marți

Ricardo Montesi - respect, atitudine și stil


Atitudinea este cartea ta de vizită!

Felul în care te îmbraci este, de fapt, o formă de comunicare extrem de importantă din punct de vedere al socializării. 
Tu ce crezi că vei comunica prin felul în care te îmbraci? 
Cunoști bine ce articole vestimentare și accesorii ai la dispoziție?
Indiferent de caracterul și personalitatea ta, pentru un necunoscut vei fi, cel mai probabil, ceea ce porți. Poate crezi că este o afirmație exagerată, dar am motive să cred că este perfect adevărată. Prima impresie pe care o creezi nu este doar un clișeu, ci este realitatea de zi cu zi pentru toți cei cu care socializăm, fie că este vorba de planul personal sau profesional. Mereu suntem puși în situația de a cunoaște oameni noi care ne vor evalua în câteva secunde numai pe baza hainelor pe care le purtăm. Și de cele mai multe ori imaginea creată cu ajutorul vestimentației influențează modul în care o persoană este percepută de către cei din jur. E bine ca în alegerea hainelor pe care vrei să le porți să ai în vedere mai ales că domeniul în care-ți desfășori activitatea impune un anume dress-code pe care va trebui să-l respecți și instinctul masculin din alegerea ținutei potrivite este, de fapt, o consecință a personalității fiecăruia. Hainele pe care le purtăm trebuie să ofere acea încredere de care avem atât de mare nevoie în schimb ce eleganța zilnică este de fapt, rezultatul alegerii stilului potrivit.

Ce piese vestimentare ar trebui să conțină garderoba unui bărbat?

Costumul este piesa de rezistență a întregii garderobe a unui bărbat. Există organizații care impun angajaților un stil vestimentar strict și sobru atunci când vin la serviciu. Și mai ales din dorința de a ne raporta la etapa profesioanlă în care ne aflăm, odată cu trecerea anilor, apare în viața bărbaților tocmai această necesitate a existenței unor piese vestimentare de bază în garderobă. Una din cele mai importante fiind, desigur, costumul pentru bărbați. Este de neconceput să mergi la o întâlnire de afaceri sau o ceremonie fără costum, iar pentru cei mai eleganți este inadmisibil să nu aibă măcar câte unul pentru fiecare ținută, fie ea clasică, business sau casual. Eleganța bărbatului modern este mai lejeră dar impune o amprentă personală ce conduce firesc spre calitate și rafinament. 

Fii casual, fii smart, fii business, fii clasic sau ceremonial, fii TU în fiecare zi! 

Alege-ți cu atenție costume care să te ajute să înțelegi și să combini o ținută demnă de imaginea ta. Imaginea este cea care impune respect, este de fapt, cartea ta de vizită la o primă vedere. Hainele și mesajul pe care-l poate transmite o ținută sunt foarte importante, fiind exact calea spre afișarea stilului personal. Costumul business, cămașa și o cravată asortată nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărui bărbat care se respectă. 

Dar cum ar trebui să arate ținuta business?

Atunci când codul vestimentar cerut este business cei mai mulți bărbați se gândesc la un costum cu cămașă și cravată. Și nu este nimic greșit în asta! Costumul business este piesa vestimentară ce poate fi purtată zi de zi la birou, la cina oferită de o companie sau decernarea unor premii în mediul de afaceri sau pe care o purtăm atunci când trebuie să mergem la o întâlnire de afaceri. În acest caz bărbații trebuie să poarte costume cu pantalon și sacou de culoare închisă, cu o cămașă elegantă și neapărat, cravată. Pantofii trebuie să fie din piele, cu șiret, de culoare închisă, însoțiți întotdeauna de șosete închise la culoare. Ales cu grijă, un costum avantajează orice siluetă masculină, dând persoanei care îl poartă un aer de eleganță și rafinament. Anul acesta, la modă sunt costumele în tonuri de bleumarin. 
Alege, de exemplu, un costum bleumarin navi care să exprime putere, curaj și siguranță, în ținuta ta zilnică pentru birou! 
Acest îndrăzneț costum business crează o ținută elegantă, ușor de purtat și de întreținut pentru o lungă perioadă de timp, fiind realizat din lână superioară (nu se șifonează) ce asigură un confort sporit, fără să ducă la electrizarea cămășii. Acest costum este perfect pentru orice ocazie, indiferent că este vorba de o zi lungă la birou sau de o ocazie specială în care leganța și naturalețea trebuie să se îmbine într-un mod armonios și pragmatic. Orice bărbat trebuie să aibă în propria garderobă măcar câteva costume potrivite pentru birou sau pentru ocazii mai speciale. 

Comandă cu încredere costumele potrivite stilului tău!

Este cunoscut faptul că este destul de dificil să alegi un costum. Pe site-ul www.e-costume-barbatesti.ro găsești o colecție impresionantă de costume bărbatești create de Ricardo Montesi, costume de calitate, fabricate în România, în trend cu ultimile tendințe în modă, la prețuri foarte accesibile. 

Niciun comentariu: