marți

Lacoste shopping cu ZorileStore


Se apropie ziua fratelui meu și cum el adoră tot ce e Lacoste, m-am gândit că o pereche pe ghete ar fi cadoul perfect pentru el. Am căutat în mai toate magazinele din mall-uri și am constatat cu oarecare părere de rău că nu se mai găsesc așa multe modele de la firma Lacoste, unul din brandurile preferate ale familiei mele în ce privește încălțămintea dar și accesoriile. Nu mi-a rămas decât să caut pe net ce doream. 

Mi-am amintit că fratele meu cumpărase mai demult o pereche de pantofi sport de la ZorileStore și a fost foarte mulțumit. Accesând site-ul am descoperit multe modele Lacoste la preturi care mi-au facut cu ochiul dar și multe produse ale altor branduri renumite, ca Lotto, Puma, Rider, Ipanema, Le Coq Sportif, etc. 

Dacă vă doriți și voi cel mai bun preț, Black Friday începe pe 18 noiembrie la ZorileStore și vine cu reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse. 
Eu i-am ales fratelui meu deja aceste ghete pentru că sunt potrivite atât pentru ieșirile pe timp de zi dar și pentru ieșirile pe timp de noapte. Datorită designului lor simplu ies ușor în evidență, dar sunt și foarte comozi și practici. Sunt confecționați din material textil și inserții de piele, dând acestor ghete un aspect aparte ce va întoarce toate privirile fetelor, spre bucuria și mulțumirea fratelui meu. Sistemul de închidere este pe bază de șiret și talpa interioară este confecționată dintr-un material moale, ce va oferi confortul de care are nevoie fratele meu pe tot parcursul zilei. Talpa exterioară este dintr-un cauciuc fin, care oferă aderență mai bună față de sol.
Care este brandul tău preferat?

Niciun comentariu: