luni


Cadouri inedite pentru sărbătorile de iarnă



URA!!! A început numărătoarea inversă!

Mai e un pic și vine vacanța de iarnă- o perioadă foarte îndrăgită și mult-așteptată, atât de copii, cât și de adulți. Aceasta vine cu o mulțime de sărbători magice care constituie un prilej de bucurie pentru toată lumea, în special datorită cadourilor pe care le primește fiecare în parte.

În luna decembrie, Moșul cel bun deghizat în mare negustor are grijă ca toate magazinele să fie pline de dulciuri, care mai de care mai gustoase, colorate și frumos ambalate, ca să îi atragă pe copii. De obicei, se preferă acele cadouri care au un ambalaj impresionant și luminos și se află într-un segment de preț acceptabil. Dar selecția de dulciuri ar trebui abordată un pic mai responsabil și trebuie luată în considerare, împreună cu alți factori importanți legați de sănătate, mai ales.

Dulciuri, dulciuri și iar dulciuri - asta își doresc toți copiii de la Moș Nicolae sau de Moș Crăciun și chiar asta primesc, de cele mai multe ori. Pungi întregi de bomboane, ciocolată și napolitane cu tot felul de arome. Toate sunt ambalate frumos și au gust delicios, dar vin la pachet cu E-uri, zahăr, coloranți și arome sintetice. Astfel că, pe cât sunt de delicioase, pe atât de nesănătoase sunt majoritatea produselor dulci de Crăciun pe care le găsim prin magazinele patriei. De exemplu, o figurină din ciocolată este o adevărată bombă calorică. Zahărul, laptele praf, dar și îndulcitorii sunt printre primele ingrediente trecute pe etichetă. Și lista mai continuă, din păcate, cu tot felul de ingrediente la fel de periculoase, dar care sunt scrise cu litere atât de mici, încât nu pot fi citite decât cu lupa. 


Cadouri pentru sănătatea întregii familii - produse apicole de calitate de la Apidava cu gustul mierii din copilărie


Cu siguranță și tu te gândești deja cu ce cadouri minunate să îi bucuri pe cei dragi. M-am gândit să vin în întâmpinarea dorințelor tale și să-ți dau o mână de ajutor. Căci fie că ești în pană de idei, fie că te-ai gândit la o mulțime de opțiuni și nu ai decis încă care dintre ele este cea mai potrivită, știu că alegerea cadoului ideal este rareori un lucru rapid și simplu de făcut. Cum alegi cadoul perfect, care să fie și potrivit, și folositor în același timp, fără să colinzi zile întregi magazinele din oraș? Grea sarcină, nu-i așa?


Dar cred că am pentru tine soluția perfectă care te va mulțumi și va bucura cu adevărat pe toți cei dragi, mici sau mari, deopotrivă, fiind mai mult decât potrivită sezonului sărbătorilor de iarnă. Este vorba, așadar, de cadouri deosebite, dulci și delicioase, menite să aducă zâmbetul pe buzele tuturor, dar în același timp să-i și surprindă, în cel mai plăcut mod cu putință. Ce-ar fi să alegi niște turtă dulce, caramele și bomboane cu miere, cele mai bune cosmetice românești cu miere și alte apicole de calitate, cele mai sănătoase cocktailuri apicole pentru sănătatea celor dragi?! 

O idee foarte bună pentru cadourile de sărbători ar fi produsele apicole deoarece acestea ajută în menținerea sănătății, dau o stare de bine și furnizează energie organismului pentru a face față mai ușor activităților zilnice de la birou sau de acasă. Oferind produse apicole, vei face o dublă bucurie persoanei respective: atunci când primește cadoul și atunci când beneficiază de efectele acestora pentru sănătate.

Alege cadouri românești- produse naturale, tradiționale, dulci și sănătoase! 


În luna cadourilor te sfătuiesc să pregătești sub pomul de Crăciun câteva cadouri cu produse tradiționale; produse apicole de calitate, excelente pentru sănătatea ta și a familiei tale, dulciuri sănătoase, pe bază de miere, propolis sau polen. Cu siguranță, fiecare copil se va bucura dacă Moș Nicolae și Moș Crăciun îl va răsfăța, dăruindu-i turtă dulce cu miere, bomboane și caramele cu miere, polen, și propolis.

Apidava este considerată azi cetatea mierii, locul unde se produce, de 25 ani, doar miere de calitate superioară, obținută numai pe cale naturală, preponderent din flora variata a Podișului Transilvaniei, dar și a altor zone melifere din Romania, și cu o calitate garantată.

La Apidava vei găsi întotdeauna o mulțime de variante sănătoase pentru cadouri, la prețuri rezonabile, pentru a mulțumi pe oricine, oricât de mofturos ar fi! Îți prezint azi doar trei din produsele care au produs zâmbete de bucurie de fiecare dată când au fost oferite celor dragi.

Ce produse apicole poți alege pentru cadourile de sărbători?


Turta dulce este cu siguranță desertul care amintește de copilărie, de sărbătorile de iarnă petrecute în familie. Scorțișoara, cuișoarele, anasonul stelat și ghimbirul parfumează aceste produse atât de minunat într-un mod perfect. Apidava folosește miere de cea mai bună calitate pentru a obține textura fragedă și dulce, întregind astfel savoarea inconfundabilă a acestui desert atât de îndrăgit.


Iar un borcan cu miere de calitate, obținută tradițional, din producție proprie, fără niciun fel de procesare adițională, dar cu tot felul de delicii, va fi, întotdeauna, un cadou excelent pentru sănătatea ta și a familiei tale, dar și un cadou prietenos cu mediul. Astfel, borcănelul poate fi folosit ulterior la depozitarea condimentelor, a gemului sau dulceții făcute în casă sau pentru orice-ți trece prin minte, având forme deosebit de atractive.

Ce poate fi mai util decât un set de produse benefice pentru sănătate. Căci, nu este oare sănătatea bunul nostru cel mai de preț sau chiar cadoul pe care toți vrem să-l găsit sub brad în dimineața de Crăciun? Un borcan cu miere de tei combinat cu o sticluță de esență de propolis și o pungă de turtă dulce este cadoul ideal pentru mama, soacra, mătușa sau bunica ta. Sau pentru cei mici un borcan de miere parfumată, alături de o punguță cu bomboane fără zahăr sau de jeleuri mici, moi, fructate poate fi un cadou sănătos și inedit, un răsfăț dulce nu doar pentru cei mici, dar și pentru cei mari.


Pregătindu-te pentru felicitările de Anul Nou, ar trebui să abordezi în mod responsabil alegerea dulciurilor sănătoase. O evaluare cuprinzătoare necesită mult timp, dar trebuie să avem întotdeauna timp pentru acest lucru. Pentru a evita produsele de calitate scăzută sau pentru a nu cădea pradă trucurilor de marketing, cumpără dulciuri sănătoase, în loc de o grămadă de delicatese aromate de ciocolată în ambalaje colorate, cumpărând aceste cadouri de la producători cunoscuți, ei sunt întotdeauna atenți la calitatea produselor lor.

Moșul are în tolba sa și produse naturale românești pe care, cu siguranță, le-a achiziționat de pe www.honey-land.net. Bineînțeles, ele pot fi achiziționate și din diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plidă, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt și RemediaVert).

Un decembrie frumos, cu pace și liniște, în care visele să vi se împlinească!



2 comentarii:

Laura spunea...

Sunt niste produse de nota 10! Merita!

Elena spunea...

La Multi Ani 2020 :)