sâmbătă

Schimbă-ți gândurile și îți vei schimba astfel lumea



        Trebuie să recunoaștem că acest lucru nu este întodeauna așa de ușor! Nu este ușor nici să reușești să cultivi o atitudine pozitivă tot timpul. Totusi, aceste înțelepte cuvinte spuse de Norman Vincent Peale sunt încărcate de foarte multă putere; am observat că de câte ori trec prin momente grele, când mă simt dezamăgită sau când nu reușesc să-mi ating anumite țeluri, numai simpla repetare a acestor cuvinte mă recalibrează. 
         Dacă și tu ai simțit vreodată că lucrurile nu evoluează cum îți dorești, că nu reușești să te aduni după vreun moment dificil ca s-o  poți lua de la capăt sau că pur și simplu nu te poți focaliza decât pe amintiri negative, atunci cu siguranță ai nevoie de o Supă de pui pentru suflet (Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Amy Newmark)- o serie de cărți care te vor inspira să devii un om mai bun, să-ți atingi potențialul suprem, să-ți împărtășești iubirea și, mai ales să trăiești în armonie deplină cu sinele tău. De fapt, acest ciclu de cărți -Supă de pui pentru suflet- a și depășit de mult statutul de simplu fenomen publicistic, devenind cu rapiditate liderul mondial în domeniul îmbunătățirii calității vieții. 
http://www.libris.ro
        Poveștile acestei serii au fost traduse în peste 40 de limbi și au fost publicate în peste 100 de țări. În fiecare zi milioane de persoane citesc una din aceste povești, fie direct din cărți, fie preluate din reviste, ziare sau pe internet, reușind să-și ofere reciproc speranță, mângâiere și inspirație prin împărtășirea acestor experiențe reale de viață. 
         Cel mai recent volum pe care l-am citit eu, a fost ,,Gândește pozitiv”, o veritabilă comoară, plină de perle de înțelepciune care mi-au trezit inima și m-au emoționat profund - de fapt m-am bucurat de lectura celor exact ,,101 povești inspiraționale despre recunoașterea binecuvântărilor din viața ta și despre atitudinea pozitivă”. 
          Din punctul meu de vedere toate volumele se adresează unui public țintă- adică celor care trec printr-un moment mai puțin fericit din viața lor și sunt dispuși să primească sfaturi și îndrumări optimiste de la cei care au reușit să se descurce și să meargă mai departe, fiind în situații asemănătoare. Și acestă carte este plină de sfaturi motivaționale și constituie o lectură lejeră pentru cei care doresc să primească o doză de optimism în viață sau, pur și simplu, au nevoie de a se transpune în lumea gândurilor și a experiențelor altor persoane pentru a ieși dintr-un impas.
           De fapt, orice om are nevoie de o mică schimbare a atitudinii personale, la un moment dat în viață. Și, poveștile uimitoare ale acestui volum tocmai asta fac: îți arată cum au reușit să-și îmbunătățească stilul de viață sau cum au reușit să facă față unor perioade dificile diferite persoane prin folosirea gândirii pozitive.                 Astfel, poți lectura în acest volum despre:
* Cuvinte care mi-au schimbat viața
* Probleme de sănătate
* Fiecare zi este specială
* Modele de urmat
* Numără-ți binecuvântările
* Depășirea adversității
* Ajustări ale atitudinii
* Orice nor are o margine argintie
* Mergi înainte
* Recunoștința
        Autorii povestirilor din toate aceste capitole ale cărții aparțin unei comunități globale unice și reușesc să ofere cititorilor sprijin, sfaturi, mângâiere, călăuzire și cunoaștere prin simpla împărtășire a experiențelor reale de viață, ajutându-ne, astfel, pe toți să  ne îmbunătățim viața.
       Așa că, te invit să-ți lărgești orizonturile, să-ți inspiri un prieten sau, poate, doar să-i predai o lecție importantă de viață unui copil și să descoperi puterea inspirației prin lectura acestor povești atemporale legate de miracolele care se produc în fiecare zi și care descriu tot ce poate fi mai frumos și mai înălțător în sufletul oamenilor. Și la ora actuală Supă de pui pentru suflet este seria cea mai iubită din lume pentru că reușește să inspire milioane de oameni prin poveștile sale care trezesc speranța în triumful spiritului uman. 

Niciun comentariu: