duminică

Dixi, prietenul meu, BMW-ul!




BMW este un brand exclusivist care m-a fascinat încă din copilărie. Pentru mine conceptul BMW este combinația perfectă între business și sportivitate. Oricine dorește să dețină o mașină business care, totodată, să aibă și o tentă sportivă, ar alege BMW pentru că îndeplinește, cu siguranță, aceste criterii. 
BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG (Uzina Bazareză de Motoare SA) este una dintre cele mai populare mărci de automobile din lume, lider în industria constructoare de mașini, fiind considerată una dintre cele mai sigure mașini de lux existente. Fiabile și durabile, BMW-urile au scris și mai scriu, încă, destul de bineo parte din istoria automobilistică a lumii. Cu o istorie lungă, începută prin 1916, BMW a suferit o serie de transformări dar continuă și azi să-și impresioneze plăcut consumatorii. De fapt, toate mașinile germane s-au remarcat de-a lungul timpului prin fiabilitate și confort. Dintre toate mărcile nemțești, BMW rămâne, totuși, cea mai bine vândută, mașina realizând un adevărat cult în rândul iubitorilor de adrenalină. 
Mă mândresc și eu că Dixi al meu e BMW!

Mașina, dragostea mea! (mariajul secret al românilor)


După casă, posesiunea cea mai de preţ a românului este maşina sa. Este, de fapt, o tendinţă mondială, cea potrivit căreia numărul şoferilor care privesc maşina ca pe un simplu mijloc de transport, se diminuează constant în faţa celor care privesc maşina ca pe un membru al familiei sau ca propria personalitate. În urma unor studii realizate, specialiștii „Top Gear“ afirmă că 60% dintre români cred că maşina lor e mai specială decât altele, iar majoritatea conaţionalilor noștri consideră că automobilul este o prelungire a sinelui. Astfel, 55% dintre români cred că maşina este o extensie a personalităţii lor, iar 66% visează să conducă o maşină cu o personalitate aparte. Hotărât lucru, pentru majoritatea dintre noi, o maşină nu pare a fi niciodată doar o maşină.
Se poate observa cât de importante au devenit maşinile pentru oameni, din modul în care vorbesc despre ele, din timpul petrecut în faţa alegerii unui model anume, din tragedia care apare în momentul în care ceva se defectează. Sunt destui care dau nume automobilelor, iar aceasta este, evident, o dovadă clară a tendinţei de individualizare sau de trasare a unor limite pe care putem, astfel, să ni le apropiem cu și mai mare uşurinţă. Numele delimitează clar maşina noastră de a altcuiva. De fapt, antropomorfizarea demonstrează clar ce înseamnă automobilul pentru proprie­tar: ceva care are nevoie de toată atenţia şi grija lui. 

Dixi - eXclusiv OEM


Și tocmai despre această grijă vreau să vă vorbesc eu acum! Dixi al meu s-a accidentat destul de rău luna trecută. Din vina mea, desigur! A fost cea mai neplăcută etapă prin care am trecut în relația cu frumosul meu prieten necuvântător. N-am respectat distanța regulamentară și l-am știrbit rău de tot. Ce s-o mai lungesc... îmi trebuia urgent o bară față BMW E39 și multe alte elemente la fel de importante fără de care Dixi al meu era, efectiv, terminat. 
Și eu, la fel! Vă spun sincer, două săptămâni am umblat după câteva piese BMW originale. Prietenii m-au tot ademenit cu aftermarket-urile sau second-hand-urile și cu prețurile lor extraordinare. Știu că aceste opțiuni au asociate o serie de avantaje dar, mai mult ca sigur, au și neajunsuri... Nu prea știam eu ce să fac - să cumpăr piese originale sau OEM (Original Equipment Manufacturer), să aleg piese aftermarket sau să caut piese second hand printr-un parc de dezmembrări auto!? Sincer vă spun, eram într-o mare dilemă. 


Dar, mi-am amintit că era vorba despre Dixi al meu, și bineînțeles că voiam pentru el cele mai bune piese și, desigur, doar piese originale BMW. Nu mă putea convinge nimeni că acestea nu sunt singurele piese care conferă cele mai multe avantaje, atât datorită faptului că sunt confecționate din produse de calitate, cu ștampila logo-ului producătorului și cu codul original din catalog, cât și datorită avizelor referitoare la omologare și testare de către producător. Și toate aceste piese pot fi comandate fără nicio problemă direct pe cod, în funcție de seria caroseriei, cu siguranța că se vor potrivi perfect, fără niciun dubiu. Și pentru că-mi făceam griji, totuși, din cauza prețurilor, prietenii mi-au recomandat câteva piese de BMW de la eXclusiv OEM. Știu că o condiție necesară pentru funcționarea bună a oricărei mașini este utilizarea componentelor originale. Exclusiv OEM este singurul magazin specializat în piese și accesorii originale BMW cu livrare din stoc, atât online cât și offline. Am cumpărat de aici toate piesele OEM BMW de care am avut nevoie la prețuri accesibile și am economisit astfel timp ce mi-a permis să-l repar pe Dixi mai repede. Acum BMW-ul meu arată și funcționează perfect!


Pentru toți cei care nu țin cont de buget și achiziționează doar piese noi, cele originale sau OEM vor fi mereu varianta perfectă. Și o astfel de recomandare va veni din partea tuturor, întrucât calitatea și durabilitatea pieselor originale este de necontestat. 

Dacă și prietenul tău special este BMW alege cu încredere piese de la eXclusiv OEM!!!


#7 SuperBlog2018

Niciun comentariu: