luni

CAMPANIA nJoy The Order Of Geeks


Pentru ca m-am inscris la aceasta campanie ca un Geek Enthusiast veritabil, am cerut spre testare boxe nJoy Totek 2.1 si casti nJoy Over-Head Buff. Aflandu-ma printre primii 50 de participanti am primit un mouse nJoy TG9 gri si un pachet de servetele nJoy TT20.


Pentru inceput va prezint perechea de casti nJoy Over-Head Buff. 


Produsul l-am primit nou, sigilat si in ambalajul original al producatorului. 

La prima vedere:
Realizate dintr-un material de calitate, cu un design deosebit, un cablu gros pe casca (nu exista posibilitatea ruperii acestuia), microfon si volum pe fir, plus rama castii din metal- nJoy Buff au optiuni ce nu pot fi gasite la alte firme la pretul acesta. 
Sunt confortabile si avand finisaje bune, nu sunt suparatoare la purtat.

Cateva specificatii tehnice:

SpecificatiiTipEarcup
ConectareWired
InterfataJack de 3.5 mm
Lungimea cablului (m)2.1
StilOver-the-head
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)40
Sensibilitate (dBPa/V)113
Frecventa20 Hz - 20 kHz
Impedanta (Ohm)32
MicrofonMicrofonDa
Sensibilitate (dBV/Pa)-54
Frecventa20 Hz - 16 kHz
CaracteristiciSunet stereoDa
Controlul volumuluiDa

Dupa folosire:

Avand difuzoare de 40 mm. Buff nJoy ofera inalta fidelitate si un sunet de calitate atat pentru muzica, filme dar si jocuri. 
Pentru a ne bucura de un sunet calitativ pe o perioada indelungata, important e si confortul - aceste casti au pernite din piele ecologica ce vin peste ureche, ceea ce face ca si dupa o perioada indelungata sa te simti foarte bine. Modul intuitiv de utilizare a bandei de sustinere ofera posibilitatea reglarii si poate cuprinde orice dimensiune a capului. Nu conteaza daca esti mare sau esti mic, aceste casti se potrivesc pe orice marime.
Pentru jocuri sau convorbiri pe internet nJoy Buff au inclus un microfon ajustabil si o ,,telecomanda" pentru reglarea volumului. Avand un cablu de 120 cm. nu este nevoie sa stai numai pe scaun.

De ce recomand cu incredere aceste casti:
- microfon ajustabil,
- control volum pe fir,
- proiectate pentru utilizari lungi, de zi cu zi;
- buretele difuzoarelor este imbracat in piele ecologica pentru un confort maxim;
- casti supraauriculare
- nu in ultimul rand, pretul ;)

In concluzie, daca obisnuiesti sa asculti muzica, sa participi la videoconferinte sau doar sa te joci pe perioade mari de timp atunci Buff nJoy este alegerea perfecta.

Niciun comentariu: