miercuri

20 de ani de Steinel în România


Lider în domeniul iluminatului inteligent

Steinel este o companie producătoare de echipamente electrice din Germania cu fabrici și în Elvetia, Cehia, Republica Moldova și produse distribuite în peste 70 de țări din întreaga lume. Este recunoascută ca fiind compania care a revoluționat sistemele de iluminat prin introducerea tehnologiei de detecție în domeniul iluminatului și construirea primei lămpi inteligente dotate cu senzor de mișcare. Pentru fiecare dintre noi, aceste lămpi cu senzor au devenit rapid o normalitate a confortului.
 Aplică cu senzor de mișcare
Soluția inteligentă de iluminare oferită de Steinel este răspunsul pentru toți care își doresc un corp de iluminat performant. Acum și tu îți poți pune în valoare inteligent elementele intrării casei tale cu ajutorul lămpilor cu senzor de mișcare. 
Foto: Aplica de perete Steinel L 585, pentru exterior, cu acoperire 180⁰ - ideală pentru fațade clădiri și intrări, rază acoperire senzor de până la 12 m., timp și prag de crepuscul reglabil, senzor pivotant vertical la 70⁰ pentru fixarea exactă a zonei de detecție. 
Grupul Steinel este prezent și în România prin compania Steinel Trading și produce la Curtea de Argeș, cu competența celor peste 50 de ani de experiență, corpuri de iluminat inteligente dotate cu senzori de mișcare pentru iluminat, senzori de mișcare, ansamble electrice pentru generatoare de aer cald (suflantă de aer cald), detectoare de lumină cu senzor crepuscular, pistoale de lipit (pistol de lipit cu silicon), testoare de tensiune, capsatoare sau clești de nituit. 

Performanță de excepție. Economie fără precedent. 

Sistemul inteligent de senzori STEINEL asigură eficiența energetică maximă pentru proiecte de iluminare cu costuri destul de mici și impact considerabil mai redus asupra mediului ambiant. Astfel, noile lămpi solare de la Steinel au o tehnologie revoluționară care permite iluminarea spațiilor exterioare pe durata întregului an, indiferent de anotimp sau condiții meteo. Sunt ideale pentru garaje, case de vacanță, cabane sau pensiuni izolate, grădini, anexe sau oriunde racordarea la rețea este dificilă, oferind o iluminare puternică pe perioada întregului an. Orice lampă cu senzor de mișcare dispune de baterie reîncărcabilă, rezistentă la temperaturi extreme și un grad ridicat de protecție la intemperii, de tip lithium-iron-phospate cu autonomie de 60 de zile. 

Lămpi solare cu senzor de mișcare-365 de zile luminate fără costuri la energie, fără conectare la rețeaua electrică

Sărbătorește și tu 20 de ani de Steinel în România cu 20% discount la o gamă variată de produse de iluminat și nu numai, produse inteligente ce s-au remarcat în toți acești ani prin design, fiabilitate germană, garanție generoasă dar și consiliere pentru instalare. 

Cu un singur click poți avea confort, siguranță, economie și un design impecabil la cel mai înalt standard de calitate. Alege Steinel!

Niciun comentariu: