duminică

Gerocossen- frumusețe pentru întreaga familie


         Este o mare bucurie să constați că există și branduri românești care dețin capital integral românesc și care s-au născut din entuziasmul și competența unor adevărați specialiști, branduri care reușesc să prospere și să se impună nu numai pe piața autohtonă, ci și pe marile piețe europene și mondiale. Tehnologiile moderne de fabricație, testarea și controlul atent asigurat de laboratoarele proprii cu îndeplinirea celor mai înalte standarde naționale și internaționale, sunt mărturii ale preocupării continue pentru asigurarea unei calități deosebite pentru toate produsele companiei. Datorită rezultatelor uimitoare, Gerocossen a devenit, numai în câțiva ani de la lansare, unul din liderii pieței românești de cosmetice, produsele sale fiind solicitate și comercializate și pe piața externă în țări ca: Italia, Grecia, SUA, Japonia, Franța, Maroc, etc.

Gerocossen- prietenul familiei mele


         Produsele cosmetice Gerocossen conțin principii active naturale extrase din plante, flori și cereale, cunoscute pentru proprietățile lor miraculoase în cosmetică asociate cu ingrediente cosmetice moderne cu proprietăți deosebite de îngrijire și înfrumusețare. Fiecare gamă de produse are la bază un ingredient cheie natural care transmite toate proprietățile terapeutice către produsul final. Astfel în portofoliul lor variat vom găsi linii de cosmetice bazate pe miere, lăptișor de matcă, extract de melc, alge marine, ulei de argan bio, etc. Ingredientele de proveniență marină sunt deseori utilizate în industria cosmetică, în special în ramura produselor dedicate îngrijirii tenului, datorită conținutului ridicat de minerale și vitamine. Aceste produse au o capacitate mare de hidratare a tenului și stimulează producerea de elastină și colagen, rezultatele fiind vizibile de la primele aplicări. Folosind zilnic, de exemplu, crema Algaderm Anti-Age, așa cum fac eu, veți avea în cel mai scurt timp un ten întinerit, cu un aspect neted și luminos. Este un adevărat elixir al tinereții! Această formulă conține 98% ingrediente de origine naturală, fiind îmbogățită cu alge și colagen marin care au darul de a revitaliza țesutul și a da rezistență pielii. Astfel, ridurile fine sunt estompate definitiv iar cele profunde sunt vizibil reduse astfel încât pielea își va recăpăta în scurt timp, elesticitatea și fermitatea, păstrându-și aspectul tânăr timp mai îndelungat.

         Un alt produs foarte îndrăgit la mine în familie este Algaderm Anti-Age lapte demachiant cu alge marine și ulei de migdale care oferă protecție maximă stratului lipidic natural, îndepărtând perfect impuritățile și machiajul de pe față, ochi și buze. Este perfect pentru tenul meu uscat. Îl folosește cu foarte multă plăcere și mama mea dar și fiica. Demachiantul are o textură foarte lejeră, ce purifică și tonifiază pielea. După curățare, tenul rămâne reîmprospătat și cu o reală și maximă senzație de confort. 
         Un alt produs pe care l-am recomandat tuturor prietenelor mele este crema antirid pentru ochi care a fost special creată pentru a revitaliza pielea din jurul ochilor și, mai ales, pentru a preveni apariția semnelor de îmbătrânire. Această cremă este îmbogățită cu coenzima Q10, alge marine, colagen și cafeină pentru strălucirea și tonifierea pielii dar și pentru reducerea ridurilor existente. Toate prietenele mele sunt foarte mulțumite pentru că au observat chiar după primele aplicări, o vizibilă îmbunătățire a aspectului pielii din jurul ochilor. Cu siguranță această cremă trebuie să se regăsească în trusa de frumusețe a oricărei doamne pentru că, pe lângă încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, atenuează și efectele  dăunătoare ale radicalilor liberi.
       
         Mult timp am folosit o singură cremă pentru față, și pentru zi și pentru noapte. Cu timpul, mi-am dat seama că pielea mea funcționează diferit în timpul zilei față de orele nopții. Dimineața, pielea este expusă la tot felul de factori dăunători: machiaj, raze UV, radicali liberi, poluare, praf, stres... De aceea, unul din rolurile esențiale ale cremei de zi este acela de protecție. În timpul nopții, însă, tot corpul se regenerează, inclusiv pielea. Rata metabolismului crește, la fel și producția de celule și circulația sângelui. De aceea, pielea absoarbe mai bine ingredientele active din cremă. Pentru a alege cea mai potrivită cremă de noapte, trebuie să luăm în considerare vârsta, tipul de ten și nevoile pielii. Pentru mine, crema antirid de noapte Algaderm Anti-Age de la Gerocossen este perfectă. Are în compoziție 98% indrediente de origine naturală, fiind îmbogățită cu alge, colagen marin și unt de Shea, astfel că, folosind-o regulat, pielea devine mai fermă și mai suplă iar ridurile vor deveni mai puțin vizibile. Veți observa că și aspectul tânăr al pielii se păstrează timp mai îndelungat.

         Și pentru că în curând va veni anotimpul cadourilor, v-am pregătit și eu unul care să vă aducă frumusețe și fericire într-o cutiuță magică: un voucher de 10% (CorinaPodocea10%) pentru oricare din produsele Gerocossen pe care le îndrăgiți! (grăbiți-vă, e valabil până pe 30 noiembrie)

         Spor la shopping, frumoasele mele! :*

Niciun comentariu: