duminică

LatteGo - un adevărat răsfăț pentru iubitorii de cafea






Cine nu iubește mirosul proaspăt de cafea măcinată la primele ore ale dimineții? 


Milioane de oameni din întreaga lume își încep ziua cu o cafea dintr-un motiv foarte serios. Cafeaua este acel mic răsfăț, aromat, catifelat și suficient de puternic pentru a ne trezi din visare și a ne da porția de energie de care avem nevoie pentru a ne începe ziua. În plus, cafeaua este și un foarte bun pretext de socializare. O întâlnire la o cafea pare cel mai natural mod de a purta o discuție fie ea de afaceri sau cu un prieten. Da, cafeaua este omniprezentă în viețile noastre și ne bucurăm că este așa: acasă, la birou sau în oraș, fiecare are un mod personal în care își savurează cafeaua: mai aromată sau mai tare, dulce sau amară, cu sau fără lapte.

S-a demonstrat că pe glob se consumă, în fiecare zi, peste două miliarde de căni de cafea. 


Totuși, foarte puțini oameni își iau răgaz să aprecieze aroma și calitatea cafelei băute. Se consideră că trei factori influențează foarte mult aroma boabelor de cafea: calitatea solului (terroir-ul), cantitatea de precipitații și altitudinea. Experții în cafea, cei care își petrec întreaga viața analizând aromele și gusturile cafelei (ce viață au unii!) sunt de acord că este imposibil să se stabilească care boabe sunt cele mai bune, deoarece alegerea este supusă preferințelor personale. Eu aș zice că secretul unei cafele reușite stă atât în calitatea boabelor de cafea, în sistemul de prăjire și ambalare dar, mai ales, în modul de preparare.

LatteGo - o varietate de cafele delicioase


Există o mulțime de variabile în ceea ce privește diversitatea, originea, modurile de prăjire și de preparare a cafelei, motiv pentru care se spune adesea că savurarea cafelei este o experiență personală și că numai modul în care este preparată influențează aroma, textura și gustul cafelei care ajunge în ceașcă. 



Există foarte multe metode de  preparare a cafelei. De cele mai multe ori, oamenii aleg metoda de preparare în funcție de cultură, obișnuință, preferință personală și conveniență. Pentru cei cu adevărat pasionați de această băutură, există numeroase cursuri de barista, unde pot învăța metode de preparare a cafelei, despre timpii de preparare, precum și moduri de prezentare inedite. Cursuri extrem de lungi, cu multă teorie, dar și mai multă practică, cursuri care ajută la prepararea corectă a unui espresso sau a unui capuccino. Se spune că numai un adevărat barista face cafeaua perfectă, punându-i în valoare fiecare fir de abur plin de aromă. Dar, aș zice eu, și cafeaua folosită, consistența laptelui sau tehnica de utilizare și, mai ales, caracteristicile espressor-ului influențează, cu siguranță, gustul cafelei. Noul espressor automat Philips cu sistem de lapte LatteGo este un astfel de aparat cu funcții premium care poate oferi o varietate de cafele delicioase fără cursuri de specialitate și fără niciun pic de efort. Indiferent dacă dorim un espresso, o cafea sau o rețetă pe bază de lapte, acest espressor ajustează concentrația și aroma băuturii, având cea mai potrivită modalitate de preparare pentru a le pune fiecăruia cât mai bine în valoare aroma și textura, oferind, în final, o licoare perfectă, fără complicații și fără întârziere. Aparatul funcționează prin simpla apăsare a unui buton și se oprește singur atunci când băutura preferată este gata. 

Pont: Espressorul LatteGo poate fi achiziționat din magazin-ul online magNET.ro.

Descoperă espressorul care îți va îmbogăți fiecare zi cu energie și savoare!


Espressoarele Philips LatteGo au caracteristici premium, fiind extraordinar de ușor și intuitiv de utilizat: finisări din oțel inoxidabil, display LCD, funcție de memorare, sistem de spumare a laptelui - tot ceea ce e nevoie pentru prepararea cafelei preferate cu maximă precizie, de fiecare dată oferită cu aceeași aromă, intensitate și savoare pe care o dorim cu toții dimineața sau ori de câte ori avem nevoie de o porție rapidă de energie și savoare. 

Aparatele Philips LatteGo au un design clasic, plăcut și o mulțime de caracteristici tehnice și funcții speciale pline de savoare pentru personalizarea cafelei după propriul gust: cinci setări de intensitate și tot atâtea trepte de măcinare, setări de temperatură, rășniță ceramică extrem de dură și precisă, boiler cu încălzire rapidă, filtru de apă AquaClean; iar cu ajutorul sistemului inovator de spumare a laptelui LatteGo, alcătuit doar din două piese, fără tuburi sau piese ascunse (ceea ce înseamnă că poate fi curățat foarte ușor și rapid), se poate adăuga în fiecare ceașcă un strat generos de spumă de lapte fină și cremoasă. Cu LatteGo putem explora și încerca oricâte băuturi delicioase dorim, după bunul plac. 

Ce gust și ce culoare are dimineața ta?



- Articol SuperBlog 2019 -

10 comentarii:

Deya spunea...

Iubesc cafeaua dimineata si nu numai, imi place cafeaua si o beau zilnic si de 2-3 ori . Imi plac in special pe cele cu lapte, spuma si multa frisca

Albu Steluta spunea...

Cred ca fara cafea n-as avea nici o sanasa :) Sunt dependeta de ea si-mi face o placere deosebita sa o savurez!

Georgiana Sabina spunea...

Eu nu suport cafeaua , mi place mirosul dar nu mereu

Ramona Violeta Barascu spunea...

Mă tot gandesc să achizitionez un astfel de aparat, clar calitatea cafelei este net superioara.

Mihaela Nistor spunea...

Ce pofta mi-ai facut de o cafea cu multa spuma!

Adriana Ivan spunea...

Hmmm, tare as bea asa o cafea. Mi-ai făcut poftă.

Bratu Gabriela spunea...

Ador espresoarele astea! Pur și simplu mi se par indispensabile pentru orice băutor de cafea!

Ioana Margineanu spunea...

Mi-ai facut o pofta de o cafea buna cu ajutorului articolului. Ca tot vine Black Friday!

Anonim spunea...

Un astfel de esspresor imi doresc si eu atre mult.

Mikyangel spunea...

Prietena mea si-a cumparat un espressor si de atunci merg la ea mult mai des ca sa beau Latte Machiatto.