miercuri

Idei de cadouri pentru orice ocazie



Dacă te afli, ca și mine, în căutare de cadouri pentru cei dragi și ca să nu dai greș nici anul acesta, îți sugerez eu câteva idei pe care le-ai putea lua în calcul. Știu că nici anul acesta nu dispui de mulți bani, așa că am ținut cont și de acest lucru. 
Cel mai bun prieten, pentru fiecare din noi, dimineață de dimineață, rămâne ceaiul/cafeaua cu sau fără lapte, după  preferintă.  Aici intervii tu cu o cană personalizată, drept cadou. Ce bucurie mai mare să știi că micuța ta atenție este folosită zi de zi? La Magazinul de Căni vei găsi obiecte deosebite, lucrate cu grijă și pricepere de producători de tradiție și de artiști talentați. Din mulțimea de seturi de căni; căni originale, de calitate, căni pictate sau căni amuzante, vă va fi greu să alegeți doar una singură. Eu am ales deja două căni: una pentru sora mea și a doua pentru colegul meu, microbistul. Nu-i așa că-s foarte drăguțe?









Și ce se poți să oferi cel mai bine lângă o cană de cafea? Un pachet de cafea aromată, pe care-l puteți savura împreună, desigur. 

Să nu-i uiți, însă, pe cei mici. Care copil n-ar mânca tot lăpticul dintr-o cană dacă ar arăta ca acestea?









Doamnelor și domnișoarelor le puteți oferi o bijuterie - niciuna nu are destule, se stie!!! Trebuie doar să alegiți cu atenție din sutele de modele atent grupate de OnlineBijoux în funcție de bugetul alocat de fiecare dintre noi pentru cumpărături. Mie mi-au plăcut în mod special bijuteriile din argint , mai ales că de foarte mult timp am căutat modele deosebite de verighete- anul acesta sărbătoresc 25 de ani de la cununie, adică nunta de argint- musai cu verighete noi, din argint. Ce ziceți, am ales bine!?

Știm că bijuteriile sunt esența feminității și eleganței. Un accesoriu bine ales este precum o rază de soare într-o zi cu nori: poate aduce zâmbetul pe buze, poate face minuni. Îmi plac bijuteriile handmade pentru că au garanția autenticității și a originalității, nu asta-și dorește fiecare? Suntem fericite când ne admiră cineva bijuteriile, mai ales cele unicate.

http://www.onlinebijoux.ro/Bijuterii_Handmade/Colectia_OnlineBijoux_Handmade/Colier_handmade_placat_cu_argint_999_Pietre_cri,5710O370.html#.VjD4eCags4g
http://www.onlinebijoux.ro/Bijuterii_Handmade/Colectia_OnlineBijoux_Handmade/Bratara_semifixa_handmade_placata_cu_argint_999,5732O490.html#.VjD0CSags4g
De fapt, orice cadou veți alege, dacă îl oferiți cu dragoste, alături de câteva cuvinte frumoase, veți impresiona cu siguranță.


Articol-(și)SuperBlog 2015

Niciun comentariu: