sâmbătă


Tinerețe fără bătrânețe cu Doppelherz!




Sunt atâtea femei frumoase la 40 de ani, că te întrebi adesea care le-o fi secretul... Poate că produsele de îngrijire, programările la saloanele de frumusețe, masajele și sportul!? Sau operațiile estetice!? Știm că nu există tinerețe fără bătrânețe, însă se pare că unele doamne au găsit rețeta prin care toate semnele trecerii timpului pot fi ținute la distanță pentru un timp îndelungat. 

Odată cu trecerea timpului, pielea noastră se schimbă – apar riduri fine, apar pete pigmentare, pielea devine mai uscată și își pierde elasticitatea și luminozitatea. De aceea are nevoie de o îngrijire specială. Iată câteva sfaturi utile pentru îngrijirea pielii la 40 de ani:

Dieta la 40 de ani

O perioadă în care greșelile tinereții în ceea ce privește alimentația și stilul de viata își pot arăta efectele: celulita se accentuează, iar pierderea kilogramelor devine un țel mai dificil de atins decât până acum. După vârsta de 40 de ani, crește riscul de obezitate, boli cardiovasculare, diabet, anumite forme de cancer s.a., iar după menopauză, multe femei constată că slăbesc mai greu, rețin apa și nu au un tranzit regulat. Nutriționiștii recomandă o alimentație bazată pe legume, fructe proaspete, supe, pește, lactate slabe și promit că o astfel de dietă variată își va demonstra efectele pozitive începând chiar cu prima săptămână.

Alege ce-i mai sănătos, mai puțin procesat - unul din ponturile oferite de nutriționiști este să mănânci natural, pentru că se vede. Secretul tenului tânăr la femeile peste 40 de ani este consumul de fructe și legume, proteine curate și apă - fără prăjeli.

Sportul la 40 de ani


Antrenează-ți forța! Fitnessul te menține în formă, puternică și tânăra pe interior, asa cum face și la exterior. Antrenamentele fizice mențin pielea fermă, mai ales dacă-ți lucrează toate grupurile de mușchi. Vârsta cronologică (dată de momentul nașterii) nu este aceeași mereu, cu cea biologică (dată de felul în care funcționează organismul). Stilul de viață dictează cât de înaintate suntem în vârsta biologică, iar activitatea sportivă are un rol esențial în a ne păstra tinere. Recomandarea specialiștilor este să mizăm pe antrenamentele de tip alergare, mers alert, mers pe bicicleta, înot sau chiar activități cu efort de intensitate mare, dar cu o atentă monitorizare a ritmului cardiac.

Îngrijirea pielii la 40 de ani


Ridurile, pierderea elasticității și devitalizarea sunt semnele ce se manifestă la nivelul tenului. Mai mult ca oricând, ritualul de îngrijire trebuie să fie complet, adăugând măștile și cremele antirid. Recomandarea specialiștilor este Doppelherz system Kollagen Beautycare face posibilă stimularea straturilor superioare ale pielii și resetează abilitatea proprie de regenerare și întinerire a pielii. Doppelherz promite, așadar, să activeze rapid frumusețea tenului din interior, oferind pielii elasticitatea și suplețea de care are nevoie.


Colagenul este un ingredient cheie anti-aging care stă la baza Doppelherz system Kollagen Beauty ce conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural.

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii, atenuând ridurile și liniile fine ale fetei. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, iar Vitamina A, Biotina și Zincul mențin sănătatea pielii. Cuprul este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, iar Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conțin substanțe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty se vad în numai patru săptămâni de la utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice și rezistente, iar părul capătă un aspect mai sănătos.

Conceput sub forma lichidă, ambalat în flacoane unidoză, Doppelherz system Kollagen Beauty este ușor de consumat în orice moment al zilei: acasă, la birou sau chiar și atunci când ești cu prietenele în oraș și te bucuri de o cafea delicioasă.

Activează-ți frumusețea din interior!


Un comentariu:

Laura spunea...

Produse excelente, multumesc pentru recomandari!