miercuri


Vreau un banchet de nota 10!


Mai avem puțin și terminăm liceul și ne-am gândit că trebuie să sărbătorim pentru tot stresul pe care l-am avut în acești ani de școală. Ne despărțim de colegi, de profesori (URA!!!), de sala de sport în spatele căreia fumam pe ascuns și făceam planuri de week-end, de orele plictisitoare de fizică și chimie... Toate grijile vor lua sfârșit. Nu ne gândim, încă, mai departe. 
Doar la BANCHET, deocamdată. Vrem să sărbătorim sfârșitul celor doisprezece clase printr-un memorabil chef. Dacă nu organizezi banchetul la sfârșitul liceului, sincer, nu prea ai cu ce te lăuda! Colegii au ales 3 persoane care să găsească cele mai potrivite locații pentru marele eveniment. Cum eu sunt una dintre ele, m-am apucat serios de treabă. 
Banchetul este petrecerea la care visez încă din clasa a IX-a și am hotărât să-i impresionez pe colegi cu un scenariu mai aparte. Îmi doresc ca locul în care se va desfășura banchetul să fie special, am stabilit, așadar, acest eveniment în București. Știam că e nevoie de multă determinare și bun gust pentru ultima petrecere pe care o vom avea împreună. Așa că m-am apucat serios de treabă gândindu-mă la toate detaliile. 
Că doar banchetul trebuie să atingă idealul, să fie plin de farmec, memorabil! Nimic nu e așa simplu precum pare! Aveam de pus la punct un întreg ansamblu de activități: alegerea tematicii, a locației, întocmirea programului, idei pentru decorare, meniu și imprimarea invitațiilor. 
Pentru că-mi doream ca locația unde se va desfășura banchetul să fie una deosebită, am ales Hotelul Golden Tulip Times, amplasat strategic în zona centrală a Bucureștiului. Acest hotel oferă o gamă completă de servicii și este conceput să găzduiască și cei mai exigenți oaspeți, pe colegii mei de liceu.
http://www.goldentuliptimes.com/ro
Parcă îl văd amenajat de petrecere-  o arcadă de baloane și covor roșu la intrare, aranjamente florale pe fiecare masă, artificii și confetti la momentul tăierii tortului personalizat, multe baloane cu heliu, poate și o fântână de ciocolată și multă, multă muzică dansabilă... Și, desigur,  un fotograf profesionist care să surprindă distracția tuturor în ultima zi petrecută împreună ca grup, înainte ca drumurile noastre să se despartă. Încă nu m-am hotărât care va fi ultima amintire luată acasă de la banchet - neapărat o mărturie reprezentativă pentru întregul grup.
Un banchet este dificil de organizat pentru că trebuie să ții cont de preferințele tuturor colegilor tăi. Acest evenimentul unic este foarte important în viața fiecăruia dintre noi și trebuie să fie, neapărat, pe placul tuturor. Cu siguranță acest eveniment la hotel va fi unul de care toți își vor aminti cu drag, spectaculos și memorabil. Golden Tulip Times știu că mă va ajuta, cu profesionalism și calitate, ca totul să iasă perfect!



Articol care participă la campania Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu: