duminică

Ce-și doresc bărbații?


Cauți cadoul perfect pentru el!?
Se apropie ziua lui și, ca în fiecare an, ai aceeași dilemă- care este cadoul ideal pentru el? Ai impresia că-l cunoști foarte bine dar tot nu-ți vine-n minte ceva care să-l surprindă plăcut? 
Ține cont de particularitățile fiecărei zodii și vei avea un Taur bucuros de cadoul lui sau vei știi ce să nu-i cumperi niciodată unui Scorpion, ca sa nu-l superi. Află cum să-l surprinzi plăcut cu un cadou inedit ținând cont de semnul lui de zodiac.
BERBEC (21 martie- 20 aprilie)
Pentru că este un bărbat activ, căruia îi place aventura și care caută mereu noi provocări, căruia îi place mișcarea în aer liber, îi place sportul, cel mai indicat ar fi să primească daruri inovative, care să-l surprindă, ceva de care n-a mai auzit și n-a mai văzut. Înainte de-a cumpăra amintește-ți că pasiunile Berbecului se schimbă regulat, așa că nu te baza pe informații de acum un an și caută să afli exact ce-l pasionează în acest moment. Gîndește îndrăzneț și oferă-i experiențe unice și fabuloase precum bungee-jumping, un salt cu parașuta sau lecții de sky diving. Dacă nu-și permite să facă sporturi extreme (vârsta, curajul), ia-i un cadou care să-i satisfacă setea de adrenalină- un joc de cărți și zaruri prin care să-și poată etala calitățile în fața celorlalți. Nu îi oferi niciodată un obiect de decorațiuni interioare, luxos sau abstract- nu rezonează cu personalitatea lui și nici nu va ști să-l aprecieze la adevărata lui valoare.
TAUR (21 aprilie- 21 mai)
Zodia Taurului este guvernată de Venus, planeta frumuseții, dar și a plăcerii. Această caracteristică importantă îi imprimă nativului dragostea pentru frumos și armonie.Taurului îi place să fie răsfățat cu daruri. Vestea bună este că este și ușor de mulțumit, dacă va primi ceva din sfera lui de interese. Taurul este un semn de pământ iar simțul practic este trăsătura lui principală, de aceea cadoul perfect trebuie să fie un obiect util care nu se uzează ușor. Chiar dacă alegi lucruri mărunte, ele trebuie să fie neapărat utile - o pușculiță haioasă, o pereche de butoni, un ceas. Fiind un romantic prin definiție, vei face o alegere corectă și dacă îi oferi o stică de vin de colecție sau o altă băutură fină - taurii adoră produsele de calitate, luxoase, unice. Să nu-i cumperi niciodată un set de scule pentru acasă sau ceva asemănător- el îți va mulțumi, dar nu se va atinge de el prea curând.
GEMENI ( 22 mai- 21 iunie)
Cei născuți în zodia Gemenilor sunt persoane intelectuale, cu interese multiple, foarte darnice (se spune despre ei că-s ,,cu două fețe”). Pare destul de dificil să găsești cadoul care li s-ar potrivi cel mai bine, mai ales că sunt tipul de oameni care se și plictisesc repede. Cadoul perfect pentru bărbatul gemeni este unul care să-l surprindă. Poți să-i iei iubitului o jachetă de primăvară, cu două fețe, desigur...în care să strecori o șapcă de la brandul preferat sau o cravată pe care s-o găsească în buzunar. Ai reținut ideea cadoului multiplu sau a surprizei din cadou, da?! Indiferent ce ai alege, ține cont că el comunică mai tot timpul. Așadar, un telefon mobil Dual Sim, o pereche de căști wireless sau o tabletă vor fi cadoul ideal pentru gemeni. Pe el îl va încânta orice cadou care îl va ajuta să facă două lucruri simultan - o multifuncțională, un scaun rotativ sau un ceas care e și de birou și ceas deșteptător  cu totul și cu totul inedit. Nu-i oferi niciodată un joc pe care trebuie să-l joace singur- va rămâne abandonat în punga de cadouri.
RAC ( 22 iunie- 22 iulie)
Racul este un familist, iar căminul este primul în ordinea priorităților sale. Prin urmare s-ar bucura pentru orice obiect de decor, de genul unui bonsai, al unui sfeșnic frumos sau obiecte de feng-shui. Racilor le plac antichitățile- puteți să le oferiți, așadar, obiecte de mobilier vechi, manuscrise, pendule, ceasuri de colecție sau obiecte de cult- icoane, crucifixe, machete ale unor biserici. Și dacă este genul de persoană care poartă ceasuri, brățări sau alte bijuterii, o cutie organizată pentru accesoriile sale este o idee perfectă. Caracterul său ordonat se va bucura la acest cadou care îi adună toate obiectele de preț într-un singur loc. Nu va aprecia cum trebuie un gadget la modă, ultimul model de Iphone - se va bucura de fațadă, dar în sinea lui va ști că nu sunt exact cadourile pe care le aștepta.
LEU (23 iulie- 22 august)
Bărbații din Leu nu sunt greu de ghicit în privința cadourilor. Știu ce vor și fac în așa fel încât să afle toată lumea. Pentru a le oferi cadourile pe care ei le apreciază, însă, trebuie să ai pregătit un buget consistent. Cadoul pentru Leu e sinonim cu un trofeu, așa că nu vă zgârciți când alegeți un cadou care vreți să le fie pe plac. Un cadou scump este perceput de Leu ca un gest făcut din suflet și care înseamnă că-l prețuiești cu adevărat. Regele Leu dăruiește tocmai astfel de cadouri și așteaptă să primească același lucru. Nobilul leu va ierta selecția nepotrivită, dar nu și zgârcenia. Leului îi plac mult călătoriile și evenimentele sociale, așa că un cadou perfect ar fi o seară VIP în club, bilete la o premieră fabuloasă sau un sejur în Maldive. Dacă finanțele nu vă permit, oferți ceva simbolic, dar să fie ,,de firmă”. Cadoul poate să fie micuț, dar să poarte înscrisurile de la Givenchy, Dior, Chanel sau Armani. Încearcă să eviți cadourile care nu oferă senzația de calitate, lux și exclusivitate. Pentru Leu imaginea este tot ce contează, așa că nu-i oferi ceva cu care să nu se poată mândri.
FECIOARĂ (23 august- 21 septembrie)
Natura practică și atenția la detalii sunt calitățile definitorii pentru bărbatul Fecioară. Aceste calități, printre altele, te pot ghida să alegi cadoul perfect pentru un bărbat Fecioară. Înainte de toate, trebuie să știi că el va aprecia întotdeauna aparatura electronică (un IPhone, laptop sau un sistem de navigare GPS), accesoriile de organizare (fiind un bărbat foarte ordonat va aprecia un organizer, calendare, post-it-uri, perforatoare, mouse-pad-uri, calculatoare de buzunar sau orice alt tip de instrument care îi poate fi de ajutor). Nu-i oferi niciodată cadouri cu tentă romantică.
BALANȚĂ ( 22 septembrie- 22 octombrie)
Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată cu un simț estetic ascuțit, îi place să fie înconjurat de lucruri frumoase și detestă orice înseamnă kitch. Are o înclinație deosebită către artă, modă și muzică. Este zodia cu cele mai la îndemână idei de cadouri, atât timp cât alegi lucruri de calitate din categoria de lux. N-ai da greș cu un set de scris, mai ales dacă business-ul este o parte importantă din viața lui, o servietă/ un portofel din piele sau un ceas de buzunar gravat cu o expresie înțeleaptă,ce sigur va face deliciul colecției sale de antichități. Nu-i oferi niciodată un obiect care vorbește de la sine că este un fals. Nu te va ierta prea curând!
SCORPION (23 octombrie- 21 noiembrie)
Scorpionii sunt mari amatori de tot ce înseamnă mister, civilizații necunoscute și descifrarea necunoscutului. Ei au nevoie de cadouri originale, indite. Bărbații din zodia Scorpion sunt atrași de obiecte din piele naturală și se vor bucura nespus dacă vor primi o geantă sau o agendă, sau obiecte cu încărcătură istorică, vrăjitorie ori subiecte paranormale. Scorpionii adoră secretele și jocurile, așa că nu vei da greș dacă-i vei ambala cu grijă un joc de cărți și zaruri, o busolă sau un ceas de perete sub forme ciudate sau o clepsidră care să-l fascineze, urmărind trecerea timpului. Să nu-i oferi niciodată ceva de genul unui CD despre cum să învețe o limbă străină în 10 zile. Nu i se va părea interesant decăt dacă limba respectivă este vreun dialect extrem de ra al unor civilizații de mult apuse.
SAGETĂTOR ( 22 noiembrie- 21 decembrie)
Cadoul perfect pentru curiosul și sociabilul Săgetător este, desigur, o călătorie. Iubește șă descopere lucruri și să încerce cât mai multe experiențe inedite. Este un mare amator de jocuri de cărți, fiind un bun cunoscător al trucurilor și strategiilor. Așadar, fie că-i oferi o carte bestială, o cursă de karting sau un salt cu parașuta, fă-o într-un mod unic, care să-i electrizeze și să-i ridice adrenalina. Va primi cu plăcere orice noutate sau obiect la modă, fie el și-un gadget, un best seller, o premieră la teatru sau un accesoriu în trend. Nu-i oferi niciodată un accesoriu prea elegant, cum ar fi un sacou sau un costum de firmă. Nu le va aprecia la adevărata lor valoare, pentru că va spune că nu se simte confortabil, purtându-le.
CAPRICORN ( 22 decembrie- 19 ianuarie)
Capricornul este o persoană serioasă, matură, deci abțineți-vă de la petreceri - surpriză, torturi aruncate în față sau tricouri cu mesaje cu dublu înțeles. Îi plac obiectele de calitate, care funcționează bine și rezistă timp îndelungat. Un ceas produs de una din firmele de top din domeniu, care să arate bine și să funcționeze perfect este alegerea potrivită pentru un cadou, mai ales că Saturn, guvernatorul zodiei, este în evidentă legăură cu trecerea timpului. Nu veți da greș nici cu o mapă sau geantă din piele, precum și o agendă asortată, sau o pereche de mănuși elegante din piele, care să combine funcționalitatea cu bunul gust. Nu apreciază obiectele de artă, nu agrează sub nicio formă mărunțișurile care nu-i satisfac spiritul practic.
VĂRSĂTOR (20 ianuarie- 18 februarie)
Vărsătorul este tipul omului modern, întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți, imprevizibil și original, deschis către nou, extrem de sociabil și activ. E pasionat de lectură și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să petreacă timpul liber cu prietenii. Îi plac experiențele pe care le poate împărtăși cu alte persoane. Are o predilecție către fashion și decor cu tentă futuristică. Bărbatul Vărsător are cea mai mare înclinație către produse cu adevărat unice și neobișnute. Vorbind de o persoană extrem de sociabilă jocurile ar fi alegerea potrivită pentru un cadou, fie că este vorba de șah, table sau un set de cărți obișnuit, machete din lemn, piele sau placate cu crom- vărsătorul va fi mulțumit de cadoul tău. Poți să-i cumperi un notebook sau un aparat de abdomene electric, dar e binevenită și-o aplicație de smartphone prin care să recunoască stelele și palnetele; sau un samrt watch sau un ceas de perete inedit în formă de pantof, cravată sau tigaie: până la urmă dragostea trece prin stomac, nu? Nu încerca niciodată să-i cumperi prietenia, vărsătorii apreciază prieteniile sincer, dincolo de orice aspect material.
PEȘTI ( 19 februarie- 20 martie)
Atrăgători, roamntici, visători, trăsături ale bărbaților pești de care ar trebui să țineți seama cînd vreți să faceți un cadou. Ei vor prefera întotdeauna intimitatea alături de persoana dragă, vor dori să fie alintați  și răsfățați. Este un adevărat iubitor de artă și adoră lucrurile cu tematică marină. O plimbare romantică sub clar de lună, o cină servită într-o ambianță agreabilă împreună cu persoana iubită, o invitație la cinematograf când rulează o poveste de dragoste, o brățară - ceas inscripționată cu data nunții, un acvariu sau echipamente pentru sporturi acvatice sunt idei de cadouri extrem de potrivite. Nu-i oferi niciodată un singur bilet la concert- el va prefera întotdeauna să meargă alături de persoana iubită.

Înainte de încheiere, o scurtă recomandare și un sfat:
- bărbații, oricât de dificili ar fi ei, au anumite trăsături de caracter pe care, descoperindu-le cu ajutorul zodiacului, le vei putea folosi în avantajul tău atunci când vei dori să-i faci un cadou.
https://www.watchshop.ro- ceasurile, de orice fel, pot reprezenta cadoul ideal cu care să surprinzi persoana iubită, indiferent cărei zodii aparține. Dacă vreți să mergeți la sigur, alegeți WatchShop - singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților. Spre deosebire de alte magazine din România, WatchShop funcționează bazându-se pe modul tipic de a căuta și cumpăra ceasuri: informație completă și relevantă + stocuri serioase de ceasuri 100% originale + echipă de cunoscători.

WatchShop.ro este destinația perfectă pentru doamnele care vor să se asigure că găsesc cel mai potrivit ceas pentru un bărbat din viața lor.

Niciun comentariu: