miercuri

3 provocări pe care le întâmpini după naștere și cum le poți face față mai ușor




        Dacă ai avut o sarcină ușoară iar nașterea micuțului tău a decurs așa cum trebuie, ești conștientă că urmează o perioadă ce îți va aduce multe provocări. Din fgericire, poți trece peste acestea chiar dacă îți va fi mai greu la început. Recuperarea de după naștere și noua postură, aceea de mămică, te pot debusola și este posibil să te simți puțin pierdută. Află în continuare ce trebuie să faci ca să poți face față tuturor încercărilor.

Iată cum să faci față provocărilor de după naștere:


* Ingrijirea bebelușului

Pentru că nu ai experiență și te confrunți cu lucruri noi, din toate punctele de vedere, vei avea impresia că este imposibil să-ți îngrijești micuțul corespunzător. Stai liniștită, e doar o impresie! Nu trebuie să te sperii pentru că există o mulțime de metode prin care poți învăța cum să devi o mămică descurcăreață. Principalul tău scop este acela de a-i asigura bebelușului tău tot ce este mai bun, pentru a favoriza dezvoltarea armonioasă a acestuia. Asigură-te că mediul în care crește este unul protejat și sigur și cumpără de la ILBAMBINO lenjerii pentru pătuțuri de cea mai bună calitate. Cere sfatul cuiva mai experimentat și documentează-te bine în ceea ce privește îngrijirea bebelușului. De la mâncare și hăinuțe până la somn și plimbare este esențial ca tot ce faci să fie în avantajul lui.


* Îngrijirea ta


         Schimbările prin care vei trece în timpul nașterii, atât de ordin psihic, cât și de ordin fizic, îți vor da câteva bătăi de cap, după ce vei naște. Este normal ca în perioada cât ești însărcinată să iei în greutate, mai mult sau mai puțin. De asemenea, forma corpului tău se va schimba considerabil iar, după naștere, nu vei mai reveni la normal așa repede. astfel, este posibil ca hainele pe care le purtai înainte de a rămâne însărcinată să nu îți maiu vină chiar așa de bine. Cu toate acestea, nu îți face griji! Dacă îți dorești să fii o mămică elegantă și aranjată și îți place să porți fuste și rochii, achiziționează-ți de pe Falkeromania.ro dresuri care să te pună în valoare. Acestea sunt prevăzute cu o bandă adezivă care previne alunecarea și le împiedică să se deplaseze în jos pe picior. Astfel, sunt chiar perfecte dacă ai căteva kg. în plus pentru că acestea nu lasă urme vizibile prin haine și-ți modelează forma picioarelor.


* Viața intimă


        În primul rând este important ca relația dintre tine și partenerul tău să fie una bazată pe înțelegere și comunicare deoarece relațiile intime de după naștere pot fi mai mult sau mai puțin inconfortabile. este posibil ca doctorul să-ți interzică orice fel de interacțiune intimă pentru o perioadă de câteva săptămâni iar tu, la rândul tău, vei avea o oarecare reținere în această privință. Este absolut normal ca libidoul tău să fie mai scăzut după ce ai născut, din cauza stresului și a schimbărilor prin care treci. Așadar, este esențial să nu grăbiți lucrurile și să faceți pași mici, până când totul va reveni la normal. Toate acestea trebuie să aibă la bază o relație de cuplu bine consolidată și caracterizată de încredere și iubire.

Odată ce te vei obișnui cu toate aceste schimbări din viața ta, ți se va părea floare la ureche să fii mămică!


Niciun comentariu: