vineri

SOMAT, prietenul meu din bucătărie

Mașina de spălat vase este una dintre cele mai bune prietene a unei familii în care se gătește. Să ai una în casă îți aduce o sumedenie de avantaje. În primul rând economisești timp. Direct proporțional cu cantitatea de vase murdare. Consumă mult mai puțină apă decât dacă le-ai spăla de mână, cca un metru cub pe lună. Detergentul de vase nu mai usucă mâinile iar grătarele de aragaz, vasele mari și arse nu mai sunt o problemă pentru nicio gospodină care are acest ajutor în bucătărie. Și pentru că mă gândesc la binele vostru, al omenirii, în general, vă spun care este detergentul care face minuni la orice mașină de spălat vase. 
Detergentul pentru mașina de spălat vase este unul special- pastile sau lichid. Eu prefer pastilele, că sunt gata dozate și recunosc că lichid folosesc foarte rar. În ultima perioadă se găsesc tot mai multe feluri de pastile de la firme consacrate. Eu vă recomand SOMAT, ultima dată am găsit la ofertă și o pastilă era în jur de 80 de bani. O pastilă înseamnă o spălare. Și dacă vă gândiți la consumul de curent, vă asigur că este nesemnificativ în comparație cu beneficiile. 
Mie îmi pare rău că nu mi-am luat o mașină de spălat vase mai mare, nu îmi încap toate tavile de la aragaz și nici toate oalele. Așa că aveți grijă ,gândiți-vă de două ori, când vă luați o astfel de mașină.
 Să vă spun câte ceva și despre detergentul pe care-l folosesc cel mai des. Am ales SOMAT pentru că are 100% performanță și 0% fosfați. Până acum, fosfații au reprezentat un ingredient principal al celor mai mulți detergenți pentru spălarea automată a veselor datorită acțiunii lor eficiente împotriva grăsimilor. Cu toate acestea, fosfații sunt îngrășăminte naturale  și , prin urmare, dacă ajung în mediul înconjurător pot stimula creșterea algelor atunci când apa folosită nu este procesată într-o stație de epurare a apelor.
Deci, am ales noua generație de produse Somat fără fosfați pentru un mediu mai curat și fără niciun compromis asupra performanței, mai ales că noua formulă a fost îmbunățită cu puterea acidului citric, fiind chiar mai puternică împotriva resturilor de mâncare arsă.
Află mai multe sfaturi utile despre cum să obții rezultate optime cu mașina ta de spălat vase pe YouTube în seria de filmulețe ,,Jurnalul unei mașini de spălat vase” și pe www.somat.ro.
Acum știi cum să obții vase strălucitor de curate fără efort! Încearcă și tu SOMAT!

Niciun comentariu: