luni


Ei știu de ce iubesc femeile - pentru că au FARMEC

                                                                     Motto: ,,Nu vrei să vii în grădină? 

Aș vrea să te privească trandafirii mei”- Richard B. Sheridan



Femeile au farmec, indiferent de vârstă.
Sex-apeal, carismă, farmec- femeile le transformă pe toate în magie, în vrajă, apoi, aproape instantaneu, în povești de dragoste. Ele deschid orizonturi noi doar printr-un surâs, un mers elegant sau poate, un râs cristalin și capul ușor lăsat pe spate, cu buclele strălucitoare jucându-i pe umeri. Ele știu să facă viața mai frumoasă cu atât de puțin... Pentru că au FARMEC
https://www.farmec.ro
Femeile cu farmec inspiră, hipnotizează prin propria prezență, sunt conștiente că farmecul lor nu constă numai în aspectul fizic atrăgător, ci în însușirile interioare ce atrag prin dinamism, strălucire și feminitate. 
Româncele cunosc secretul frumuseții, sunt conștiente de calitațile lor și le folosesc pentru a răspândi în jur fericire și dragoste. Ele știu să fie dive până-n vârful unghiilor - de obicei lăcuite impecabil și nu neapărat în saloane. Românca frumoasă știe că e plină de farmec, și pe stradă, și la teatru, și-n bucătărie, și-n pat; și-l răspândește în jurul ei cu calmitate, senzualitate și superioritate. Pentru ca noi, ceilalți, să fim fericiți și s-o iubim. Așa cum este ea, dimineața, înainte de a folosi acel tonic hidratant după care e înnebunită sau seara, în timp ce-și curăță fața delicat cu o mulțime de soluții magice, numai de ea știute, asezate frumos în recipiente ciudate și cu înscrisuri minuscule, una lângă alta, ca niște soldăței, pe noptieră. Știe că e frumoasă, nu așteaptă confirmări. Știe cine e și ce merită. În ochii ei se citește bucuria de-a fi femeie. O femeie cu farmec!
Și cum să nu le cânți frumusețea în versuri româncelor noastre frumoase?!

,,Atât de dulce ești, nebuno,
Că le ești dragă tuturor.
Cunosc femei ce după ochii
Și după zâmbetul tău mor.

Femei frumoase și copile
Te-ar îndrăgi, te-ar săruta.
Tu ai iubirea tuturora
Și numai eu iubirea ta.

Un farmec blând de fericire
Tu răspândești oriunde-ai sta,
Căci tu ești viața tuturora
Și eu sunt fericirea ta.

De râzi, se desprimăvărează,
Învie totul unde-i sta,
Căci tu ești viața tuturora
Și numai eu sunt viața ta.”
............................................
M. Eminescu-Atât de dulce


Articolul participă la campania Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu: