marți


Locul perfect pentru o nuntă ca-n povești


De fiecare dată când fiica mea îmi vine în vizită cu prietenul, fără să vreau, gândul îmi zboară la rochițe de mireasă, la saloane impunătoare, cu multă lumină, muzică în surdină și oameni fericiți...

Fiecare fată se visează mireasă încă din copilărie. La fel și fata mea, de mică se îmbrăca cu rochițele mele, se cocoța pe tocuri și-și punea o eșarfă pe cap, ca voal. Era cea mai dulce mică miresică! 

Nunta este pentru fiecare un moment magic iar fetele devin, măcar pentru o zi, prințese adevărate, alături de Feții lor Frumoși, îndrăgostiți lulea. Acea zi trebuie, deci, să fie una memorabilă pentru soți, dar și pentru invitați! 

Deseori, organizarea unei nunți este asociată cu numeroase evenimente stresante. Sunt destule criterii pe care trebuie să le ai în vedere în momentul planificării unei nunți: alegerea locației, a muzicii, fotograful, lista de invitați, dansul mirilor, alegerea rochiei și a buchetului și câte altele... Fiecare femeie e specială în felul ei, de aceea și nunțile cele mai reușite sunt cele personalizate, organizate într-un anumit stil sau temă. Această zi trebuie să aibă, musai, un farmec special și personal. Pentru ca mirii să se simtă, în primul rând, confortabil, primul și cel mai important pas este alegerea locației potrivite pentru nuntă.
Fata mea încă nu se gândește la măritiș, dar eu i-am găsit deja locația potrivită. Vrea o nuntă restrânsă, dar specială, cu familia și câțiva prieteni, la un salon elegant, exclusivist, cu piscină și spațiu verde, cu decorațiuni simple, minimaliste - cu cât mai simplu și aerisit, cu atât mai bine! cum îi place ei să spună. Este exact stilul care i se potrivește cel mai bine și sigur toți cei care o cunosc, nu se vor aștepta la altceva. Asta pentru că nu vrea deloc o nuntă încărcată de elemente de decor feminine, ci mai degrabă dorește o nuntă săracă în ornamente dar bogată în stil. Știu că în ziua nunții, cu siguranță, va fi o mireasă atipică, dar unică, specială, care preferă simplitatea și, mai ales, eleganța clasică. O nuntă în stil minimalist, deci, cred că va fi exact pe gustul ei. Și acest salon de nuntă este pentru mine o reală inspirație  în organizarea unui viitor posibil eveniment special în viața fiicei mele. Sper numai, ca viitorul acesta, să fie unul cât mai apropiat.

DA!!! Asta-i fata mea! Și abia aștept s-o văd mireasă fericită! 

Articol publicat pentru campania Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu: