duminică


Nu suntem cele mai frumoase femei din lume, dar...






Nu suntem cele mai frumoase femei din lume, dar știm că putem face oamenii să se simtă frumoși și încrezători.



Pentru majoritatea dintre noi, familia este una din cele mai importante valori, este locul de unde ne luăm energie sau, dimpotrivă, putem fi secați de ea. Tocmai de aceea, din orice familie nu ar trebui să lipsească armonia. E cineva, oare, care nu și-o dorește? (Cu toate că e atât de greu de obținut, uneori.) Și, de cele mai multe ori, stă doar în puterea femeilor să obțină pentru toți membrii familiei o stare generală de bine. Se știe că, atunci când femeia e bine-dispusă, voia bună e legea în casă, iar când e furioasă ori nemulțumită, lucrurile merg destul de rău. Dar această stare de bine în familie se referă la calitatea vieții tuturor membrilor ei în termeni de sănătate, stare materială, acces la educație sau servicii sociale de calitate.

Știai că în România un copil suferă, în medie, de cinci-șase răceli pe an iar un adult de două-patru răceli pe an!? 


Sistemul imunitar este scutul care ne ajută să combatem bolile. Atunci când acest scut este slăbit, microbii acționează mult mai ușor și ne îmbolnăvim mai repede. Toamna, atunci când temperatura începe să scadă, sistemul imunitar luptă, dar schimbările de vreme îl slăbesc. Toate femeile, dar mai ales mămicile, știu că fără un tratament corespunzător și o atenție sporită la modul în care ne hrănim, bolile apar mai des și scăpăm mult mai greu de ele. Tocmai de aceea o stare de sănătate generală bună și un sistem imunitar puternic sunt esențiale pentru a preveni afecțiunile asociate cu această perioadă a anului. 

Astfel că, tot noi, femeile, trebuie să ne asigurăm că în anotimpul rece întreaga familie intră cu o zestre cât mai mare de vitamine, minerale, antioxidanți și alți fitonutrienti și cât mai puțin intoxicați, pentru a face față alimentelor grele, toxice din timpul iernii, precum și frigului și umidității. Mai știm și că semnalul de alarmă care indică scăderea imunității este, tocmai, degradarea stării generale de sănătate. Toate acestea prezintă un set larg de simptome, precum dureri de cap, somnolență, răceli și viroze, fluctuații ale temperaturii corpului, stres și oboseală. Dar, cu o alimentație sănătoasă, odihnă, plimbări în aer liber și multă, multă iubire, noi știm că rezistența organismului poate fi ajutată. Și...

Deși nu suntem cele mai frumoase femei din lume, avem mâini calde și catifelate, cu care ne mângâiem în fiecare zi copiii, soții, părinții și prietenii. 


Cu toate acestea, știm că atunci când vine frigul, să avem mâinile catifelate, devine o adevărată provocare; pentru că mâinile sunt primele afectate de schimbările de sezon. Temperatura scăzută de afară și aerul uscat din interior fac ca pielea să se usuce, aceasta fiind una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor iarna.  Pielea trebuie privită ca o carte de vizită pentru că poate oferi informații despre noi, despre stilul de viață și despre atenția pe care i-o acordăm. Tocmai de aceea, pe parcursul sezonului rece, pielea noastră are nevoie de o atenție deosebită față de restul anului. 

Dar nu numai mâinile sunt afectate în sezonul rece, ci și tenul. Astfel că, sezonul rece impune anumite măsuri de precauție pe care este indicat să le avem în vedere dacă vrem ca pielea să nu aibă de suferit din cauza temperaturii scăzute. Din cauză că iarna pielea produce mai puține substanțe grase, este protejată mai puțin, iar circulația sângelui are de suferit, putând determina ruperea capilarelor. Dar noi știm că putem preveni sau chiar repara acest lucru, grație produselor cu ingrediente de origine naturală și tratamentelor dedicate pielii noastre, căci dintotdeauna natura ne-a inspirat și ne-a împrumutat din puterea și bogăția ei, pentru a ne îngriji sănătatea interioară și exterioară. Știm că aceste produse sunt mai blânde cu tenul nostru, ajutându-l să se regenereze singur și de aceea le și folosim zilnic. 


Nu suntem cele mai frumoase femei din lume, dar avem o inimă darnică, plină de iubire și tocmai de aceea, vă recomandăm și vouă noile produse cosmetice din gama Gerovital Plant, produse ce sunt destinate îngrijirii zilnice a tenului: apa micelară, fluid demachiant, cremă hidratantă, cremă antirid SPF 15, cremă antirid nutritivă, cremă CC matifiantă, cremă anticearcăn antirid, booster vitalitate și strălucireToate aceste produse asigură un program complet de îngrijire, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de până la 91%, fiind create special pentru tenul normal și mixt. 

Gerovital - Doctor în frumusețe


Farmec este cel mai mare producător de cosmetice. Inovația gamei Gerovital Plant este reprezentată de complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală. Acesta are un rol important în creșterea imunității și în echilibrarea microbiomului pielii (reprezentând totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii). Astfel, pielea devine mai sănătoasă, mai puțin reactivă, capabilă să se regenereze. Equibiome, un extract din rădăcină de brusture, are rolul de a preveni dezechilibrul microbian de pe piele, pentru un confort de lungă durată și reactivitate scăzută.

Produsul nostru preferat, un produs 100% românesc, este crema Poliplant Microbiom Protect, o cremă hidratantă special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Aceasta trebuie aplicată zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice. Ne ajutăm, astfel, tenul ca să-și mențină aspectul sănătos, punând un accent deosebit pe beneficiile produselor care au la bază ingrediente de origine naturală.




Și cu toate acestea, poate că nu suntem cele mai frumoase femei din lume, dar atunci când ieșim din casă, ne luăm cu noi și zâmbetul, și vorbele bune și, cu siguranță, înfrumusețăm ziua celorlalți.

Dacă obiectivul tău de frumusețe este un ten hidratant, strălucitor, cu aspect mereu tânăr și fresh, invocă puterea naturii și alege să fii frumoasă cu Gerovital Plant!



- Articol SuperBlog 2019 -



10 comentarii:

Mihaela Nistor spunea...

Gerovital a fost alaturi de femeile din Romania de mult timp si le-a ajutat sa se pastreze tinere si frumoase.

Bianca spunea...

mie îmi plac produsele Gerovital și chiar aș vrea să încerc această nouă gama

andreea spunea...

Mereu alături de femei...bravo @gerovital

Ioana Margineanu spunea...

Imi place foarte mult acesta gama. Simt ca ma fac efectiv sa stalucesc. Imi place cum ai pus tu problema. Foarte bine spus!

Elena Chedică Mateică spunea...

Am crescut împreuna cu produsele Gerovital, mama mea le folosea zilnic.

Gabriela Alexandra Andrei spunea...

Îmi 0lac produsele Gerovital și le folosesc, dar încă nu am apucat sa testez aceasta gama de la ei. Poate dau o comanda, dacă tot vine Black Friday!

Albu Steluta spunea...

Recunosc, sunt prietena cu produsele Gerovital, dar acestea despre care povesteti mi-au placut cel mai mult!

Mikyangel spunea...

Mie imi plac foarte mult produsele Gerovital Plant si Farmec si le folosesc din adolescenta. In ultimii ani insa au scos game care pot rivaliza cu cele de lux ale unor branduri cunoscute. Imi plac fiolele, atat cele din gama Gerovital Plant cat si cele cu vitamina C si acid hialuronic.

Adriana Ivan spunea...

Recunosc că nu am încercat încă produsele lor. Dar voi schimb acest lucru.

Georgiana Sabina spunea...

Gama asta n am incercat o, dar sunt sigura ca e buna.