vineri

Fii o femeie cu FARMEC!




Frumusețea este un concept vast, este interpretabil și adaptabil. O femeie frumoasă nu înseamnă neapărat o femeie cu trăsături fizice frumoase, ci înseamnă mai mult de atât. Frumusețe înseamnă îngrijire, atenție, bun simt și, desigur, o personalitate puternică. Majoritatea femeilor care au cucerit bărbați puternici sau care au avut cariere de succes la nivel internațional nu au impresionat prin frumusețea lor fizică ci prin frumusețea sufletului lor. Ferice de aceia care, prin înțelepciunea inimii, știu că frumusețea poate și trebuie să fie cultivată în orice moment și la orice vârstă! 

Mai ales pentru că frumusețea nu are vârstă. Acest lucru ne este demonstrat în fiecare zi de femei din toată lumea care, indiferent de numărul de copii pe care îl au, de slujbele dificile la care se duc, de numărul problemelor cu care se confruntă periodic în cuplu, își poartă cu mândrie zâmbetul pe buze și își etalează frumusețea. 

Orice femeie poate fi frumoasă urmând câteva reguli simple. Iată care sunt ele:

Îngrijirea pielii

O piele sănătoasă și hidratată este mereu o piele frumoasă care atrage privirile și cucerește. O femeie frumoasă știe că pielea este accesoriul ei cel mai de preț, e ,,haina” cea mai bună cu care iese în lume. Ca pe orice haină de preț, ea o îngrijește zilnic, o ține curată, o hidratează cu cremele sau uleiurile potrivite, o hrănește din interior printr-un regim alimentar echilibrat și o ferește de factorii externi care i-ar putea dăuna (expuneri îndelungate la soare, temperaturi extreme etc.). Folosește zilnic o cremă hidratantă care să fie special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Recomandarea mea este Cremă hidratantă Microbiom Protectspecial concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice.


Îngrijirea mâinilor și a unghiilor

Mâinile unei persoane dezvăluie întotdeauna atenția, îngrijirea și frumusețea adevărată a unei femei. O femeie frumoasă și îngrijită va avea mereu grijă ca și unghiile și mâinile ei să fie la fel de bine îngrijite ca și tenul. Mâinile sunt punțile de legătura atunci când cunoaștem alți oameni pentru că primul lucru pe care îl facem este să le unim. Mâinile frumoase vor cuceri prin eleganța lor, iar unghiile arată grija și respectul pe care acea persoană îl are față de propria persoană. O femeie care își respectă mâinile și unghiile este o femeie atentă la detalii, îngrijită, care se iubește pe sine.

Îngrijirea părului

Pentru bărbați, părul frumos, curat, aranjat al unei femei este cel mai senzual element pe care aceasta îl deține. Părul cucerește prin strălucirea lui, prin modul în care este coafat, îngrijit și tuns. O femeie frumoasa știe să aibă grijă de aceasta bijuterie prețioasă folosind un balsam potrivit, măști care să îl revitalizeze, tunzându-și des vârfurile, aranjându-l potrivit evenimentelor la care participă, etc.

Îngrijirea tenului

Chipul unei persoane este oglinda sufletului ei. Pe fața ei se pot citi sentimentele, calitățile și se poate cunoaște trecerea anilor. Îngrijirea feței este cel mai important element de înfrumusețare al unei femei pentru că tenul reprezintă cartea noastră de vizită. O față frumoasă înseamnă o piele hidratată corespunzător, un somn odihnitor care să prevină apariția cearcănelor, o alimentație corespunzătoare care să mențină elasticitatea și vitalitatea pielii, un machiaj discret, potrivit, care să scoată în evidență frumusețea ochilor, a buzelor, a nasului și conturul fetei. Eu folosesc foarte des apa micelară de la Farmec, care curăță blând fața, ochii și buzele, prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Deasemeni, recomand, tot de la Farmec, Booster-ul vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect, un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt. Tenul va fi strălucitor și energizat, căci beneficiile booster-ului le vei simți de la prima aplicare:  se stimulează respirația celulară și regenerarea pielii; este susținută sinteza noilor fibre de colagen, tenul dobândind un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, căci răzbate orice reguli și nici nu se dorește a fi definit, deoarece fiecare îi găsește propriul sens: de la fascinația unui zâmbet, a unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori, un amalgam de parfumuri sau doar urmând aceste reguli simple. Te invit să alegi produsele Farmec și să îți descoperi individualitatea și farmecul natural, să spui NU răspicat frumuseții de vitrină și frumuseții impersonale. Să alegi să fii frumoasă pentru că ești tu, o femeie cu farmec.


5 comentarii:

Luca Raluca spunea...

Este foarte important sa avem grija de tenul nostru, indiferent de varsta. Am si eu pe lista mea aceste produse, deoarece am auzit numai de bine despre ele. Oricum produsele Gerovital - Farmec sunt minunate!

Bianca spunea...

Îmi place mult articolul și da e foarte important sa avem grija de noi și mai știu ca produsele prezentate de tine sunt foarte bune

Mikyangel spunea...

Ai mare dreptate! O femeie frumoasa inseamna o femeie ingrijita cu un zambet luminos si o fire optimista. Mai pe scurt, o femeie cu farmec.

carmen alexa spunea...

Multumesc pentru recomandare. Imi place mult cum ai prezentat acest brand ;)

Corina spunea...

Ma intrebam cum pot unele femei de 60+ sa arata atat de bine! Nu puteam sa inteleg.. au mai trecut cativa ani si mi-am dat seama ca sunt lucruri pe care le fac si felul in care se ingrijesc, merg la saloane, etc.. am inceput si eu sa fac mai mult sport si sa merg la un salon de tratamente corporale. Daca esti din Bucuresti recomand clinica unde merg si eu: https://yiara.ro/ ,de cand o frecventez ma simt mai bine, arat mai bine, totul s-a schimbat :)