duminică


Pregătește-ți casa de sărbătoare!


Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului pentru exersarea talentului fiecăruia în materie de decorațiuni pentru interior și exterior. În primul rând decorarea brazilor este ocazia perfectă cu care familiile scot cutiile cu ornamente de prin poduri, se bucură nespus ascultând colinde și împodobind casa. Nimic nu spune ,,Crăciun fericit!” mai bine decât o casă ,,echipată” corespunzător astfel încât să se creeze o atmosferă festivă, potrivită acestor sărbători. 
Dar ce de idei! Nici nu știu ce să aleg... Roșu? Argintiu? Auriu? Argintiu? Albastru? Sau, poate, toate la un loc? Să fie mai shabby, mai vintage sau elegant?
Până ne hotărâm împreună, să vă arăt cum mi-am pregătit eu casa pentru aceste schimbări.
Mai întâi am stabilit împreună cu fetele mele că avem nevoie de saltele noi. După mai multe căutări am găsit o varietate mare de produse și prețuri extrem de avantajoase la Saltele-Online.ro- un site care lucrează pentru confortul și siguranța clienților. Saltelele sunt realizate doar cu materiale din import, de calitate superioară, conform standardelor europene. Un lucru de apreciat este și faptul că aceste saltele au atestat de calitate de la cele mai bune centre europene, și asigură atât un confort foarte bun cât și o protecție sanitară a somnului împotriva acarienilor, florei microbiene, microorganismelor, etc. Noi am ales, astfel, să ne bucurăm de un somn liniștit în anii ce vor urma.
O altă schimbare pe care am adus-o casei noastre a fost achiziționarea unui scaun birou care mă va scuti de celebrele și frecventele dureri de spate și care va creea, cu siguranță, o atmosfera ideală ce va duce la încurajarea eficienței, creativității și sporirea atenției la munca de la birou. Oferta deosebit de variată de pe Scaune-Online.ro s-a pliat perfect tuturor preferințelor noastre- fie c-a fost vorba de preț, de material, design, sau de culoarea preferată. Aici am găsit cea mai completă gamă de scaune ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de satisfacție. Ultimul trend în materie de design interior și mobilier este să fie sustainable, eco-friendly&green, iar asta va fi la modă întotdeauna. Aceste scaune sunt realizate cu materiale din import, de calitate superioară, conform standardelor europene în vigoare. Recunoaște și tu că un scaun de birou este o necesitate și nu o achiziție ce poate fi neglijată.
După aceste cumpărături extrem de folositoare și necesare, în același timp, noi abia așteptăm să ne decorăm cât mai încântător toate încăperile! Noi am ales decorațiuni shabby chic, pe verde și argintiu.
Tu cum ți-ai pregătit casa de sărbătoare? Eu îți doresc spor la decorat și să începem sărbătorile de iarnă cu bucurie în suflet și multe decorațiuni minunate în fiecare locuință!

Niciun comentariu: