marți


AVMall, super-magazinul on-line și showroom cu tehnologie audio-video de ultimă generație





Tehologia actuală este parte integrantă din viața noastră. Și, bineînțeles, că toți ne dorim să dispunem de tehnologie de ultimă oră. Este greu să ne imaginăm acum, în secolul XXI, secolul adevăratei evoluții tehnologice, activități pe care să le facem fără ajutorul consistent al acestor ,,minunății” create de om. Pur și simplu este aproape imposibil să trăim fără a ne folosi de tehnologie. Fie că este vorba de copii, adulți și chiar bătrâni, cu toții ne folosim de anumite dispozitive într-un fel sau altul iar asta, îndeosebi pentru a ne crește gradul de confort. Prin urmare, putem spune că suntem dependenți, într-un fel sau altul, de tehnologie și, tocmai datorită evoluției sale galopante dar, mai ales, pentru a putea profita din plin de avantajele ei, suntem obligați să fim mereu la curent cu ce mai apare nou în acest domeniu.

AVMall - casa sunetului perfect


Tehnologia ne uimește în fiecare zi și talentul celor mai mari companii aduce pe piață produse impresionante care ne încântă și ne ușurează activitatea zilnică, avansând în fiecare clipă spre gadget-uri ideale, desprinse parcă din filmele SF. Înțelegând nevoile fiecărui utilizator AVMall ne face cunoștință cu ultima generație de gadget-uri, oferind satisfacție tuturor clienților. AVmall comercializează echipamente audio-video, cabluri audio-video&conectică, mobilier AV, tratamente acustice, etc., fiind în acest moment un agregator popular de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi și High-End, iar magazinul online www.avmall.ro este o adevărată vitrină cu cele mai multe repere din industrie, oferind produse și servicii cu cel mai bun raport preț-calitate.

HIFI audio-video EXPO → 28-30 Septembrie 2018


AVMall ne invită, în perioada 28-30 septembrie, într-o experiență senzorială pentru a testa cele mai noi și avansate tehnologii din domeniul audio-video, la unicul eveniment dedicat domeniului audio-video din România! Așa că încăperile Radisson Blu Hotel Bucuresti vor deveni adevărate studiouri de testare pentru noi toți- audiofili și pasionati de tehnologie! Aici, cei mai importanti jucători de pe piața de profil își vor prezenta produsele și sistemele inovative și, împreună, au promis că vor crea pentru noi o adevărată experiență multimedia! AVMall te așteaptă și pe tine într-un spațiu de întâlnire exclusivist, dedicat pasionaților de sisteme și soluții audio-video și principalilor producători și distribuitori de sisteme hi-fi audio-video. 

AVmall va fi prezent la această expoziție cu următoarele categorii de produse/mărci: 
* boxe: Davis Acoustics, Indiana Line, Jamo, Klipsch; 
* boxe wireless: Geneva, EC Living by Electrocompaniet; 
* amplificatoare/Receivere: Onkyo, Pioneer,  Electrocompaniet, NuPrime, Xindak; 
* amplificatoare de casti: Aune, NuPrime; 
* network player;
* DAC-uri: Auralic, Electrocompaniet, NuPrime; 
* cabluri audio-video: Tellurium Q, Chord Cable, Eagle Cable, Goldkabel, Black Connect, Techlink; 
* surse de alimentare: Plixir; 
* accesorii de pick-up: Tonar, Dynavox, Nagaoka; 
* accesorii antivibratii, 
* suporti boxe: Techlink, Dynavox, bFly Audio, Creaktiv.

Abordarea profesionistă, grija pentru client, oferta foarte variată și politica de prețuri sunt atuurile incontestabile ale site-ului www.AVmall.ro, toate acestea contribuind la ascensiunea, într-un timp extrem de scurt, către topul companiilor românești din acest domeniu.


Niciun comentariu: