorate, luminoase sau metalice, pentru a tăia monotonia, sau se poate adăuga un colier lung, auriu sau argintiu, pentru aer glamour.

Când vine vorba despre salopete, avem o multitudine de variante din care să alegem, așa că vom găsi repede, cu siguranță, modelul care să ni se potrivească perfect, pentru orice eveniment. În funcție de croi, de materialele din care sunt confecționate, ne putem alcătui cu ușurință o ținută casual sau elegantă, office sau chic.

Salopetele subțiri din voal sau din materiale fluide sau colorate în culori vibrante, sunt ideale pentru o ținută casual și relaxată de vară. Totuși, nu trebuie să uităm că o salopetă albă este esențială în garderoba de vară. Salopetele pot fi accesorizate cu piese casual/sport: o borsetă cool, o pereche de papuci chic, o șapcă.




Pentru un look relaxat de zi, putem alege o salopetă din denim sau army print. Sau o salopetă mini pe care o putem accesoriza pur și simplu cu un cardigan, dacă ne dorim un aer boem. Pentru un look trendy, putem adăuga o pălărie, o centură slim sau lată pentru a defini talia, o jachetă din piele sau denim, bijuterii metalice care ies în evidență. Salopetele din denim, cu sau fără bretele merg de minune cu un top scurt, cu teneși. Deasemenea, putem opta pentru o pălăriuță sau o eșarfă dacă ne dorim un outfit casual. 

Salopetele pentru femei din denim cu pantaloni scurți sau lungi au fost și vor rămâne multă vreme în modă, datorită gradului de comoditate extremă pe care îl oferă la purtare.





Pentru o obține o ținută perfectă de seară, putem alege o salopetă elegantă, cu aplicații din dantelă, paiete, glitter, pietricele decorative sau diferite ornamente inedite, pe care sa o accesorizăm cu bijuterii delicate, sau bineînțeles o salopeta rafinată din voal. Salopetele din catifea sunt delicate, sofisticate și se potrivesc de minune pentru o ținută rafinată la orice eveniment special!



Pentru o ținută inedită de club, alegem o salopetă mulată și provocatoare, cu un design glamour, pe care o putem accesoriza cu bijuterii statement, sau o salopetă chic din piele. Pentru un look office, putem adăuga un sacou, elegant sau casual, în funcție de zona în care dorim să ne etalăm ținuta. 




 Salopeta este o piesă vestimentară extrem de versatilă, cu ajutorul căreia ne putem crea outfituri diferite. Cu aceeași piesă, de fapt, accesorizată diferit, putem face adevărate minuni! Putem fi elegante, provocatoare, formale, relaxate sau în tendințe! Nu trebuie decât să adaugăm în garderoba noastră câteva salopete casual potrivite pentru orice ținută stylish de zi, de sezon, și vara asta vom avea muuuult mai puține bătăi de cap.


Magazinul neer.ro are o gamă variată de salopete, de la celebra și eleganta salopetă neagră, până la salopete în culori vibrante, accesorizate cu diferite aplicații. Poți alege și tu ce-ți dorești dintr-o gamă variată de salopete lungi sau scurte, în nuanțe de negru, alb și alte culori trendy. De fapt, lungi, scurte, cu model - pe neer.ro ai certitudinea că le găsești pe toate! Descoperă și tu colecția de salopete pentru femei și cumpără-ți cele mai cool piese la modă, la preț redus!


11 comentarii:

Adriana Ivan spunea...

Foarte frumoase modelele de salopete prezentate de tine. Voi intra pe site să îmi aleg ceva.

Deya spunea...

Imi plac mult salopetele si le port destul de des, port atat salopete scurte cat si lungi sau elegante

Anonim spunea...

Ohh da. Salopetele sunt favoritele mele. Chiar atrag privirile.

Catalina Coman spunea...

Si mie imi plac salopetele si am vreo cateva in garderoba.

Rokolla spunea...

Am si eu cateva salopete si sunt extrem de incantata de ele pentru ca mi se par ca ma scot din impas de multe ori. Sunt alegerile perfecte pentru diverse

Kmy50rynn spunea...

Si mie imi plac! Am de moment din astea scurte, de vara, dar ma gandesc sa iau si pentru ocazii, sunt tare faine la purtat.

Cristina DRagomir spunea...

anul asta chiar s-au purtat foarte mult salopetele si inteleg ca si in aceasta toamna sunt la mare cautare. Imi plac tare mult, doar ca pe mine nu ar veni bine Trebuie sa arati intr-un anumit fel ca sa iti stea bine cu asa ceva.

Unknown spunea...

pagina de site unde pot comanda? ms

Corina Podocea spunea...

Salopetele le puteți comanda de aici: https://www.neer.ro/collections/salopete-pentru-femei
Găsiți o mulțime de modele foarte frumoase, din materiale de calitate și culori diverse.

Mihaela spunea...

Foooarte dragute salopetele! Cam toate hainele mi le cumpar online de pe adona.ro ....din pacate nu prea mai am timp sa ies la shopping le fel ca inainte. Acolo nu prea gasesc salopete si chiar mi-ati trezit o dorinta cu pozele acestea! O sa intru pe site sper sa gasesc ceva cu galben sau portocaliu :D

Gabriela spunea...

Wooow ce frumoasa e rochia alba! Iubesc sa ma imbrac in rochii... insa parca din ce in ce mai rar reusesc, munca, acasa, ai grija de copil.. la evenimente mult mai rarut. Acum tocmai mi-am luat o minunata rochie de pe https://poshlove.ro/ seamana cu aceea si trebuie neaparat sa o inaugurez undeva :))) abia astept