marți

Școala cu aromă de cafea


V-am mai povestit eu, cu siguranță, despre perioada în care am fost inspectați de câțiva mari profesori din Minister și am fost felicitați pentru că în școala noastră au băut cea mai bună apă și cea mai aromată cafea. Ei, bine, tocmai așa s-a și întâmplat pentru că au avut acces la cea mai bună experință a cafelei și să știți că, efectiv, nu au exagerat cu nimicCafeaua, se știe, este pe locul al doilea în comerțul mondial și e băutura care și pe noi ne acompaniază nu numai în fiecare dimineață dar și pe parcursul zilei. Cu mâna pe inimă vă spun că în acea perioadă am simțit și eu că cineva-mi picură ambrozie în cafeaua amară a dimineții începute mereu prea devreme, altfel nu știu cum de-am rezistat în toată acea perioadă. Eu, ca și colegii mei, n-am crezut niciodată că există doar cafeaua de dimineață. Și tot de aceea noi ne-am dorit mereu calitate, pentru că o recunoaștem de fiecare dată, avem o școală mai altfel, o școală a contrastelor, a modernului și tradiționalului, o școală a oamenilor energici și preocupați, o școală a experințelor și încercărilor. Aveam, deci, nevoie în fiecare zi de apă și cafea de calitate!!! Și am observat că La Fântâna tocmai asta ne oferă!
Cafeaua noastră zilnică dă o aromă aparte localului; azi- școala are aroma unei poezii de dragoste, mâine a unei povești nemuritoare, poate... cum și ieri școala mirosea, parcă, suav, a primăvară timpurie. Pentru că la noi, cu siguranță, La Fântâna livrează, de fiecare dată, bidoane speciale cu extra conținut de creativitate și curiozitate, pentru că aici nu trebuie potolită doar setea clasică ci și cea de cunoștere. Poate că acesta este, de fapt, cel mai important motiv pentru care merită ca toți dascălii să-și înceapă ziua cu Kafune!
Tocmai despre acest lucru vreau să vă povestesc eu aici, despre cuplul perfect apă + cafea, elementul de bază al culturii organizaționale, ce să mai lungesc vorba, într-un cuvânt vreau să mă laud cu La Fântâna din școala mea. 
Lideri ai pieței de aprovizionare cu apă pentru companii și angajații acestora de peste 10 ani, cu o experiență bogată și servicii de calitate, La Fântâna, de câțiva ani încoace, ne oferă și nouă prilejul de a ne delecta zilnic cu o cafea adevărată și cu apă de cea mai bună calitate. Este o companie ce investește constant în dezvoltare, cea mai recentă inovație fiind tehnologia bag in box, de fapt unică pe piața apei naturale din România. Acest mod de ambalare oferă garanția faptului că apa de izvor din cutiile La Fântâna nu intră în contact cu mediul exterior nici după deschidere, fiind astfel protejată de microorganisme și bacterii. Noi am ales puritatea și perfecțiunea de mult, tu ce mai aștepți!?

Așa că, dragi colegi, eu vă aștept, ca de obicei, în fiecare dimineață la școală, lângă catalog, c-o cafea fierbinte, preparată cu emoții și destăinuri cu aromă și cu spumă de vis de lapte.

Primul articol SuperBlog 2017

Niciun comentariu: