marți

Costume bărbați - cumpără ultimele tendințe de la Ricardo Montesi


Care sunt tendințele viitoare în materie de vestimentație pentru bărbați?

Încă de la începutul anului tendințele în materie de costume pentru bărbați au luat cu asalt vânzările din magazinele fizice dar, mai ales, cele online, pentru că acum este mult mai ușor să ai acces la moda de calitate. Chiar dacă opțiunile bărbaților în materie de costume nu sunt atât de variate precum cele pentru femei, de acum nu-ți va mai fi foarte dificil să găsești un costum care să fie în tendințe. Bărbații sunt mult mai dispuși să experimenteze moda în prezent și folosesc îmbrăcămintea masculină, în special costumul bărbătesc, ca pe o modalitate de exprimare.
Costumele de bărbați în tendințe pentru 2017 sunt mai voluminoase pentru că sunt create în mai multe straturi: așa că anul acesta garderoba unui bărbat va include neapărat costume din două sau trei piese, formate din sacou, pantaloni și vestă. Costumele de bărbați în tendințe pentru 2017 sunt următoarele: sacou la un singur rând sau la două rânduri de nasturi, redingotă lungă, frac clasic sau costum din trei piese. La Ricardo Montesi vei găsi cu siguranță costume bărbați moderne și elegante, care să se încadreze și în tendințele anului viitor pentru că numai aici aceste tendințele sunt deja anticipate. 
Se pare că tendințele precizate și direcțiile s-ar putea dovedi cele mai importante. Totuși, simbolurile moderne- piese clasice, dar actualizate, de vestimentație masculină, reprezintă adesea fundația unei garderobe masculine. Poate fi vorba, desigur și despre un palton clasic sau de o jachetă aviator, de cămașa albă, de costumul negru sau bleumarin, de un pulover cu guler rotund în nuanțe de bej caramel sau, pur și simplu, de o pereche de blugi într-o nuanță sau un model inedit.

Ricardo Montesi - definiția eleganței

Magazinul online Ricardo Montesi oferă o gamă variată de costume bărbătești, potrivite oricărei ocazii: costume clasice sau moderne pe care să le porți zi de zi la birou, dar și costume pentru ocazii speciale (nuntă, petrecere, etc). Aici vei găsi, cu siguranță, costumul potrivit stilului și, mai ales, bugetului tău. Compania oferă clienților articole vestimentare de foarte bună calitate pentru bărbații de actualitate, la prețuri excelente. Punctul forte este că au o multitudine de concepte care le permite să ofere modă pentru toată lumea, de la moda de bază până la cele mai recente tendințe în modă. 
Designerii Ricardo Montesi oferă diferite variante de modele de costume pentru bărbați - elegante și unice, creând, de fapt, nu numai îmbrăcăminte ci dorind, mai ales, să impresioneze viitorii clienți și să primească reacții pozitive pentru mulțimea de variante și în special pentru calitatea deosebită a creațiilor propuse. Costumele sunt prezentate de către designeri în stil avangardist și modern.  Aceștia se bazează pe experiența acumulată și încearcă idei deosebite, adaugă de fiecare dată ceva nou, și toate acestea se văd deja în tendințele modei ce se schimbă de la un an la altul. Creativitatea se observă în diversitatea colecțiilor, designerii fiind mereu nerăbdători să afle reacțiile clienților. Ideea de bază pe care aceștia se bazează este să creeze mereu ceva nou, interesant, pe gustul publicului larg. 
Astfel că, numai la Ricardo Montesi, cei care doresc își pot combina sacoul și pantalonii realizați, în diferite culori și texturi. Deși pentru pantaloni nu există foarte multe opțiuni, pentru partea de sus a costumului, designerii oferă bărbaților o mulțime de variante. Pentru a excela prin ținută, bărbații pot cumpăra costume gata confecționate sau pot opta, dacă este nevoie, la retușuri gratuite pentru fiecare costum achiziționat din magazinele din București, atât cel fizic cât și cel online. (Retușurile sunt realizate în departamentele de croitorie pentru a reuși să satisfacă pe deplin preferințele clienților). Tocmai de aceea, costumele bărbătești Ricardo Montesi sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, importate din Italia- stofe din lână naturală. Astfel încât costumele bărbătești Ricardo Montesi garantat nu se vor șifona și nu se vor scămoșa, putând fi purtate pentru o lungă perioadă de timp fără să se deterioreze sau să creeze disconfort.
Un costum bine croit scoate în evidență corpul (extinde umerii și micșorează talia) și arată încrederea în sine și, mai ales, atenția la detalii. Indiferent că vei purta costumul la muncă, la evenimente importante sau la ocazii speciale, trebuie să știi că un costum de bărbați de la  Ricardo Montesi te va ajuta mereu să ieși în evidență fără să fii, totuși, mult prea formal. Orice bărbat care se respectă și ține la imaginea sa din punct de vedere al ținutei va respecta întodeauna calitatea costumelor Montesi: din cele mai fine țesături și cele mai clasice modele, costumele Montesi vor fi mereu în topul preferințelor bărbaților.
Dacă nu ești sigur de stilul tău, vei găsi întotdeauna ceva potrivit la Ricardo Montesi: costume bărbați ajustate pentru un look elegant și mereu în vogă. Cu un clic pe site-ul www.e-costume-bărbătești.ro/ îți poți moderniza și tu garderoba cu cele mai elegante și în vogă costume de bărbați.

Niciun comentariu: