joi

Te pregătești de vacanță? 
Spală hainele cu PERWOLL CAPS și ia cu tine în bagaj parfum proaspăt și curat!



Te pregătești de vacanță!? Perwoll Caps te ajută să-ți cureți și să-ți parfumezi toate hainele preferate. Acestea vor arăta la fel de frumoase și colorate ca în prima zi în care le-ai cumpărat.

Perwoll Caps este un detergent ce are grijă de culorile și țesăturile hainelor, acum fiind și mai ușor de utilizat: aruncăm o singură capsulă în cuva, apoi hainele tale preferate și folosim orice program dorim, în funcție de țesături. Capsulele de ultima generație Perwoll Caps îndeplinesc 4 funcții: curăță, redau strălucirea culorilor, îngrijesc țesăturile și răsfață hainele cu un parfum plăcut.

Ambalajul detergentului Perwoll Caps este realizat în proporție de 50% din plastic reciclat și este complet reciclabil. Capsulele sunt în totalitate biodegradabile și conțin cu 85% mai putină apă decât detergentul lichid Perwoll, datorită formulei concentrate.

Mai mult, formula eficienta la temperaturi scăzute permite reducerea consumului de energie, reînnoiește aspectul hainelor, ajutând astfel la încetinirea comportamentului de cumpărături excesive. 

De cuând, Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion, care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. #RethinkFashion este o colecție de povești despre slow fashion, oamenii din spatele mișcării și hainele care fac parte din aceasta. Este și despre tine. Urmărește acest hashtag pentru inspirație și idei adecvate despre cum te poți implica și tu pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru noi toți și cum te poți bucura de piesele tale de vestimentație favorite mai mult timp.


Un comentariu:

Corina spunea...

Un produs excelent, multumesc pentru recomandare!