sâmbătă

DELACO 

DE LA CO-rina

http://fanbranza.ro/

Îmi plac brânzeturile Delaco, dar cui nu-i plac?!
O zi bună se cunoaște de dimineață, iar o dimineață bună începe cu DELACO.
Diminețile mele sunt perfecte dacă încep cu crema de brânză natur sau cea cu verdeață. E nevoie doar de o feliuță de pâine și un strat generos de cremă pufoasă ca să prind energie și voie bună pentru întreaga zi. 



Iar seara, când ajung acasă obosită, cine credeți că-mi face cu ochiul din frigider? Cașcavalul Delaco, prietenul meu afumat, arătos și gustos, care de fiecare dată, îmi liniștește toate simțurile, oferindu-mi-se felie cu felie, spre deliciul meu garantat. Delaco este nelipsit din viața mea și a familiei mele. Gustul minunat și calitatea m-au facut să recomand brânzeturile acestea tuturor, în special elevilor mei. Ca și maestrul Toni, încerc să conving mămicile că nu chimicalele trebuie să primeze în hrana celor mici ci alimentația naturală, proaspătă. Un sandviș făcut cum trebuie atribuie copilului energia necesară pentru cursuri.
http://fanbranza.ro/
Acum dacă-i întrebi pe elevii mei ce brânză au în sandviș, îți vor răspunde Delaco, De La Corina.

Si-o recunosc de fiecare dată, sunt dependentă de brânza perfectă, la fel ca Toni. Și îi dau dreptate când spune că este cel mai mare fan, asta pentru că și el a recunoscut în mine cea mai mare fană.

Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu: