marți

ROSEGAL- wishlist de toamnă timpurie 





Rosegal este unul din site-urile mele preferate din afară. Cu multe lucruri deosebit de faine, prețuri foarte bune și o calitate pe care rar o găsești pe alte site-uri, Rosegal are în această perioadă super-reduceri. N-am mai făcut de mult o comandă și m-am gândit că acum ar fi exact momentul potrivit! 
Am făcut deja o listă cu produsele mele preferate și sper ca în curând să și ajungă la mine: este ziua fetei mele luna viitoare și doresc să-i ofer un cadou mai deosebit. De fiecare dată când i-am comandat ceva de pe site-urile din străinătate le-a purtat cu deosebită plăcere pentru că toate au fost de calitate foarte bună. Recunosc că mă trezesc răsfoid colecțiile Rosegal minute bune și întocmirea wishlist-ului este de fiecare dată o alegere deosebit de grea.
Pentru că vara a trecut și vremea caldă ne părăsește încet, încet, al ales de data aceasta câteva haine potrivite pentru o frumoasă  i plăcută toamnă timpurie.
În primul rând am ales o rochița albă, superbă, la un preț excelent:
O cămașă cu mânecă lungă, cu dungi verticale, alb-albastre, deasemeni, la un preț promoțional.


Ultimul produs adăugat în wishlist-ul meu de septembrie este o jacketă denim, m-am bucurat că am găsit-o și la mărimi mai mari- 2XL, 3 XL. Jacketa are, deasemeni, o reducere de aproape 50%.

Mărimile de pe Rosegal, de obicei se potrivesc, în sensul că, verificând tabelul de mărimi și conform dimensiunilor voastre, ar trebui să se potrivească mărimea. Cel puțin eu n-am avut prea mari probleme aici, spre deosebire de alte site-uri din afară. De obicei pentru fetele mele aleg M si L, pentru mine XL, dar recunosc că multe din hainele mele le-au purtat și fetele mele, mai ales cele sport: geci, hanorace, cămăși, bluze.
Comenzile de la Rosegal ajung  în cel mult trei săptămâni, de obicei la poșta locală.
Voi ați făcut vreo comandă pe Rosegal? Ce v-ați mai cumpărat de aici în afară de haine?

Niciun comentariu: