miercuri


RESET- Slăbește deștept!





Mesele bogate de sărbători își pun amprenta asupra greutății noastre, astfel că ne-am și trezit cu câteva kilograme acumulate într-o perioadă scurtă de timp. Există mai multe modalități de a schimba acest surplus, care presupun atât schimbări în dieta, cât și orientarea către o viață mai activă. În primul rând, ar trebui să ne stabilim câteva scopuri realiste, cum ar fi, de exemplu, pierderea unui kilogram într-o săptămână. Slăbirea trebuie să se facă treptat, să permitem organismului să se obișnuiască și să se mențină la noua greutate. 

Ți-ai propus să slăbești și nu știi de unde să începi!? Ai ținut prea multe diete și ești sătul de restricții!? Ți se pare complicat sau descurajant!? Atunci ai nevoie de specialiștii de la RESET! Vestea bună este că o mână de ajutor și de motivație vor face mereu minuni. 

Dacă vrei să începi un regim sau pur și simplu să schimbi ceva în alimentația ta zilnică, poți avea în vedere și sfaturile mele, pentru că, începând de luna aceasta sunt Ambasador RESETwww.slabestedestept.ro, e cel mai smart program de remodelare corporală sănătoasă prin care au slăbit deja 5000 de persoane. 

În 3 luni de program, cu RESET vom primi nu doar un super plan nutrițional care ne va ajuta să avem cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate, dar săptămânal vom primi și câte două episoade video cu informații prețioase ca să ne putem menține pe viață rezultatele obținute.

Înscrie-te și tu aici -» https://goo.gl/eSPGwH și creează-ți corpul pe care îl visezi în doar 3 luni, cu doar 247 ron/ lună, folosind codul acesta de preț redus - GP2019.  

Primii 5 înscriși beneficiază și de un BONUS în servicii de 250 RON, adică de o ședință gratuită de coaching transformațional prin care vor afla mecanismele emoționale prin care vor putea controla pofta de dulce, își vor putea menține motivația în perioadele de stagnare și își vor putea recăpăta stima de sine.

Ce spuneți, cine începe acum, alături de mine!?


Niciun comentariu: