vineri

 Skiathos - locul de vacanta perfect

Motto: ,,Dumnezeu a avut un vis...apoi a creat Skiathos!"1

Insula Skiathos este locul unde as fi vrut sa ma nasc. Mare, munte, vegetatie luxurianta ... totul intr-un singur loc. Prea pentru mine! 

De ce as alege Skiathos si anul acesta pentru vacanta!? Va raspund tot eu: pentru ca niciunde in lume nu va veti simti ca aici. Si-mi veti da dreptate, calatorind cu gandul, printre randuri si imagini...

Insula face parte din arhipeleagul Sporadelor, alaturi de Skopelos, Alonissos, Skiros si alte cateva insule mici, nelocuite. Toate insulele au o vegetatie bogata si combina armonios albastrul marii cu auriul plajelor si verdele padurilor.

Skiathos este locul perfect pentru o vacanta de vis!


,,Umbra lui Athos"(cum se traduce Skiathos) este o insula micuta, masurand doar 12 km. lungime si 4 km. latime dar care, cu cele peste 60 de  plaje minunate, de o frumusete aparte, reuseste sa ofere turistilor o combinatie perfecta intre munte si mare, o combinatie tipica insulelor grecesti.



Este insula distractiei si totul este facut pentru placerea si delectarea turistilor. Peste tot puteti gasi baruri, taverne, cafenele, cluburi- cele mai multe fiind situate in zona portului si pe strazile Papadiamanti, Politechniou si Evangelistra.

Cel mai cunoscut bar din Skiathos este Rock''n''roll Bar, un local micut unde se poate savura traditionalul ouzo, cocteiluri diverse si chiar bere, asezati confortabil pe perne, direct pe strada. 


As vrea sa le multumesc prietenilor mei ca mi-au aratat locul acesta minunat! Ne-am simtit minunat, puteti vedea  aici ! 

Daca veti ajunge la Skiathos, imi veti multumi cu siguranta si dv.! 


Aerotravel.ro are oferte nemaipomenite pentru vacanta! Skiathos este una dintre ele! Profita si tu de ofertele Aerotravel Lufthansa City Center !


http://www.aerotravel.ro

La munte, la mare sau in locatii exotice Aerotravel iti ofera momente exceptionale, la super tarife!

Insula Skiathos este destinatia perfecta pentru familiile care vor sa petreaca o vacanta de neuitat alaturi de copii. Transport direct, rapid cu charter avion, tarife speciale, facilitati pentru copii, temperaturi foarte bune, plaje cu nisip foarte fin, confort la superlativ- iata cateva motive sa alegi Skiathos pentru viitoarea ta vacanta. 

1- Aerotravel Lufthansa City Center

Niciun comentariu: