vineri


Păstrează-ți amintirile într-o carte și pune-o pe raftul vieții!





Amintește-le celor din viața ta că apreciezi că există și oferă-le un cadou personalizat!


Când vremea începe să se răcească și ziua începe să se scurteze, cu toții începem să ne gândim la sărbătorile de iarnă, la zăpadă, miros de portocale, scorțișoară și cadouri. Perioada sărbătorilor de iarnă reprezintă în fiecare an o provocare, cel puțin prin prisma cadourilor pentru cei dragi.


A venit momentul, așadar, să vorbim despre cadouri. Da, de acum, din timp. Nu cred că vrei să alergi pe ultima sută de metri prin mall și oraș după cadouri pentru cei dragi. Îți propun să te organizezi din timp. Crede-mă! Nu vrei să ajungi în ziua de Crăciun și să cumperi ce a mai rămas sau, și mai rău, să uiți de cineva. Deja magazinele sunt pline, agitația este mare, iar stresul devine din ce în ce mai apăsător. Mergi relaxat la cumpărături, alocă mai mult timp pentru a analiza ofertele și prețurile, iar astfel cumpărăturile nu mai devin o corvoadă. 

Din fericire pentru noi, cumpărătorii, este din ce în ce mai ușor să facem cumpărăturile online, fără a ne ridica de pe canapea. Multe magazine specializate pe cadouri handmade, cadouri amuzante, inedite și originale și-au deschis porțile site-urilor, făcându-ne viața mult mai ușoară. Pentru că un cadou personalizat, original, nu neapărat pentru sărbătorile de iarnă, este primit întotdeauna cu plăcere și păstrat cu drag, chiar dacă nu costă o avere. Căci, cele mai frumoase cadouri nu sunt neapărat cele materiale, sunt mai degrabă zâmbetele pe care le dăruiești, recunoștința pe care o simți pentru cei dragi, într-un cuvânt, amintirile. Și tocmai de aceea, pentru a alege cadoul perfect, interesant și original, în același timp, ne-a luat întotdeauna foarte mult timp. Cu toate acestea, însăcea mai mare provocare rămâne aceea de a face cadoul pentru cei dragi cât mai personalizat și mai util.

Fii inspirat și scrie o carte!


Acum, când mulți își păstrează pozele neordonat pe rețelele de socializare, în telefon sau laptop, soluția de a salva momentele frumoase într-o carte personalizată, mi s-a părut salvatoare. Tot felul de poze interesante cu amintiri din vacanță, de familie, din copilărie, drumeții, aniversări, amintiri din anii de școală, liceu, facultate, de la nuntă sau botez sunt doar câteva dintre subiectele ce pot fi transformate într-o carte cu fotografii, într-o poveste scrisă cu dragoste, chiar de tine. Cărțile cu amintiri reprezintă cadoul ideal pentru oricine din familie, prieteni, colegi de școală, profesori sau parteneri de afaceri. Nu trebuie decât să alegi câteva fotografii reprezentative, câteva cuvinte magice și... cartea-i gata!



Cadoul perfect- o carte scrisă chiar de tine


Pentru că rareori ne aducem aminte zilele, dar ne amintim mult mai repede momentele frumoase imortalizate în fotografii, de ce nu am păstra toate acestea într-o carte!? Căci, cu siguranță, toate poveștile bune merită tipărite, ținute la îndemână și răsfoite ori de câte ori avem nevoie de o reîmprospătare.

Site-ul Carte cu personalitate este o astfel de librărie cu amintiri. Am găsit aici cele mai sugestive template-uri de cărți care pot fi ușor personalizate și dăruite celor dragi sau (de ce nu!?) păstrate pentru generațiile viitoare, un fel de arc peste timp. Programul de editare este foarte simplu de folosit, nu-ți trebuie decât câteva fotografii la îndemână și, dacă nu găsești cuvintele potrivite, să știi că s-au ocupat ei și de asta. Găsești inspirație pe site, iar dacă ceva nu se leagă cu povestea ta, poți modifica cu ușurință textul. Și dacă nu mă crezi pe cuvânt, intră acum pe site și convinge-te singur!

De sărbători, oferă celor pe care-i iubești o carte cu personalitate!




-Articol SuperBlog 2019 -


9 comentarii:

Mihaela Nistor spunea...

Tare imi doresc sa scriu o carte si sotul meu tot zice ca ar trebui sa ma apuc de scris. Buna idee de cadou.

Albu Steluta spunea...

Wow cat de fain! Jasmine a mea isi doreste tare mult sa-si scrie astfel propria carte!

CristinaB spunea...

E tare faina ideea asta de cadou. Nu m-as fi gandit la ea.

Unique by MM spunea...

Tocmai am primit-o pe a mea!
Am ales sa o scriu cu prilejul aniversarii căsniciei și toată familia a fost foarte încântată de rezultat.

andreea spunea...

Oaaauuu..super tare..sincer nu am știut...

Mikyangel spunea...

Am primit si eu carticica pentru Dragos si e minunata. Sunt foarte incantata de ea, amandoi suntem.

Adriana Ivan spunea...

Mi se pare un cadou foarte inspirat. Sunt sigură că oricine s+ar bucura.

Georgiana Sabina spunea...

Wow, uite ca la asta nu m am gandit pana acum.

Gramu spunea...

Asta ar fi chiar un cadou inedit și original.