vineri

Frumusețe- Farmec- Fericire


Natura găsește soluții pentru toate problemele noastre

Tot ceea ce ne ține în viață este și ceea ce ne poate, cu ușurință, distruge. Datorăm viața noastră sănătății organismului nostru ce trebuie îngrijit în fiecare moment în cele mai eficiente moduri. Cum natura este cea mai puternică forță din Univers, tot ea ne poate readuce sănătatea și frumusețea la loc. Când dorim să avem o viață mai aproape de natură trebuie să schimbăm radical și felul în care ne-o trăim, să folosim mai des produse ce conțin ingrediente naturale în alimente, suplimente sau cosmetice. Aceste produse naturale își păstrează proprietățile nutritive, ingredientele din care sunt făcute sunt obținute din agriculturi ecologice unde nu se flosesc pesticide, erbicide, fungicide și nu sunt modificate genetic. iar procesarea ingredientelor se face în condiții foarte bune și naturale. 

Frumusețe cu cosmetice naturale

Zilnic apar studii care afirmă că substanțele chimice folosite în produsele cosmetice sunt nocive pentru sănătatea și frumuseșea noastră. Trebuie să știi că există întotdeauna variante naturale la toate produsele cosmetice pline de substanțe nocive. Nu te lăsa intimidată de multitudinea de produse destinate înfrumusețării și îngrijirii și nu arunca în coșul de cumpărături orice formulă pe care-ți pică ochii. Este foarte important să urmărești etichetele pentru a descoperi ingredientele-cheie pe care trupul tău le iubește. Se știe că cea mai grea sarcină în beauty este să știi să alegi aliații frumuseții într-un mod cât mai eficient posibil. Practic, nu este chiar așa dificil precum pare, ai nevoie doar de puțină documentare și de răbdarea de a citi etichetele pentru a descoperi ce produse conțin ingredientele preferate. 
Un lucru foarte important când dorim ca să fim mai aproape de natură este să înlocuim cosmeticele pline de substanțe chimicale dăunătoare cu cosmetice ce au la bază ingrediente naturale cu eficiență demonstrată de-a lungul anilor. Aceste cosmetice au alt impact asupra corpului pentru că orice pui pe piele ajunge pâmă la urmă în interiorul organismului tău. Din păcate, marea majoritate a cosmeticelor de pe piață conțin din ce în ce mai puține extracte naturale, fapt ce duce, în timp, la degradarea sănătății.

Oferă și tu farmec vieții tale!

Cel mai mare producător român de cosmetice- Farmec- a lansat de curând 27 de noi produse, cuprinse în 3 sub/game destinate îngrijirii tenului, corpului și părului, fiecare din acestea având o serie complexă de produse, toate având la bază ingrediente naturale. Fiind un brand dedicat întregii familii, o marcă de încredere care s-a dezvoltat o dată cu consumatorii săi, Farmec a oferit, de-a lungul timpului, cele mai bune produse de îngrijire la un raport corect calitate- preț. Noua linie de produse are la bază ingrediente naturale ce asigură eficiența garantată a produselor, o absorbție rapidă și o foarte bună compatibilitate cu pielea. Formulele sunt extrem de ușoare, fără parabeni și cu parfumuri hipoalergenice, fiind o gamă ce se poate adapta perfect necesităților întregii familii.  


Extractul de bambus dă farmec pielii tale

Se știe deja că textilele din fibre naturale ne ajută să trecem cu bine peste zilele extrem de călduroase. Ce nu se știe despre aceste fibre naturale este că ele au un rol important  și în protejarea și repararea pielii. 
Bambusul este originar din Tibet, China, India și Malaezia și deține un loc special în culturile orientale, având conotații spirituale, cu utilizări multiple. Extractul din bambus are un efect relaxant asupra minții și trupului și ajută pielea s-și recapete elasticitatea. Bambusul este foarte cunoscut și apreciat în toată lumea pentru proprietățile sale de reminalizare, restructurare și tonifiere. Extractul din bambus este cea mai bogată sursă naturală de siliciu organic, pe care-l conține în proporție de peste 70%, putând astfel, să confere cu succes pielii o textură mătăsoasă, elastică, delicată. Acționează asupra pielii hrănind-o și protejând-o de agresiunile din mediu. Bogat în oligoelemente și săruri minerale revitalizante, bambusul este ideal pentru pielea lipsită de tonus. E lesne de înțeles de ce laboratoarele cosmetice au ales să-l utilizeze în compoziția produselor de îngrijire a pielii. Puternic restructurantă, pudra din seva de bambus stimulează producerea de elastină și colagen, refacea structurii celulare fiind un redutabil aliat pentru îngrijirea pielii îmbătrânite, cu aspect flasc.


Produsele Farmec cu extract de bambus sunt preferatele mele pentru că dau o tentă extrem de catifelată și mătăsoasă pielii. 

Este preferata mea pentru că oferă o îngrijire completă a tenului, nu-l încarcă, reglează eficient secreția de sebum, fiind un astringent natural, are fect matifiant, antiinflamator și antiiritant, hidratează foarte bine, optimizând rezervele de apă din derm. Extractul de bambus are efect anti-inflamator, antibactericid, protejează pielea împotriva proceselor oxidative. Crema se folosește zilnic, dimineața și seara, aplicându-se pe fața proapăt demachiată, prin masaj ușor, până la completa absorbție în piele. Mă bucur astfel de un ten matifiat și hidratat întrega zi.

Crema pentru pete și pistrui cu bambus
Crema preferată a fiicei mele care are pielea plină cu pistrui, o piele fină și subțire care necesită o îngrijire cosmetică specială. Deși nu reprezintă un pericol pentru sănătate, pistruii o deranjează mai mult din punct de vedere estetic și încearcă, pe cât posibil să evite înmulțirea și accentuarea acestora, folosind produse cosmetice cu factor de protecție  minim 15, atât vara cât și iarna. O soluție foarte eficientă o reprezintă folosirea acestei creme ce are la bază acizi din fructe, cu rol de decolorare și atenuare a pistruilor. Se poate aplica și pe corp pe zonele cu pete pigmentare. Acest tratament are efect de decolorare și atenuare a pistruilor și a petelor de pigmentație, dar și de prevenire a apariției acestora. Această cremă se aplică în fiecare seară, după demachiere, evitând zona ochilor. 
Șampon energizant bambus și 5 plante- 400ml.
Binecunoscut pentru rezistența și flexibilitatea sa, bambusul fortifică părul de la rădăcină, făcându-l mai elastic și mai voluminos, calități ce au făcut-o pe mama să declare acest șampon cel mai bun produs de pe piață. Acest șampon are efect tonic și regenerant, stimulând creșterea sănătoasă a părului și datorită extractelor naturale din cele 5 plante: brusture, salvie, coada calului, rozmarin și mesteacăn; mama- profesoară de bilologie/chimie apreciind valoarea acestui amalgam natural de frumuseșe și sănătate.

Cu un conținut bogat în proteine, extractul de bambus se regăsește deja în portofoliul multor branduri de îngrijire a pielii ca ingredient-cheie. 

Tu ce ingrediente naturale preferi atunci când alegi produsele de îngrijire și înfrumusețare pentru tine sau cei dragi?


 - Spring SuperBlog 2017 -

Niciun comentariu: