vineri


De Crăciun fii mai bun! Dăruiește speranță pentru Cristina!




Se apropie cu pași repezi Crăciunul, Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului, care este, cu siguranță, cea mai frumoasă perioadă a anului. Cu toții ne pregătim locuința ca să primim oaspeți și colindători, oferindu-le bucatele cele mai alese. Atmosfera care ne învăluie în preajma acestei sărbători ne aduce o stare de bine, mulțumire, fericire, relaxare, recunoștință- o puzderie de sentimente pozitive se revarsă plăcut asupra noastră. 

Totuși, din păcate, pe lângă noi, sunt oameni care nu se pot bucura cu adevărat de toate acestea. Sunt oameni care adorm flămânzi, în frig, pe stradă sau în locuințe insalubre, în timp ce noi ne bucurăm de această sărbătoare, împreună cu familia și cei dragi. Sunt copii care nu au cunoscut niciodată dragostea de mamă sau căldura unei familii iubitoare. Sunt bătrâni care-și petrec sărbătorile singuri, pentru că nu mai au pe nimeni aproape care să le ureze ,,Sărbători fericite!”. Sunt copii în suferință, care nu pot simți bucuria Crăciunului și nu pot privi spre viitor cu optimism, pentru că nu pot beneficia de tratamentele salvatoare din cauza lipsei banilor.

Crăciunul este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui. Crăciunul este momentul de bucurie, dar este și momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru sau la cei care se află în suferință. Numai împreună vom putea să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranță celor aflați în suferință, ca micuța Cristina.

Cristina Romanescu era un copilaș normal, cu o copilărie fericită alături de părinții săi, până când, în urma unei banale căzături de pe sanie, burtica a început să i se umfle și să îi provoace dureri groaznice. Când părinții au mers cu ea la doctor, au aflat cea mai cruntă veste: fiica lor a fost diagnosticată cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat. Din acel moment, viața familiei s-a schimbat radical. Fetița a fost transferată la Iași, de urgență, unde a urmat 11 ședințe de chimioterapie. 

Pentru a o ajuta, Asociația Salvează o inimă a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018. Astfel, orice persoană poate dona 2 euro prin SMS la numărul 8832, cu mesajul ,,Cristina” pentru a contribui la susținerea cazului fetiței aflată în suferință.

Vă invit ca de Sărbători să experimentăm bucuria de a dărui, bucuria de a o face fericită pe Cristina. Ca ea sunt sute în România, sunt oameni care nu mai au speranță și s-ar putea ca noi să fim unica lor speranță. Donează 2 euro și dăruiește și tu puțină speranță pentru Cristina!

Dăruiește un mic zâmbet pe fața Cristinei, implicându-te și tu în campanie! Indiferent cât de mic și indiferent sub ce formă, ajutorul tău nu va fi uitat! Fiecare din noi o poate ajuta pe Cristina să devină fetița de altădată: veselă, jucăușă, sănătoasă și plină de viață. Pentru noi, acest efort poate părea neînsemnat (2 euro nu reprezintă o sumă mare pentru nimeni), însă pentru micuța Cristina înseamnă viață și adevărate clipe de fericire și iubire. Astfel, vă îndemn pe voi, cei care citiți aceste rânduri, să fiți solidari și să aducem Cristinei și familiei sale puțină lumină și liniște în suflet de sărbători.

Deci, nu uita, poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul ,,Cristina”; totodată, dacă intri pe site-ul https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.


Niciun comentariu: