sâmbătă

PASIONATI DE TEHNOLOGIE




            Allview este o comanie romaneasca cu experienta in productia si distribuirea diverselor produse ectronice si electocasnice, telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri. Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapida in Romania datorita serviciilor gratuite si a facilitatilor atasate produselor sale.


            Creat in 2002 ( ca Visual Fan, in 2004 devenind Allview) de o echipa de profesionisti in Brasov, care avea ca activitate productia si comertul en-gross de produse electronice si electrocasnice, Allview a reusit in 2010 sa devina prima companie romaneasca care a lansat o tableta PC, primul smartphone sub brand romanesc in 2011 iar in 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu.
         Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macadonia, Bosnia si Herzegovina, Cehia si Grecia, avand in plan consolidarea pozitiei pe pietele internationale si identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare, atat pe pietele externe in care activeaza in prezent cat si in regiuni noi.
             Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, un design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata. Este o companie care contribuie decisiv la dezvoltarea de noi tehnologii pe piata IT.


              
             Allview este un proiect interesant, reusind sa faca cu talent si inspiratie lucruri bune, sa aduca pe piata inovatii interesante, la preturi fara concurenta, sperand ca utilizatorii de servicii de telefonie mobila sa-si doreasca un telefon Allview care sa le satisfaca toate asteptarile si cu care sa se identfice. Eu cred ca viziunea lor s-a concretizat in P6 Qmax, un smartphone cu ecran generos de 5,95" si display Full HD cu unghi larg de vizualizare, perfect pentru momentele de relaxare. Performanta procesorului Octa Core cu frecventa de 1,7 Ghz ofera o experienta de utilizare vizibil mai fluenta fata de cea a altor device-uri care utilizeaza modele de procesare anterioare. Acasta se datoreaza celor 8 nuclee ce pot functiona simultan la capacitate maxima.


http://allview.ro/p6-qmax.html


              De ce-mi place mie P6 Qmax?
* ascult muzica preferata la calitate superioara;
* distractie maxima la jocurile preferate;
* fuctii speciale pentru cele mai reusite selfie-uri;
* vizualizez filme sau videoclipuri la cea mai inalta calitate
* device nou, elegant, perfect pentru momente speciale.

http://allview.ro/p6-qmax.html


        Apropos, stiati ca jumatate din piata tabletelor din Romania e controlata de companiile romanesti, ceea ce este un fenomen atipic pentru Europa?? Mai mult, producatorii locali cu priza la public isi extind gama de produse spre segmentul premium, controlat de brandurile strine. Oare romanii cumpara gadgeturi din patriotism!?!?




Va astept pe toti sa va impartasiti parerea despre aceasta companie. Detineti produse cu marca Allview? Va ganditi sa cumparati?



Lasati mesajul vostru mai jos!

Niciun comentariu: