vineri


Ai probleme cu calculatorul?! 


PCMadd are soluția!



Astăzi m-am gândit să abordez un subiect un pic mai complicat, un subiect amplu dezbătut de cei din breaslă și cu multe, multe exemple în spațiul online. E vorba despre calculatoare, mai exact de orice problemă, de orice natură, cu calculatoarele sau cu orice alte componente, de instalare, de depanare, reformatare sau configurare a unui nou echipament hardware, etc . Și practic vă voi recomanda o companie care se ocupă tocmai cu astfel de probleme. Oferta lor de service calculatoare se adresează în special firmelor mici și mijlocii care nu au departament sau personal calificat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.

Compania PCMadd - un service de calitate pentru echipamentul tău


Într-o lume ideală, un calculator sau o componentă poate fi utilizată teoretic până la adânci bătrâneți, necesitând un upgrade doar în cazul în care avem nevoie de performanță sporită. Fiecare din noi am avut parte de cel puțin o dată în viață de aceea senzație neplăcută ca în timpul lucrului sau în timpul unui joc palpitant o componentă a calculatorului să cedeze iremediabil și, prin urmare, să fim nevoiți să înlocuim urgent componenta sau chiar întregul calculator. Este evident că orice piesă de calculator se poate strica. Nu azi, nu mâine, dar poimâine cu siguranță. Și problemele cu calculatorul  ne toacă nervii La un moment dat vei avea nevoie de un service pentru că orice se poate strica. Și pot să vă spun că la noi la școală nu de puține ori s-au stricat calculatoarele doar pentru că aveau prea mult praf pe componente; deși știam că acesta trebuia ventilat la 6-12 luni, n-am făcut-o. (Ei, bine! recunosc, au mai și umblat niște ,,specialiști” necalificați pe acolo- a se citi prieteni, totuși, vă rog). Nu recomand să faceți și voi acest lucru pentru că oricând puteți să îndoiți un condensator de pe placa de bază sau chiar să ,,descărcați” anumite componente, credeți-mă pe cuvânt!!!

E mult mai ușor să apelezi la adevărații specialiști! Service PCMadd are soluții în acest domeniu pentru orice defecțiune care-ți toacă nervii: devirusare, recuparare date, instalare, upgrade și configurare sisteme de operare, instalare drivere, instalare diverse programe, depanarea echipamentelor defecte, servicii consultanță telefonică, etc. Și multe altele... Dar mai bine-i contactați pentru a primi oferta detaliată de service IT! Îți vor propune rezolvarea problemelor la prețuri foarte avantajoase, toate ofertele de service sunt adaptate necesităților fiecărui client în parte iar consultanța software și hardware este gratuită.

Madd Electronics are peste 14 ANI de existență pe piața IT din România. Firma Madd Electronics distribuie produse Dell pe piața IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 a devinit Dell Registered Partner. Astfel, ca partener, au ocazia să furnizeze soluții hardware de la un brand de calitate la prețuri competitive, să aibă acces la o serie de resurse oferite de parteneri pentru a putea servi orice client mai eficient și la costuri mai bune decât alte firme de profil la orice echipament refurbished (retur nou). De fapt, prin achiziția unui produs refurbished, cumperi un produs la 30-80% din valoarea lui de nou. Madd Electronics comercializează în general clasa business la produsele refurbished DELL si HP, care sunt produse de calitate, durabile și cu componente compatibile între ele. Marea majoritate sunt extrem de silențioase și sursa este dimensionată perfect, pentru un consum de curent cât mai mic. 
Din anul 2011 Madd Electronics a devenit partenerul MAR MICROSOFT - Microsoft Authorized Refurbisher pentru Romania. În cadrul acestui program au posibilitatea de a oferi calculatoare second hand refurbished cu licente preinstalate Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium, Windows, Office 2007 Basic la preturi incredibil de mici... Fiecare calculator cu licență, laptop sau server comandat este livrat cu software-ul preinstalat. Programul este destinat pentru calculatoare, laptopuri și servere reconditionate / second-hand / refurbished comercializate de Madd Electronics Group și partenerii săi. 
Vă asigur că au cele mai bune prețuri pentru: calculatoare sh, refurbished, noi; sisteme pc; componente pc; rețelistică, service pc performant; laptop Dell, HP, Fujitsu; monitoare lcd&led; imprimantă, etc. Și nu trebuie să mă credeți pe cuvânt- convingeți-vă singuri!

Niciun comentariu: