miercuri

Flori cu poveste

Ce poate fi mai gingas  si mai frumos pe pamant ca o floare?
Care este cel mai bun mod de a ne exprima trairile? 
Florile poarta semnificatii complexe si subtile, simplul gest de a oferi o floare este echivalentul a o mie de cuvinte. Cea mai simpla si eficienta modalitate de a-i arata persoanei iubite aprecierea noastra este aceea de a-i oferi un buchet de flori. Astfel, florile sunt nelipsite de la evenimente importante din viata noastra - cum ar fi o sarbatoare,  o onomastica sau o nunta.

http://www.inbloom-events.ro

In functie de stilul evenimentului, culoarea si florile preferate se pot crea aranjamente florale unice si de neuitat, cu pasiune si creativitate. Cine nu-si doreste o locatie plina de stil, eleganta si farmec? O atentie deosebita trebuie acordata detaliilor si accesoriilor care dau farmec oricarui eveniment important din viata noastra.

http://www.inbloom-events.ro

Imaginile de nunta sunt intodeauna surprinzatoare si incarcate de emotii frumoase, trairi intense si sentimente sincere. Unul din elementele cheie ale imaginii miresei este reprezentat de buchetul de flori. Acest buchetel trebuie sa fie sugestiv, asortat rochiei si stilului miresei, precum si temperamentului acesteia, sa prezinte accesorii adecvate ( panglici, perle, etc.) iar florile sa atinga cu gingasie sufletul miresei.
Semnificatia buchetului miresei consta in credinta straveche ca mirosul florilor alunga spiritele rele, aducand noroc si prosperitate celei care-l poarta. In Roma Antica atat mirele, cat si mireasa purtau cate un buchet de nunta care simboliza fertilitate si intrarea intr-o viata noua.
La aceasta simbolistica generala se aduga si semnificatia florilor folosite in buchete de mireasa sau a culorilor acestora. Anemonele, de exemplu, semnifica fragilitate, fie anticipare, fie dragoste neimpartasita-dupa cum ai noroc sa-ti raspunda celebrul Google. :D Crinul este asociat cu puritatea, asa cum trandafirul sau orhideea sunt flori de o eleganta si distinctie evidente. Orice floare are un spatiu al ei care-i confera un loc special intre celelalte, fiecare purtand un mesaj care o individualizeaza.
Pana la urma nu conteaza semnificatia generala a florilor, cat semnificatia pe care o au ele pentru tinerele mirese. Poate ca iubitul la prima intalnire ti-a oferit un trandafir roz si vei vrea sa ai un buchet din trandafiri roz..sau frezii..sau lalele... Toate florile au frumusetea si gingasia lor. Important este care sunt cele mai frumoase pentru tine. Alegerea florilor pentru buchete de mireasa este de fapt mai mult o chestiune de gust decat de conventie.
http://www.inbloom-events.ro

Nu asteptati o ocazie anume pentru a oferi flori si bucurati-va de fiecare moment petrecut alaturi de persoanele iubite. Cu semnificatii, culori, forme si mirosuri variate vom gasi cu siguranta floarea potrivita pentru ocaziile la care luam parte.

http://www.inbloom-events.ro

Dumneavoastra cand ati oferit ultima data o floare? Nu mai pierdeti timpul deoarece acum aveti ocazia sa o faceti!


Niciun comentariu: