marți

Cu Ballantine s Brasil până-n Scoția


Ești pregătit să pleci în Scoția în pas de dans?
Brasil Shake te provoacă la distracție vara aceasta printr-o nouă campanie de promovare a blend-ului de whisky scoțian- Ballantine s Brasil, lansat de curând. Aceast concept este exact pe placul vostru și se axează pe dansul inițiat de coregraful brazilian Daniel Saboya. Aceasta este versiunea scurtă, dacă vreți să exersați împreună cu prietenii, aflați pașii de dans de la Sky Adams și Alexxa, aici.
Acum ești pregătit să prinzi ritmul?
Cheamă toți prietenii, antrenează-i la dans în pași de samba și nu uita să treci codurile de pe sticlă pe site-ul campaniei. Pentru a-ți mări șansele de câștig Brasil Shake te provoacă să fii cel care mereu dă startul la distracție, să încarci clipuri video cu gașca dansând în ritmul BrasilShake, filmulețe cu prietenii care prepară un cocktail special din Ballantine s Brasil, sau recitând toasturi îmbibate în cuvinte-cheie, totul pentru super/mega/ultra - distracția partycipanților.
Surprizele Ballantine s te urmăresc și în cluburi sau în magazinele partenere, unde poți câștiga kit-uri de petrecere și premii instant pe toată perioada campaniei: iunie-august 2016.
Și pentru că Ballantine s Brasil îmbină tradiția whisky-ului scoțian cu spiritul liber sud-american, petrecerile Brasil Shake promit o experiență dinamică, deplină, care va rămâne întipărită în amintirile tututror.
Așadar, să înceapă fiesta!!!

Niciun comentariu: