marți


Moș Nicolae a venit cu cadouri de la Organica.ro- magazinul care comercializeză produse bio cosmetice


Emoțiile au fost mari, așteptările uriașe, toți eram nerăbdători să aflăm ce ne va aduce Moș Nicolae anul acesta. Și el a venit, spre bucuria tuturor cu sacul plin de la Organica.ro- magazinul care comercializează produse bio cosmetice. Știam eu Moșul are o pasiune pentru traiul sănătos, dar este, în același timp, tare isteț și se descurcă foarte bune cu bugetul, tocmai acum am aflat că toți cumpărătorii beneficiază în luna decembrie de o promoție de lansare în cadrul căreia se oferă 15% discount pentru toată gama de produse. Bravo lui, e Moșul meu preferat, după Moș Crăciun, bineînțeles! ;)
Organica.ro este o companie de produse de frumusețe/cosmetice din București care a oferit Moșului ocazia de a face multă lume fericită. În sacul lui am găsit deodorante bio, atât pentru femei cât și pentru bărbați, dar și cosmetice bio pentru copii. Am fost foarte încântată de acestea din urmă, cele mai noi produse de la Jackson Reece, pentru că sunt special create pentru pielea delicată a copiilor, numai din produse naturale și de către cei mai buni experți.
Știu că suntem liberi să alegem cum vrem să ne trăim viața și cum vrem să îmbătrânim. Hai să alegem să trăim curat, să alegem să ne bucurăm de anii pe care ni i-a dat Dumnezeu și să îmbătrânim sănătoși. Să ne bucurăm de copiii noștri și să le dăm exemple bune și, mai ales, să-i îndreptăm spre un stil de viață sănătos.
Profitați de reducerile de la Organica și oferiți-le celor dragi un strop de sănătate și fericire!

Niciun comentariu: