marți


Ești frumoasă!


Ai încredere în tine, ești mai frumoasă decât crezi! 

Femeia a fost creată să exprime frumusețe prin iubirea ei, prin delicatețea și gingășia ei, prin grija și bunătatea ei. Eu cred că frumusețea vine la pachet cu încrederea de sine, cu echilibrul dintre suflet și trup. Când avem grijă de interior, se vede ,,frumusețea” și la exterior, și, desigur, e valabilă și invers; aceasta fiind de fapt, o înlănțuire fără sfârșit. Merităm să fim frumoase, în măsura în care avem grijă de noi! Cred ci certitudine că o femeie știe să se facă frumoasă, dacă vrea! Ea știe unde să caute produse cosmetice de calitate care s-o ajute să ascundă imperfecțiunile, știe unde să caute sprijin dacă simte că nu se poate descurca singură. Femeile descurcărețe știu că există BeautyOnShop.ro. Aici știm că găsim cele mai bune cosmetice profesionale faciale, corporale, produse coafură și machiaj profesional: Bruno Vassari, Pevonia, Label.m, CHI, Farouk, Paese, Icolor, etc.


Pentru un machiaj profesional avem nevoie de produse cosmetice de calitate

Produsele cosmetice au fost și vor fi mereu un subiect de maxim interes pentru fiecare femeie- de unde le cumpărăm, care sunt de cea mai bună calitate, unde găsim cel mai bun preț, etc. De cele mai multe ori eu apelez la shopping-ul online pentru că doar aici găsesc cele mai bune produse la prețuri excelente, produse pe care nu le găsesc în magazine, de cele mai multe ori. De curând mi-am achiziționat câteva cosmetice profesionale de la BeautyOne Shop, la prețuri excelente. După ce am testat cu plăcere câteva din aceste produse, pot afirma că raportul calitate-preț este unul foarte bun. Ca să vă faceți o idee mai exactă, am să vă povestesc câte puțin despre noile mele achiziții în materie de cosmetice profesionale.


Crema pentru conturul ochilor- Lumafirm Eye Contour- Lift&Glow- PEVONIA

Un anticearcăm foarte bun care reușește cu adevărat să mascheze nopțile nedormite. Netezește ridurile, atenuează cearcănele și pungile de sub ochi. Este de fapt un tratament ce repară instant zona delicată a ochilor și care oferă un contur mai luminos, mai neted și vizibil întinerit, pielea din jurul ochilor hidratându-se mai ușor și devenind mai fermă datorită complexului special cu efect de lifting instant. Este ideal pentru acel finish perfect al machiajului.


Ruj de tip creion-lip Crayon Matte Finish

Am încercat de-a lungul timpului diverse tipuri de ruj, cel mai mult m-a încântat, însă, Crayon Matte Finish, poate și pentru că sunt o mega- fană a rujurilor mate. Acest creion de buze de dimensiune mare ajută la o aplicare precisă a culorii. Pigmentul bogat de culoare se aplică fără efort și oferă o nunață frumoasă buzelor, pentru o lungă perioadă de timp. Formula îmbunătățită cu vitamina A, C, PP, B, E, uleiuri, minerale și filtre UV naturale hidratează buzele, oferindu-le un aspect sănătos. După părerea mea, acesta este cel mai bun creion de buze, oferă o culoare intensă și un finish mat perfect pentru mine. 

Ca să vă convingeți vă invit să aruncați o privire pe site și să vedeți diversitatea și calitatea produselor. 


După ce treminați cu shopping-ul, vă propun să răspândim împreună frumusețea și în viața oamenilor din jurul nostru! Pentru că acum noi știm să fim frumoase!

Niciun comentariu: