vineri

Wu Xing- nebunia petrecerilor de acasă



Viața are savoare, trebuie doar să pui în ea ce-ți dorești!


         Organizarea unei petreceri presupune numeroase detalii de care trebuie să ții cont pentru a obține un eveniment reușit. Când vrei să organizezi o petrecere acasă ai nevoie doar de trei ingrediente pentru a fi sigur că va fi una reușită: prieteni, muzică și mâncare excelentă. De prieteni nu duce lipsă nimeni iar pentru al doilea ingredient obligatoriu există Zonga și Youtube- deci, muzică nelimitată, pe gustul tuturor! La cel de-al treilea ingredient-mâncare excelentă- ai nevoie doar de puțină imaginație ca să-ți lași invitații cu gura căscată...de plăcere!

Prietenie la cutie


         Eu niciodată n-am dat greș cu mâncarea chinezească. Știu că prietenii mei adoră echilibrul realizat de perfecțiunea redată de cele cinci arome de bază - acru, amar, dulce, sărat, picant- din bucătăria chinezească care și-a câștigat celebritatea datorită gustului ei delicios ce îmbină perfect tot felul de ingrediente, dar și cu aspectul ei ispititor. Chinezii, de fapt, se pot lăuda cu cea mai populară și apreciată bucătărie din lume. 

         Așa că, imediat ce și-au anunțat venirea prietenii mei, am pregătit boxele și am comandat pentru toți câte un meniu-surpriză. Se știe că toți cei care iubesc mâncarea chinezească și vor să aleagă calitatea și prospețimea, aleg de fapt, WU XING! Exact asta am făcut și eu, pentru că aceasta este mâncarea preferată a celor care sunt mereu în căutare de provocări. Mâncarea chinezească este asociată cu distracția și petrecerile nebune! Gustul exotic dat de diversitatea alimentelor dar și de aroma libertății, a curajului și a distracției, face ca mâncarea chinezească să fie perfectă pentru petrecerile cu o puternică experiență senzorială.
Și-am să vă spun un secret: mâncarea chinezească va fi, de fapt, întotdeauna ,,piesa de rezistență” a oricărei petreceri! Pe lângă faptul că puteți share-ui cutiile între voi, ca niște prieteni buni ce sunteți, la final puteți apăsa, cu imaginație și mult, mult haz și pe butonul ,,play”. Noi așa facem întotdeauna. Pentru că, cel mai important este ca toată lumea să se simtă bine! Și o dată ce ați golit cutiile, veți vedea că ele se pot transforma în tot ce vreți voi: dragoni fioroși, castele fermecate, piese pentru o partidă inteligentă de șah pe gresia din salon, șerpi, papuci dansatori sau chiar zburători... Este lesne de înțeles de ce toată lumea iubește mâncarea chinezească! 
         Și dacă tot faci o petrecere gen ,,share and play”, intră și pe http://shareandplay.wuxing.ro/, comandă în grup mâncare chinezească, savurează, alege și construiește una din cele patru provocări, fotografiaz-o și apoi înscrie-te în concurs până pe 15 decembrie. 

         Nu uita, pentru a avea o petrecere reușită tot ce aveți de făcut este să comandați și să savurați! Eu și maestrul Tushein vă dorim ,,Poftă bună!” și ,,Share&Play!”. 


Articol SuperBlog 2017

Niciun comentariu: