sâmbătă

Mulțumește-le și tu părinților tăi!


Un copil fără părinți este ca o corabie fără vânt, nu va putea ajunge niciodată, nicăieri

Indiferent de vârsta la care suntem trebuie să învățăm să le mulțumim părinților în primul rând pentru că ne-au dat viață, apoi pentru că ne-au crescut, așa cum au putut ei și ne-au învățat cum să răzbim în lume. 
Părinții mei m-au susținut de fiecare dată, m-au ajutat să-mi realizez toate visele și n-am simțit niciodată că acest lucru a fost un sacrificiu din partea lor. Au făcut totul cu dragoste și m-au învățat să fac și eu la fel, pentru copiii mei. Mi-au arătat iubire chiar și atunci când nu meritam, acest lucru m-a făcut să fiu și eu un om mai bun, mai înțelegător, mai darnic. N-am fost copilul ideal, poate că nici nu v-ați dorit așa ceva, mi-ați arătat în fiecare zi iubirea voastră așa cum le-o arăt și eu acum copiilor mei. 
Vă cer iertare, dragă mamă și tată, pentru că uneori v-am înșelat așteptările, că nu v-am înțeles mereu pe deplin, că n-am știut cât de greu v-a fost, de cele mai multe ori... Acum mi-am dat seama că meseria de părinte este cea mai grea, și nu există cărți care să te învețe cum s-o faci ca să fii perfect. Și nici nu-mi doresc să fiu un părinte perfect, îmi doresc să fiu, cel puțin, ca voi! Să-mi pot învăța copiii ce înseamnă bunătatea, altruismul, dragostea necondiționată, așa cum ați făcut-o și voi.
Părinții nu ți-i alegi dar eu aș dori să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ai mei. Pentru că ceea ce sunt astăzi este doar datorită lor. Vă iubesc din tot sufletul și VĂ MULȚUMESC, dragii mei părinți!

Tu când ai spus ultima dată părinților tăi că îi iubești?!



Dacă părinții te-au ajutat să fii cine ești astăzi, e rândul tău să le mulțumești. Provident a lansat o campanie care te încurajează să le mulțumești părinților printr-un mesaj (foto. video sau scris) pentru ajutorul pe care ți l-au dat ca să te realizezi în viață. Și, dacă ai noroc, poți să câștigi unul din cele trei premii de câte 500 de lei. Mesajele trebuie postate pe contul personal de FB cu tag către pagina Mulțumesc Părinților, cu hashtag-ul #mulțumescpărinților. Nu uita, mesajele trebuie trimise și pe privat paginii organizatoare, pentru o înscriere corectă! Citește cu atenție regulamentul și pe 20 aprilie poți să fii tu unul din cei trei norocoși!

Niciun comentariu: