luni

EVOLIO are super-reduceri pentru Moș Crăciun!


Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătorile de final de an iar în acest articol am inclus câteva sugestii pentru cei care caută cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Cadouri din acelea drăguțe- ca de exemplu niște gadget-uri pe care să le poți agăța foarte frumos și-n brad. Când sunteți în căutare de idei pentru cadouri de Crăciun, nu trebuie să vă aruncați neapărat la sume mari și dimensiuni enorme. 
De multe ori, un gadget micuț, dar dăruit din inimă, poate conta mai mult decât un cadou scump, dar inutil. Recomandarea mea de azi este o brățară de fitness Smart Evolio LinkFit- de fapt, orice fan al activităților sportive ar trebui să aibă acest gadget modern, util și accesibil, care monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului. Perioadele prelungite de inactivitate duc la reducerea ritmului de ardere a grăsimilor. Acest lucru se poate evita prin pauze frecvente care rup ritmul și plimbări scurte. În funcție de setările personalizate pe care le puteți aplica, această brățară vă poate aminti când este timpul pentru puțină mișcare. Brățara Evolio LinkFit se poate conecta cu smartphone-ul prin Bluetooth și recepționează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mail-uri sau alte diferse aplicații precum FaceBook sau WhatsApp.
Și cine nu-și dorește un astfel de cadou de Crăciun sub brad? Dacă ar fi să glumesc puțin, aș spune că este cu siguranță cel mai căutat gadget de pe lista Moșului, fiindcă mulți vor dori să scape de cozonacul și sarmalele acumulate în timpul sărbătorilor. Eu îmi doresc foarte mult acest model pentru că se bucură de review-uri foarte bune și pentru că acum beneficiază și de o reducere substanțială.
Evolio a demarat, de fapt, o frumoasă campanie de reduceri pentru Moș Crăciun, încercând să facă cât mai multă lume fericită în luna cadourilor. Evolio oferă, astfel, multe alte produse ce beneficiază de prețuri speciale și care pot fi cadouri ideale pentru cei dragi de Crăciun: smartphone, smartwatch, ceas inteligent, etc.
Tu ce cadou îți dorești sub brăduț!?

Niciun comentariu: